Skocz do zawartości

Witajcie Listopadówki 2011 | Forum o ciąży

coriana

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Shelby napisał(a):
to może się jeszcze po nie wybiorę 😁
były jakieś dwa rodzaje, zaraz looknę jeszcze do gazetki to Wam napiszę 🙂

o już 🙂
były pure&fresh i soft&cream 🙂

Shelby, ja miałam soft&cream 🙂 lecę do mamy na kawkę i po Maćka, bo u niej spał, a potem na zakupki, bo mama postanowiła przed Włochami "się pokazać w czymś nowym" hihihi

• Odpowiedzi 21,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosiaq

1781

• Cherry

2655

• Shelby

2530

• madzia_m3

1652

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
heh, ja sama używam tych chusteczek nawilżających żeby czasem się w domciu odświezyć, albo świetnie zdają się w podróży. No i extra zmywają tusz do rzes. 😁
Używam z biedronki dada
(takie zielone bo są delikatne bardzo i mają super zapach) kupiłam kiedyś lawendowe, ale zauważyłam że są mocniejsze. Gdyby tylko mój maluszek zaakcepował dade byłoby super bo paczka kosztuje 3,50 a nie 8.00 jak pampersa. Zobaczymy, oglnie bede chciala stosowac te z pampersa przynajmniej na początku.

Koleżanka ma córeczke, i stosuje u niej pampersy z biedronki dada premium. Nie mówię tu o starych dada, tylko te nowe które wyszły i jest nimi zachwycna. A mała faktycznie ani jednej krosteczki. Ja się boje kupić takiemu maleństwu.. nie wiem dlaczego. Słyszałyście może opinie o tej nowej dadzie?

• Mamusia
dzien dobry Brzusie 🙂
alez ja uwielbiam Was czytac 🙂 to lepsze niz niejedna ksiazka 😁

a teraz przepraszam, ze nie wrzucilam swojej kolekcji - obiecuje, ze dzisiaj naprawie swoj blad 🙂
ale wczoraj mialam zwariowany dzien - okolo 12 przyjechal przyjaciel i pojechalam z nim do miasta, wrocilismy do mnie, kawka i pogaduchy - i tak zeszlo nam do 18, przyjechal moj maz, a tu obiadu brak 😁 tak sie zagadalam, ze nie wiedzialam ktora godzina 😜 Kamil pojechal, a ja namowilam mezulka na sage zmierzch (bo ogladal tylko pierwsza czesc) i tak widzielismy czesc 2 i pozniej 3 bo stwierdzil, ze jak mam go tym torturowac to on woli tylko jeden dzien 😁 no i spac poszlam kolo 12...

lala - twoja wyprawka - masakra, jakie wszystko poukladane... poprane (juz!!!) ale ciuszki siczne 🙂
ja sie juz doczekac nie moge kiedy przywioze te mebelki, ktore kupilam i juz bede ustawiac w pokoju dzidzi 😁 wtedy wszystkie ciuszki do szfy schowam 🙂 a co 🙂

• Mamusia
wiecie co, tak sobie myślę, że ja to nie mam prawie nic - bo nic nie kupuję, ale jak zaczynam analizować i myśleć - to się jednak nazbierało 😁 bo tu raz coś, a to gdzieś kiedyś 😁 jakbym to zebrała "do kupy" to pewnie bym się sama zdziwiła ;D

madzia_m3 napisał(a):
A ja dzisiaj zaznałam jakiegoś nowego uczucia 🙂, po lewej stronie odczuwam jakieś takie śmieszne wibracje i głośne burczenie, jednak czuję, że to nie żołądek. Co ten mój maluch tam wyprawia 😉

Pewnie harcuje maluszek 🙂 Ja przedwczoraj poczułam coś takiego jak wodospad i do tego to usłyszałam 🙂 więc nie mam pojęcia czy to Emilka się pluskała 🙂

• Mamusia
Część dziewczynki 🙂

Ufff można powiedzieć że dziś się wyspaliśmy.... Poszłam spać chyba o 21.30 i spałam do rana... ale to dobrze bo ból nóg mi strasznie wczoraj doskwierał i momentami byłam na granicy płaczu....

Dziś już byliśmy na zakupach obiadowych i robimy chińszczyznę 🤪 🤪 🤪

Pieluszki kupię później (tetrowe i flanelka) no oczywiście muszę kupić taką kolorową też bo każde dziecko ma swojego fuńćka 😁 😁 😁

Co do chusteczek to nie kupię bo wiem że z mężem je zużyjemy hehehe. Do odświeżania, po toalecie - do wszystkiego. Idą jak woda bo duża taka paka w tydzień. Póki co na nasze potrzeby używamy chusteczki Kauflandowskie ale czy Dzidzia będzie tolerować to się okaże....

Idę zadzwonić do Mamuśki na ploty 😁 😁 😁

p.s. dopada was niekiedy mega pragnienie ? Jak byłam na zakupach to kupiłam wode żywiec 1,5 l i prawie wypiłam ją duszkiem .... ciekawe 😮 😮 😮 rano wypiłam 2 herbaty więc napojona była a tu nagle takie pragnienieeeee.....

• Mamusia
paula_jot napisał(a):
Cherry to jak będziesz sprzątać w swoim to i weź te z mojego hehe 😁 też mam mnóstwo 😜

Podejrzewam że sprzątnę je dopiero w przyszłym tygodniu jak uzbiera się jeszcze więcej a to zapewne tylko dla tego że na wyjazd do Holandii jedziemy większym autem i Tato bierze mojego Pana samochodzika 😁 😁 😁

• Mamusia
paula_jot napisał(a):
Hehe to Tatko sprzątnie Twoje cacko 😜

No jak będę leniwa to będzie musiał.... chociaż z jednej strony będę brać zapewne czyste i wysprzątane autko więc takie też powinnam mu dać ... Więc czeka mnie w przyszłym tygodniu wizyta na stacji i odkurzanie Agilosa.... tzn męża to czeka bo mi ciężko się schylać hahahaha 😁 😁 😁

• Mamusia
Ej dziewczyny oglądałyście program kiedyś Ciążą z zaskoczenia.... O babkach które w chwili porodu dopiero dowiadywały się że są w ciąży....

Tak mi się przypomniało... Oglądałam kiedyś i znowu leci w poniedziałek o 21 na TLC.

Teraz jakoś wydaje mi się to nie możliwe... chociaż sama słyszałam o taki przypadku .Co myślicie ?