Skocz do zawartości

TORBIELOWATOŚĆ PŁUCA | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 964
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Aleandra, Ty i Twój synek już tyle przeszliście, ja wierzę, że wszystko powoli się ułoży, chociaż słyszysz brutalne dla Ciebie spekulacje ! Trudno jest być silną, na pewno ale staraj się mimo wszystko. Pamiętam o Was w modlitwie. To już chyba ja w kolejce ustawiam się do porodu. Nie wiem co mnie czeka...
Pozdrawiam Was!

• Mamusia
nie ma;/, jest jedna na korytarzu, połączona z WC, ale spokojnie, ja jadę z mężem, więc w razie czego popilnuje Twojej Malutkiej 🙂 tak sobie tam dziewczyny pomagają 😉, także spokojnie pójdziesz się umyć, czy cokolwiek innego. pisałam już chyba wcześniej- ale jak chcesz to przygotuj sobie coś do jedzenia co możesz odgrzać- jest lodówka, czajnik i mikrofala. a w sklepiku drogo;/, ale jakby co- blisko jest też carefur (czy jakkolwiek się to piszę 😉 więc mój mąż albo ja wyskoczę na jakieś zakupy.
jak masz jeszcze jakieś pytania-pisz śmiało 🙂

• Mamusia
Musze jeszcze raz napisac bo chyba nie wyslalo,przez tel.pisze wiec jak co prosze sie nie dziwic hehe:-DPytalam w sumie jak z kapaniem dzieci i czy telewizor jest moze w tych boksach? Bo moja mala nie lubi ciszy przy zasypianiu i juz lekko sie stresuje jak to tam bedzie z moim urwisem:-) nie pamietam czy o cos jeszcze pytalam ...jak mi sie przypomni napisze

• Mamusia
w kazdym boksie jest coś przypominającego wanienkę 😉 z kranem, bez kurka więc trzeba myć pod bieżącą woda;/
boksy są tak małe i ciasne że nie ma miejsca na takie "udogodnienia"jak tv, chyba że radio, laptopciak..najwyżej nagraj coś na komórkę i będziesz jej puszczać. ostatnio jak byliśmy to w boksie byliśmy z malutkim Tadziem któremu mama puszczała dźwięk suszarki 😉

• Mamusia
nie wiemy na którą mamy i czy w ogóle tomograf czy rezonas. ja myślę, że możecie wyjść nawet w pn bo badaniu, my tak pierwszego razu wyszliśmy, bo udało się zrobić badanie bez znieczulenia. my na bank będziemy 3 dni. żeby tylko było ciepło to w ndz pobędziemy na dworku. Dobrusia zaczyna chodzić i nie bardzo lubi siedzieć 😉.

• Mamusia
magda, my wybieramy się po skierowanie w pt, najlepiej jak najpóźniej, żeby na 100% wiedzieć , że dziecko nie jest przeziębione itp.
na skierowaniu dr wypisuje nam skierowanie na badanie na oddział chirurgii dziecięcej Matki Polki w Łodzi.

• Mamusia
Dzieki. Wiesz my idziemy w czwartek,ale níkt nas nie poinformowal o tym,ze dziecko np.nie moze byc przeziebione(bo tak to zrozumialam) eh... Mam nadzieje,ze nic nie wymysla. Jak przyjade do Lodzi to od razu sie idzie do budynku B czy narpiew na izbe przyjec budynek A???

• Mamusia
jeszcze jedno pytanie w sumie bo co dziennie coś nowego wymyślam jak wezmę ze sobą stelaż od wózka to chyba będę mogła go mieć ze sobą? Bo fotelik samochodowy mogę sobie zamontować na niego i w sumie jak pisałaś że w niedziele nic sie nie dzieje to bym sobie z mała pojezdziła po ośrodku...

• Mamusia
nie mozna tam wprowadzać swoich wózków;/ na oddziale są takie szpitalne wózeczki i z nich można korzystac tylko;/ w foteliku dzidzię mieć możesz ale stelaż już nie, to dodatkowe bakterie..... dasz radę, to tylko max 3 dni 🙂 spokojnie 🙂