Skocz do zawartości

Witajcie Listopadówki 2011 | Forum o ciąży

coriana

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Agisal napisał(a):

We wtorek byłam na sesji fotograficznej z brzuszkiem- akty......z niecierpliwością czekam na zdjęcia.....mam nadzieje, że po obróbce będą mi się podobały....mi i mężusiowi 😉 niestety odbiór na początku października....

mam nadzieję, że nam pokażesz, jak się udała sesja 🙂

• Odpowiedzi 21,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosiaq

1781

• Cherry

2655

• Shelby

2530

• madzia_m3

1652

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Co ja bym zrobiła bez tv i internetu!!! To dopiero drugi tydzień odkąd przestałam pracować i już zaczyna mi się nudzić, nie sądziłam , że to tak szybko nastąpi...przez to mam też problemy ze spaniem, bo nie czuje się zmęczona...wystarczy mi godzina drzemki i oczy mam znowu jak 5 zł...a tu jeszcze tyle tygodni do porodu...ech

• Mamusia
A ja wzięłam się za prasowanie firanek, bo mąż po pracy sukcesywnie okna myje 😞:. Efekt taki, że mnie znów brzuch boli 😞. Ja po prostu nie potrafię siedzieć na miejscu.

Co do ciuchów nie pomogę. Mój zestaw to trzy sukienki noszone na zmianę. Niestety nie mam płaszcza i nie wiem co będzie jak będzie jeszcze zimniej. Dobrze, że z domu nie wychodzę to nie mam problemu.

• Mamusia
aaaa zapomniałam Wam napisać że zamówiłam te koszule - 2 szt co Gosiaq pokazywała + dwa staniki do karmienia takie jakieś tanie bo po 9 zł. Potrzebuje by były zapakowane w torbie. Sąsiadka mi mówiła żeby koniecznie wziąć biustonosz do szpitala ponieważ jak piersi się napompują mlekiem to bolą a biustonosz odciążą. Więc kupiłam. Za ładniejszym będę się rozglądać później ....

• Mamusia
cześć, wieczorową porą!
doszedł wózek! jest pięęęękny!!!! zdjęcia w necie się chowają, naprawdę 🙂 zobaczycie? http://allegro.pl/nowosc-wozek-etno-fotelik-limited-edition-i1825254053.html
W poniedziałek lub wtorek dojdzie sukienka (a taki tam prezent na urodziny 🙂 ) http://moda.allegro.pl/estyl-dluga-dzianinowa-sukienka-z-golfem-elin-mama-i1813515370.html
No i czekam na moje żyrafki (wczoraj wysłali pocztą). Ja do szpitala też biorę byle jakie staniki (dwa) i wkładki laktacyjne, bo mimo że nie miałam za dużo pokarmu (dopiero w dniu wypisu), to mi cycochy ciążyły po prostu. Potem na noc też ubierałam, bo mleko ciekło po brzuchu 🙂
Kurde, ale się cieszę, że ten wózek taki fajny!!! już oczywiście pojeździłam po pokoju hihihi no i przymierzyłam śpiworek 🙂

• Mamusia
Cherry! ja jak spojrzałam na moją listę zakupową, to oprócz spirytusu do pępka potrzebuję... Filipa 🙂 🙂 🙂
I u Ciebie się nazbiera tych różnych pierdółek, zobaczysz 😘
Aaaa, moja mama dała nam "becikowy" tysiączek, więc wózek wyszedł nam właściwie za darmo 🙂
A gęba to się sama cieszy 🙂 i siedzę przed kompem z takim durnym bananem 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
gosiaq napisał(a):
Cherry! ja jak spojrzałam na moją listę zakupową, to oprócz spirytusu do pępka potrzebuję... Filipa 🙂 🙂 🙂
I u Ciebie się nazbiera tych różnych pierdółek, zobaczysz 😘
Aaaa, moja mama dała nam \"becikowy\" tysiączek, więc wózek wyszedł nam właściwie za darmo 🙂
A gęba to się sama cieszy 🙂 i siedzę przed kompem z takim durnym bananem 🙂 🙂 🙂

No nie dziwię się... ja kombinuję gdzie kupić tą osłone do x-landera 🥴
Wózek jest boski tylko jej brak dziś wydaje mi sie gigant problemem....
Co myslisz jako doświadczona mamka?

chodzi o osłone przeciw-wiatrową...