Skocz do zawartości

Witajcie Listopadówki 2011 | Forum o ciąży

coriana

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
paula_jot napisał(a):
Ja tez mam nadzieję, że zrobi mi w poniedziałek USG 🙂 bo jestem strasznie ciekawa kto tam siedzi 🙂

Paula to ty jeszcze nie wiesz co bedziesz miala???
nie chcialas wiedziec czy dzidzius ukrywal co ma miedzy nogami 😁 😁 😁 😁 😁 😁

• Odpowiedzi 21,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosiaq

1781

• Cherry

2655

• Shelby

2530

• madzia_m3

1652

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ella1 napisał(a):
shelby na weekend przykazuje Ci lezec lezec i jeszcze raz lezec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😉 😉 😉 😉 😉
Musisz naladowac akumulatory 😉 😉 😉 😉
I poprosze o zdjecia wozeczka-ciekawe na jaki model limuzyny sie zdecydowaliscie:?????? 😁 😁 😁 😁 😁

po kartonach to nic kochana nie zobaczysz, więc podaję link 😉
http://www.swiatwozkow.pl/x-lander-xa-gleboko-spacerowy-fotelik-x-car-kolor-ocean-1szt-p-5511.html
🙂 w ogóle udało nam się uhandlować prawie 400 zł! i dokupiliśmy torbę 🙂 hi hi 🙂

• Mamusia
Shelby napisał(a):
ella1 napisał(a):
shelby na weekend przykazuje Ci lezec lezec i jeszcze raz lezec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😉 😉 😉 😉 😉
Musisz naladowac akumulatory 😉 😉 😉 😉
I poprosze o zdjecia wozeczka-ciekawe na jaki model limuzyny sie zdecydowaliscie:?????? 😁 😁 😁 😁 😁

po kartonach to nic kochana nie zobaczysz, więc podaję link 😉
http://www.swiatwozkow.pl/x-lander-xa-gleboko-spacerowy-fotelik-x-car-kolor-ocean-1szt-p-5511.html
🙂 w ogóle udało nam się uhandlować prawie 400 zł! i dokupiliśmy torbę 🙂 hi hi 🙂

WOW Shelby piekny wozeczek a na jaki kolor sie zdecydowaliscie????!!!!!!!
Wyglada naprawde bardzo solidnie 😉 😉 😉 😉.
Oby sluzyl jak najlepiej 🙂 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
paula_jot napisał(a):
Martka3 nie pisz tak 😜 ja przy wzrocie 166 ważyłam 63,3kg do kluchy nam było jeszcze daleko 🙂 a ostatnia waga na wizycie wynosiła 64kg 🙂

No dobra, moze klucha to jeszcze nie, ale okrągła buzia, wałeczki tłuszczu i brzuchol - tak na oko 3 miesiąc - bez ciązy 😉 😁 😜

• Mamusia
paula_jot napisał(a):
Tylko najpierw trzeba go kupić 😁 😁

Mi właśnie brat zaproponował, że u ich w piwnicy leży wózek dwufunkcyjny po ich najmłodszej córze, a że podobno popielato - niebieski to pewnie skorzystam z jego propozycji - i jeden wydatek mniej 😁

• Mamusia
Shelby napisał(a):
ach, pomyślicie...? już niedługo będziemy jeździć z wózeczkami!

no ja juz nie moge sie doczekac!!!!
Moja kolezanka ma 5 tygodniowego synka i jak bylam w odwiedzianch to jak wzielam go na raczki to taki malusi- i teraz przyszlo mi na mysl jaki musial byc malutki jak sie urodzil-- az mnie lekki strach ogarnal przed takim malenstwem 😮 😮 😮

Witajcie w piątek - weekendu początek 🙂
Jakoś dziwnie się dzisiaj czuję taka niewyspana jestem, mąz nastawia ryczący budzik na 6,30 który budzi mnie a nie jego po czym on wstaje o 7,30 a ja potem taka niewyspana 😞
Miło tak poczytać co u Was, jakie zakupy, kiedy USG i jakie sa wizje pociążowej figury 🙂
Tak wczoraj patrzyłam na tę kruszynkę czekającą z mamą na wyjście i pomyślałam że zgubiłaby się w tym kombinezonie na 68 który kupiłam, więc nie wiem czy nie dokupię jeszcze jakiegoś na 62.

• Mamusia
Marinel,

Myślę, że kombinezon warto kupić większy i ten rozmiar 68 wcale nie jest zły. Podwiniesz najwyżej rękawki, przecież i tak będziesz coś pod spód wkładać.

Poza tym pewnie niedługo będziesz miała kolejne usg i już lekarz na oko stwierdzi jaka dzidzia duża będzie.

• Mamusia
Marinel wydaje mi się, że lepszy większy, żeby nie cisnął maluszka. To tak jak z rękawiczkami i obuwiem na zimę powinno się kupować się większe, żeby można było ruszać paluszkami tak samo dziecko, żeby miało więcej miejsca na poruszanie np. rączkami.

• Mamusia
ella1 napisał(a):

no dziewczyny a u mnie dzis
ROWNE 2 MIESIACE DO PORODU 🤪 🤪 🤪[

u Ciebie kochana 60 dni a u mnie 80 😉 Ty będziesz rodzić, a ja jeszcze 20 dni :P oczywiście, maluszki same zdecydują, kiedy ewakuacja, ale póki co mówię o "ustalonych" terminach 😁

• Mamusia
Hej babeczki, ja właśnie wstałam...mam kolejny piątek wolny, choć tego nie planowałam wcale. Ale wyobraźcie sobie, że miałam dziś jechać na 5 rano do pracy i na 10 godzin, a wstać o 3 , bo godzinę dojeżdżamy. Mój narzeczony na szczęście pracuje ze mną, tylko, że na wyższym stanowisku i powiedział, że za nić w świecie nie pozwoli, żebym, wstawała w środku nocy i jechała na tyle godz, więc postawił im warunek, że albo mi podpiszą obecność w pracy , albo nikt nie pojedzie na 5 rano. I o dziwo się zgodzili, tylko, żeby problem się z tego później nie zrobił, bo nasz menager potrafi obiecywać , a potem i tak coś wykombinuje.Normalnie został mi tylko przyszły tydzień pracy i chyba chcą mnie wykończyć!!! Na szczęście po macierzyńskim już tam nie wracam!!!

• Mamusia
też bym go w życiu nie kupiła, bo bym nie miała za co 😉 ale babcia, dziadek i prababcia się złożyli i fundnęli 🙂 ma być na więcej niż na jedno dziecko, więc nie pożałowali grosza 😉 a no i kupiliśmy taniej niż w tym linku, co podałam 😉