Skocz do zawartości

Witajcie Listopadówki 2011 | Forum o ciąży

coriana

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosiaq

1781

• Cherry

2655

• Shelby

2530

• madzia_m3

1652

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

mykam na swoje forum bo mnie zaraz pogonicie 😉
I ZYCZĘ WAM SAMYCH RADOSNYCH CHWIL Z OKRESU CIĄŻY ORAZ SZYBKIEGO I BEZBOLESNEGO PORODU. I NIE WAŻNE CZY BĘDZIECIE PIERWSZE CZY OSTATNIE W KOLEJCE U GINEKOLOGA, ROBICIE BADANIA NA KASĘ CHORYCH CZY ZA NIE PŁACICIE WAŻNE JEST TO ŻE ROŚNIE W WAS NOWE ZYCIE I ŻEBY BYŁO ZDROWE I CUDOWNE JAK JEGO RODZICE.MYKAM DWAUPACZKI 😉 MIEJCIE SIĘ DOBRZE 😉

• Mamusia
Shelby napisał(a):
pamiętam jak moje kuzynki na wsi prawie całe dnie w lato spędzały na dworze, przykrywane siatką, na wsi to wiadomo - krowy, a więc pełno much, a dzidziuś jak się wietrzy, to wiadomo, że mu fajnie 😁

Ale pamiętam jak moje młodsze kuzynowstwo leżało w łóżeczkach czy wózkach to babcie przykrywały je zwykłymi firanami 😁

• Mamusia
Witam mamusie
Dziewczyny wybieracie się w tym roku na wakacje? Bo my z mężem wyjeżdżamy na mazury do domku i zastanawiam się co powinnam ze sobą wziąć. Wyjazd mamy dopiero na początku lipca. Trochę mnie ten wyjazd przeraża bo jedziemy nad jezioro a do miasta bardzo daleko. W tej miejscowości jest tylko jedna gospoda i nie ma żadnych sklepów 😞 Ja chyba nie chcę tam jechać. 😲