Skocz do zawartości

CzerWCowe wieDZmy 2009-----CIaGLe RAzEm MAmuSKI | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
oj Zosia i tak przez 24 godziny na dobę robisz wszystko co możesz dla Kamilki- a to co robisz przyniesie jej więcej pożytku niż wyprasowane ciuszki

dziwki z dżungli przykuwają Pudziana uwagę?szybko by się rozwijać musiał ten Pudzianek 🙂 🤪 🤪 🤪

• Odpowiedzi 521
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
bhrka napisał:
oj Zosia i tak przez 24 godziny na dobę robisz wszystko co możesz dla Kamilki- a to co robisz przyniesie jej więcej pożytku niż wyprasowane ciuszki

dziwki z dżungli przykuwają Pudziana uwagę?szybko by się rozwijać musiał ten Pudzianek 🙂 🤪 🤪 🤪

Mam nadzieje,że Jej naprawde pomagam...
A co do naszego Pudzianka to myslę,ż jest to wielce prawdopodobne,że on rozwiniety ponad wiek 😉 :laugh:

• Mamusia
Zosienka napisał:
zoltri napisał:
anula odsprzedam ci moja bo jezeli ethan bedzie tak skakal na wadze to dlugo w nim nie posiedzi...ja jestem zadowolona z Rainforest...dzwiki dzungli przyciagaja jego uwage....to ty juz kochana zdecyduj pozostale sa tez slodziasne

Kurcze przeczytałam fragment Twojego posta w ten sposób:
"...dziwki z dżungli przyciagaja jego uwagę..." 🤪

KUZWA, JA TEZ :p PATRZE A ZOLTRI NAPISLA " DZIWKI" TO CHYBA Z NIEWYSPANIA ZOS, KFFIATULEC ZA TE dZIWKI 😁

• Mamusia
hejka

my już po basenie ale było super wkońcu człowiek troche odsapnął 🙂 Gosiaczek spał cały czas tylko raz na cyca wstała kochane maleństwo.

Kurcze ten Nan jej coś nie podchodzi 😞 wolała Bebilon, ale Beatka pociesze cię że moja po piersi też ulewa a po butli nie więc może to nic groźnego ale podejdź do lekarza i się upewnij a raczej uspokuj 🙂

Gosia podobno szczepienie na rotawirusy powinno się odbyć do 6 miesiąca życia więc powinnaś zdążyć.

Ania mi bardziej podoba się ta jasna pierwsza- ale kwota zabójcza, ja jutro zworze mój leżaczek i mała wkońcu będzie miała frajdę zobaczymy czy jej spasuje 🙂

Lecę posprzątać po obiedzie i poprasować.

Zosia jesteś cudowną mamusią 😘

• Mamusia
HEJ MAMUSIE
ZOSIU WSZYSTKO BEDZIE OK -JESTEM TEGO PEWNA.
WŁASNIE MIAŁAM SPIĘCIE Z MOIM I POSZEDŁ Z MAŁĄ SAM NA SPACER JA SIE WRÓCIŁAM DO DOMU BO TAK MNIE WKÓRZYŁ KÓWRA FACECI TO DEBILE;-)) wyszedł z małą prZed klatke ona nie mogła zasnąć i się rozdarła on mi bach wózeczek i mi dyryguje co mam robic i poucza mnie jak mam dziecko uspokoic ale mi cisnienie podniósł uspałam ninie i siedze w chacie bo jestem wkurzona.

• Mamusia
maly pospal, obudzil sie niedawno, possal cyca do flaczka i zasnal znow, tym razem nie ulał....nie wiem co z nim..jutro pojde z nim na wizyte do tych dzieci chorych, mamy na 7.25 wiec moze nie bedzie jeszcze tam bakteri dzieci .

ja dzis stanelam na wadze i szok- 56,3kg czyli zostalo ok.2,5kg do zrzucenia...ale cialo jakos inaczej wyglada...brzuch musze wycwiczyc,bo mam tłuszczyk i boczki jeszcze sa..

Aniu hustawki sa super wszystkie ale faktycznie jak Ethan tak rosnie to odkup od Zoltri- zawsze z wiadomego zrodla! i nie za taaaka kase jak na allegro,bo zapewne kochana Aurelka nie bedzie zdzierac.

• Mamusia
niebo napisał:
maly pospal, obudzil sie niedawno, possal cyca do flaczka i zasnal znow, tym razem nie ulał....nie wiem co z nim..jutro pojde z nim na wizyte do tych dzieci chorych, mamy na 7.25 wiec moze nie bedzie jeszcze tam bakteri dzieci .

ja dzis stanelam na wadze i szok- 56,3kg czyli zostalo ok.2,5kg do zrzucenia...ale cialo jakos inaczej wyglada...brzuch musze wycwiczyc,bo mam tłuszczyk i boczki jeszcze sa..

Aniu hustawki sa super wszystkie ale faktycznie jak Ethan tak rosnie to odkup od Zoltri- zawsze z wiadomego zrodla! i nie za taaaka kase jak na allegro,bo zapewne kochana Aurelka nie bedzie zdzierac.

zabiore ze soba w sierpniu a z mojego miasta niedaleko mam do ciebie heheheh

mam nadzieje ze malemu posluzy przynajmiej do 6 miesiaca:::P

sabinka mam tak samo ostatnio nawet ze pozwalam mu czasem zasnac kolo mnie ale wlatuje jednym i wylatuje drugim uchem robie co ja cche i jak cche :P:P
i dziala:P

• Mamusia
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, moja mama mnie wykonczy. dzis zeszłam do nich z Mała,a ta mi wmawia ze cos jem nie tak (juz nie wiem czego mam nie jesc, bo tak niewiele produktow jem...)bo Mała się znow tam prężyła i napinała. i ona jak zwykle wie lepiej...na nic zda sie moja gadka, ze malutkie dzieci tak mają, bo nie mają dobrze wykształconego układu ani jelitek. co tam....moja wina i koniec. źle tez nosze Mała, ona nosiła na poduszce zeby kręgosłup był stale podparty. nie wiem ile jeszcze rzeczy robie KURWA źle..........
ja se chyba barak postawie na działce i wymiatam tam.
Sabincie-łączę się z Tobą w podkurwieniu. flower for U

• Mamusia
BEATKO, JA DOGONILM WAGE SPRZED CIAZY ALE WYGLADAM MASAKRYCZNIE 😞 CIALO TAK SIE ZMIENILO 😞 CHCIALAM DZIS KUPIC SOBIE JAKIES SPODENKI KRUTKIE ALE NA NIC SIE NIE ZDECYDOWALA, TYLKO DOLA ZLAPALAM BO PUPA MI ZWISA DO KOLAN 😞(( ZLAMALAM PRZY TYM PAZNOKCIA O KTORE TAK DBALAM W KONCU MI ZACZELY ROSNAC JAKOS A TU BACH 😞 WYSZLAM ZE SKLEPU NIEMAL Z PLACZEM BO JAK CZLOWIEK W LUSTRO POPATRZY TO SZOK 😞( CZUJE SIE JAK STARA BABA 😞 PUPA DO KOLAN, PIERSI DO PASA 😞(((

• Mamusia
Sabincia to jesteśmy razem, kuźwa wszystkie rozumy pozjadali ja z moim mam nadzl ciche dni ale nawet tego nie odczuwam za bardzo bo mam kupe roboty a on wraca do domu o 22 więc my już do spanka.

Ja nie szczepię na te dodatkowe rzeczy bo Olcia nie była na to szczepiona i jest ok ale jedyne nad czym się zastanawiam to nad meningokokami dla Oli bo ona teraz tylko jedną dawkę a to cholerstwo to ona najprędzej do domu przyniesie.

A co z tym spotkaniem bo widze że cisza???

• Mamusia
Anula8715 napisał:
BEATKO, JA DOGONILM WAGE SPRZED CIAZY ALE WYGLADAM MASAKRYCZNIE 😞 CIALO TAK SIE ZMIENILO 😞 CHCIALAM DZIS KUPIC SOBIE JAKIES SPODENKI KRUTKIE ALE NA NIC SIE NIE ZDECYDOWALA, TYLKO DOLA ZLAPALAM BO PUPA MI ZWISA DO KOLAN 😞(( ZLAMALAM PRZY TYM PAZNOKCIA O KTORE TAK DBALAM W KONCU MI ZACZELY ROSNAC JAKOS A TU BACH 😞 WYSZLAM ZE SKLEPU NIEMAL Z PLACZEM BO JAK CZLOWIEK W LUSTRO POPATRZY TO SZOK 😞( CZUJE SIE JAK STARA BABA 😞 PUPA DO KOLAN, PIERSI DO PASA 😞(((

Ania ja z dupskiem ma to samo ostatnio mierzyłam super gacie ale nie mogłam patrzeć na dupsko. Musze zacząć ćwiczyć.. ale kiedy? 😞

• Mamusia
ja o cycach nie wspomne,bo jak mi spadnie do starego rozmiaru (dwa mniej) to zostana mi flaki do zrolowania i wsadzenia w super sztywny stanik 🤨 a dupa jakos ok, na udach zrobilo sie troche tluszczu ale czekam na koniec pologu i basen uskutecznie,bo inaczej to lustra wytłuke!

wpadne pozniej ,bo cyc wzywa!

a co do spodkania to u mnie szczyrk i poludnie polski odpada 🤨

• Mamusia
ja też mam jeszcz ten brzuch -nie moge na niego patrzec i tyłek tez nie wrócił do swoich rozmiarów z moich 20 kilo zostało 7 do mojej wagi ;-)))
a cycki to mam tylko troszkę większe.

moja niunia sie dzis do mnie usmiechneła ale chyba nieswiadomi bo cztałam ze póxniej dzieci oddaja usmiechy.

ide wziasc relaksujaca kąpiel -bo mnie jeszcze trzyma a spotkanie jak najbardziej mi wszędzie pasuje byle by gdzieś pojechac i się rozerwac.

• Mamusia
no i jeszcze napisze,ze nie zeszla mi krecha z brzucha, pachy i krocze nadal czarne jak u murzynki....fuck!

radziu ja dzis nawrzeszczałam na mojego,ze kuchnia nadal w rozsypce a przez 3 tygodnie nie powiedzialam ani slowa,ze szaki nie maja uchwytow,ze mikrofalowka nie zamontowana itd...przeciez ja tego kuzwa nie zrobie! rozumiem ze on ma prace i mi pomaga -gotuje obiady i robi jesc jak jest w domu...chyba nigdy tego remontu nie skonczymy...

malego pokarmilam na dwa etapy, teraz moze zasnie na dluzej,moze...
karmie go nawet jak uleje,bo nadal pokazuje,ze mu malo 🤨

• Mamusia
o widze ze niebus maly glodomor ci rosnie:P:P:P

mi tez krecha ostro swiec i z brzucha pepek i krocze a pachy az tak nie bardzo ale p[o depilacji odrastaja wolniej niz w ciazy...niebo ja tez chce ta kreche zdala chodz i tak brzucha nie pokaze w lato ale sama nie chce jej juz miec :P:P

ogladam caly czas pogrzeb Michaela i tatus w koncu synusiem sie zajol a ja pizze pichce:P:P

a moj skarb jjak go klade w lozeczku pod jego kochana karuzelka rzuca nogami i rekoma i dzwiki zaczyna wydawac jestem dumna z mego pudzianka:P:P:P

niebus kfiat za pigment :P