Skocz do zawartości

Witajcie Listopadówki 2011 | Forum o ciąży

coriana

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Właśnie, Wisienko! Zapomniałam z tego podniecenia szkolnego napisać, że niezły domek nosisz przed sobą 🙃 ale wciąż pozostajesz dla mnie apetyczną mamą w rozmiarze jak to mawiasz XL 🙃 a biust 85DD? no, kochana, przy domku się chowa, naprawdę 🙂 ale pewnie zdjęcie robione z bardzo bliska, więc tak wyszło, że cyc mały, a brzuszek pokaźny 🙂 i nie czytamy doktora google, tak? a przybrania na wadze to pewnie niejedna Ci zazdrości 🙂
i dziękuję za komplementy dot. zdjęć i 3macie kciuków za mojego Maćka 🙂

• Odpowiedzi 21,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosiaq

1781

• Cherry

2655

• Shelby

2530

• madzia_m3

1652

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
aaa_aniusia napisał(a):
cherry od poczatku ciazy przytylas tylka ok. 5 kg?? jezuu jak ja ci zazdroszcze...jak to sie robi.:]

Kochana ja na początku sama z siebie schudłam 2 kg (nie wymiotowałam - zapewne hormony ) a potem byłam na diecie ze względu na moją nadwagę sprzed ciąży... Mówią że właśnie te "grubsze" kobitki jak są w ciąży i się pilnują to mało tyją ... nie wiem może coś w tym jest.... Na pewno nie mam tego po mamie bo moja to w jednej i w drugie przytyła ponad 20 kg...

• Mamusia
gosiaq napisał(a):
Właśnie, Wisienko! Zapomniałam z tego podniecenia szkolnego napisać, że niezły domek nosisz przed sobą 🙃 ale wciąż pozostajesz dla mnie apetyczną mamą w rozmiarze jak to mawiasz XL 🙃 a biust 85DD? no, kochana, przy domku się chowa, naprawdę 🙂 ale pewnie zdjęcie robione z bardzo bliska, więc tak wyszło, że cyc mały, a brzuszek pokaźny 🙂 i nie czytamy doktora google, tak? a przybrania na wadze to pewnie niejedna Ci zazdrości 🙂
i dziękuję za komplementy dot. zdjęć i 3macie kciuków za mojego Maćka 🙂

Gosiaq no ba! Zapewne dzielny Maciuś da sobie radę a Mamuśka nieraz bęzie z niego dumna 🙂 🙂 🙂

Co do "domku" to chyba pisałam że w obwodzie mam te 114 cm 😁 😁 😁 a może nie pisałam...

• Mamusia
Cherry napisał(a):
Hej 🙂

Wanlia ja myślę że będę rodzić w Oławie. W poniedziałek tam zadzwonię i zapytam się czy jest możliwość zobaczenia oddziału i się tam przejdę... w końcu do szpitala mam jakieś 800 metrów.
Oczywiście o moich obserwacjach Cię poinformuję. Chcę też iść do Madanowskiego na wizytę prywatną w celu konsultacji mojej słodkiej przypadłości i porodu.

800m? A ja myślałam że Ty z Wrocławia jesteś? 😉 Ja też chyba przejadę się zobaczyć oddział i trochę się z nim oswoić. Niestety nie znalazłam szkoły rodzenia w Oławie, czyżby nie było?

• Mamusia
Cherry napisał(a):
U mnie ponoć strasznie na twarzy straciłam ! Schudła mi buzia i jakoś podobno się wyciągnęła 😮 😮 😮

Cherry, mam nadzieję, że się nie obrazisz za to, co napiszę, ale nastrój mam cosik głupawkowy, więc piszę (najwyżej mnie udusisz): buzia się wyciągnęła? prawo grawitacji! zobaczysz co się stanie z biustem po zakończeniu karmienia! będą jędrne tylko podczas mycia podłogi na kolanach 🙃 🙃 🙃 Sama o sobie mówię tak: wzrost azjatycki (157 cm), stopa dalekowschodnia (36), uroda słowiańska, a biust środkowoafrykański 🤪 🤪 🤪
jeśli Cię uraziłam, to bardzo, bardzo Cię przepraszam.... chociaż w głębi duszy coś czuję, że się nie obrazisz 🙂

• Mamusia
wanilia napisał(a):
Cherry napisał(a):
Hej 🙂

Wanlia ja myślę że będę rodzić w Oławie. W poniedziałek tam zadzwonię i zapytam się czy jest możliwość zobaczenia oddziału i się tam przejdę... w końcu do szpitala mam jakieś 800 metrów.
Oczywiście o moich obserwacjach Cię poinformuję. Chcę też iść do Madanowskiego na wizytę prywatną w celu konsultacji mojej słodkiej przypadłości i porodu.

800m? A ja myślałam że Ty z Wrocławia jesteś? 😉 Ja też chyba przejadę się zobaczyć oddział i trochę się z nim oswoić. Niestety nie znalazłam szkoły rodzenia w Oławie, czyżby nie było?

We Wrocku się wychowałam i prawie całe życie mieszkałam. Tu mieszkamy tak od maja bo kupiliśmy tu mieszkanie (znacznie tańsze niż we Wro) i w ten sposób stałam się oławianką 😁 😁 😁

Śmieje się że jakbym była w domu sama to i zaczęła rodzic to do szpitala na piechotę dojdę... Madanowski powiedział, że w Oławie nie ma póki co szkoły rodzenia... jakaś ma się otworzyć ale kiedy to nie wiadomo. Ponoć w Jelczu-laskowicach jest. W Oławie to tylko fitness dla ciężarnych " 9 aktywnych miesięcy" czy jakoś tak...

• Mamusia
gosiaq napisał(a):
Cherry napisał(a):
U mnie ponoć strasznie na twarzy straciłam ! Schudła mi buzia i jakoś podobno się wyciągnęła 😮 😮 😮

Cherry, mam nadzieję, że się nie obrazisz za to, co napiszę, ale nastrój mam cosik głupawkowy, więc piszę (najwyżej mnie udusisz): buzia się wyciągnęła? prawo grawitacji! zobaczysz co się stanie z biustem po zakończeniu karmienia! będą jędrne tylko podczas mycia podłogi na kolanach 🙃 🙃 🙃 Sama o sobie mówię tak: wzrost azjatycki (157 cm), stopa dalekowschodnia (36), uroda słowiańska, a biust środkowoafrykański 🤪 🤪 🤪
jeśli Cię uraziłam, to bardzo, bardzo Cię przepraszam.... chociaż w głębi duszy coś czuję, że się nie obrazisz 🙂

😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 dobre dobre.... hehehe.... 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

już z jędrnością biustu się pożegnałam.... W moich wyobrażebniach poporodowych do Twojego opisu brakuje jeszcze skóry po wielkim brzuchu zarzucanej na ramię 😁 😁 😁

• Mamusia
Cherry napisał(a):
gosiaq napisał(a):
Cherry napisał(a):

już z jędrnością biustu się pożegnałam.... W moich wyobrażebniach poporodowych do Twojego opisu brakuje jeszcze skóry po wielkim brzuchu zarzucanej na ramię 😁 😁 😁

hehehe dobra skórzana torba nie jest zła 😜 😜 😜

• Mamusia
gosiaq napisał(a):
Cherry napisał(a):
gosiaq napisał(a):
Cherry napisał(a):

hehehe dobra skórzana torba nie jest zła 😜 😜 😜

to fakt... szczególnie że w takich gustuję 😁 😁 😁

też mi siedzi dzis coś na czaszce.... 😁 😁 😁

• Mamusia
Cherry napisał(a):
gosiaq napisał(a):
Wanilia, a jak u Ciebie z tą pępowiną?

Popieram pytanie!

Pisałam Wam kiedyś że okazało się że wszystko w porządku, na ostatnim usg lekarz sprawdzał to dokładnie i stwierdził że na 100% nic nie ma, ten "podejrzany" fragment się rozciągnąl i jest ok 🙂

• Mamusia
wanilia napisał(a):
Cherry napisał(a):
gosiaq napisał(a):
Wanilia, a jak u Ciebie z tą pępowiną?

Popieram pytanie!

Pisałam Wam kiedyś że okazało się że wszystko w porządku, na ostatnim usg lekarz sprawdzał to dokładnie i stwierdził że na 100% nic nie ma, ten "podejrzany" fragment się rozciągnąl i jest ok 🙂

jakoś chyba przeoczyłam 🙂 ale przy moim chaosie w głowie to już raczej norma 🙂
lala! taki "jędrny" biust po karmieniu to podobno częsty stan, ale Ty jeszcze młoda i świeża, więc życzę Ci jędrności 🙂 ja się nie łudzę, bo widziałam, co było po Maćku hehehhe niech żyją porządne staniki 🙂

• Mamusia
hhaha właśnie, lala, właśnie 🙂 u mnie było ostatnio B, ale w liceum D 😮
na dzisiaj bez odbioru - emocje przed jutrzejszą szkołą są ogromne u Maćka, ma stresa i się denerwuje, więc zrobimy sobie pogadankę, czytankę, przytulankę 🙂

do jutera, moje brzuchy!

• Mamusia
heh......... ciekawe co ja będę miała.......... dziś byłam w Calzedoni oczywiście w outlecie i doszłam do wniosku że dostać ładny duży stanik to naprawdę kłopot. Wyszłam z czarnym i białym całkowicie gładkim hihi....Nio i kupiłam te ogromne pumy dla Kacpra 😆 😆 😆

Czuję się jakbym była pijana .... chyba nawąchałam się sernika na zimno któy właśnie kończyłam dla mężunia bo chciało mu się słodkości....

słodka żona to chyba mało.... 😲

😁 😁 😁

• Mamusia
oj cherry, ja w dziedzinie staników i majtek jestem strasznie wybredna.. Mogłoby być 1000 pięknych koronkowych i gładkich a ja i tak nic nie kupie jeśli to nie będzie TO! 😁 haha , przypomniało mi się jakie dzisiaj majtki kupiłam te poporodowe z siateczki.. i dupa zbita z mojego wybredzania!