Skocz do zawartości

Witajcie Listopadówki 2011 | Forum o ciąży

coriana

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
madzia_m3 napisał(a):
A mój mały zawsze jak tata przykłada ucho,całuje brzuszek albo gada do niego to cichnie. Jednak pewnie już niedługo to poczuje, bo mały będzie miał coraz mniej miejsca. Ja najczęściej obrywam w pęcherz.

U mnie jest identycznie 😆 😆 😆.
Ale ostatnio zauwazyl jak brzuszek faluje gdy dzidzia sie kreci i odrazu "widzialas widzialas"- a ja do niego tak kochanie CZULAM 😁 😁 😁 😁 😁

• Odpowiedzi 21,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosiaq

1781

• Cherry

2655

• Shelby

2530

• madzia_m3

1652

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ella1 napisał(a):
madzia_m3 napisał(a):
A mój mały zawsze jak tata przykłada ucho,całuje brzuszek albo gada do niego to cichnie. Jednak pewnie już niedługo to poczuje, bo mały będzie miał coraz mniej miejsca. Ja najczęściej obrywam w pęcherz.

U mnie jest identycznie 😆 😆 😆.
Ale ostatnio zauwazyl jak brzuszek faluje gdy dzidzia sie kreci i odrazu "widzialas widzialas"- a ja do niego tak kochanie CZULAM 😁 😁 😁 😁 😁

hehe :P

• Mamusia
Shelby napisał(a):
ella1 napisał(a):

chyba musimy jakos uczcic te nasze 1000 stron 🙂

No to dziewczyny otwieramy SZAMPANA 🤪 🤪 🤪

oczywiście piccolo :P 🙃

hehe piccolo
ostatnio byliśmy z Mężem na imieninach u znajomych i z tą znajomą- też ciężarówką wypiłyśmy półtora piccola 🙂 ale się spiłyśmy 😁 😁 😁

• Mamusia
Witam Brzusie! 🙂 Cały weekend mnie nie było 😞 Ale już to nadrobiłam 🙂
Moje relacje z bratowa się poprawiły, a tego małego szkraba to kocham jak nikogo na świecie no oprócz swojego ale jego jeszcze nie ma na świecie 😁
Tylko Szymek cos ostatnio marudny się zrobił. Chyba ma kolkę i nic mu nie pomaga;/ eh nie lubię jak płacze 😞 Brat pojechał wczorajw nocy po kropelki na kolkę, a można stosować je dopiero w 28 dniu. Nasz Maluszek ma 16 dni. Więc nici z tego. Wczoraj tak nam płakał, że się zaniósł i nie mógł złapać powietrza i cały siny był dobrze, że była moja Mama obok to zaraz go wzięła i starymi metodami podniosła do góry klepnęła lekko w tyłeczek i złapał powietrze. Potem był już tak spokojny, że co chwile sprawdzalismy czy oddycha. Jest dla mnie jak własne dziecko bo robie przy nim wszystko. Oczywiście jak poprosza mnie o to lub z jakiegoś powodu oni nie będą mogli czegoś przy nim zrobić. Wczoraj pojechali do jej rodziny z Małym to chciałam co chwilę dzwonić i pytać sie czy wszystko ok 🙂 ale się opanowałam ale jak wrócili to musiałam Go wycałować;* Dziecko to wielki Skarb.
Dzięki temu nabieram troszkę wprawy i wiem o niektórych rzeczach troszkę więcej. Np. była mowa o poduszeczce do wózka -chyba- zawsze myślałam, że dziecko powinno mieć płasko pod główką, a to nie prawda musi mieć główkę zawsze wyżej od dupki.
Ciuszki wszystkie mam po Szymonku. Np. wiem też jakie najlepsze są kosmetyki itp. Kupilismy małemu pełno z czego połowa stoi bo jest zbędna.
To się rozpisałam:P

• Mamusia
jadwiga-roza napisał(a):
aaagata mi maz kupil na urodzinki napilismy sie po lampce a pozniej wezwali go do pracy 😠 😠, wiec wypilam calego czytajac brzuszka :P

hehe sama całego szampana 😁 😁 😁 dobrą masz głowę 😁 ale rozumiem, że upiłaś się ze smutku, że mąż do pracy wybył 😁

• Mamusia
Oooooooooooj dziewczyny ale mi smaka narobilyscie ale bym zajdla ptysia
mniaaaaaaaaaaam 😜 😜 😜 😜 😜 ale na galaretke z owocami tez mam ochote zaraz chyba zadzownie do meza i powiem zeby mi zorbil- jak przyjde z pracy do zjem
paula a maly szymek jest sliczny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Mamusia
Aaagata napisał(a):
jadwiga-roza napisał(a):

agatko albo z smutku ze juz 21 latek na karku 😁 😁

Jadwiga-Róża ze smutku, że 21 lat na karku...
to ja za kilka dni chyba paletę piccolo wypiję jak mi 26 wybije :/

Jadziu to ja poprosze druga palete dla mnie- za pare dni tez stuka mi 26!!!!!!!!!!!!!!! ale ja tam sie czuje co najwyzej na 21 🤪 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
ojj tam wiek wiekiem!! a ja czuje sie z wszystkimi tutaj jak rownolatka 🙂 🙂 mam dwie siostry jedna o 10 lat starsza druga o 11 i zawsze bylo nas wszedzie pelno takie trzy muszkieterki a teraz kazda mieszka od siebie 300 km 😞 niestetety
agatko i ella napije sie z wami za te wasze skonczone 21 lat !! 😁

paula sliczny jest Szymonek !!

ale na galaretke to naprawde mam chec 😜 😜

dziewczynki co dzis gotujecie na obiadek ?