Yenefer może i dobrze ! Co ma byc to będzie 🙂🙂🙂 nie żyjemy przecież w średniowieczu...
Gosia! Ja to bym tyłka nie ruszyła z domu! A Ci faceci to gnojki i tyle!
Nie miałam innego wyjścia. Byłam sama w domu więc nikt nie mógł tego za mnie zrobić... 😞 A co do sąsiadów to tylko nieliczni tacy są... Reszta jest naprawdę bardzo pomocna... Pomogą jak coś trzeba i my pomagamy im... Taka sąsiedzka pomoc... To jest naprawdę bardzo miłe... Ale wiadomo że muszą się trafić i tacy co mają cię w tyłku a jak im coś trzeba to wiedzą gdzie przyjść....
Czesc.
Madzia slicznie to wszystko wyglada.
Dobrze, ze Ania sie odezwala co u niej.
A ja czekam na koszule do karmienia i bede miala torby do szpitala spakowane calkowicie.
Ogolnie to zostal mi jeszcze do kupienia tylko kombinezonik dla malego.
Gosiu podziwiam Cię za to! A co to za ludzie, świnie a nie ludzie - nie obrażając tym samych świń.
... że tak wyskoczę jak filip z konopii... a propos zaganiania świnek. Byłam ostatnio na poczcie odebrać awizo - stoję - przede mną ze 20 osób ale nic... przecież nie będę się wpychać. Zwykle do 1 minuty pojawia się jakaś wielkoduszna osoba, która mnie przepuszcza - aaaale nie tym razem. Wszyscy nagle zaczęli studiować sufit i ściany udając, że mnie nie widzą. Ale to co nastąpiło później jeszcze bardziej mnie zaskoczyło. Otóż na ławeczce pod oknem siedziała sobie pani ok 50letnia - wstała - podeszła do mnie i rzekła w te słowa: "...przepraszam, ja jestem jeszcze przed panią..." 😁 myślałam, że padnę po prostu!
doobre dobre! Bulhakova - ja jestem przyzwyczajona - do łokci, które wpychają się w mój brzuch, do wielkich toreb, które nie wiadomo w jaki sposób lądują w moich żebrach - ogólnie wciąż popychana i niezauważana - staram się chować za mężem, ale nie zawsze się uda
teraz po prostu unikam miejsc, gdzie jest więcej ludzi...
ooo ja ym mega awanture zroila ja jak mi sie przytrafilo cos takiego w sklepei ze kolejka a ludzie gapia sie w sufot tak sie wkurzylam wydarlam sie na cale gardlo kilka oistrych slow od razu sie miejsce zroilo i ludziom glupio koniec kurde jeszcze dodam kasa ytla dla koiet w ciazy
Hej dziewczyny! 😊
Trafiłam na ten wątek, bo też mam łożysko na tylnej ścianie i zastanawiałam się, jak to wpływa na ciążę i poród. Widzę, że wiele z Was miało podobne doświadczenia i uspokoiło mnie to, co pisałyście! 💕
@Bagira, super, że u Ciebie wszystko przebiegło bez problemów! @angela faktycznie - b.dobry tekst,ale czytałam go już wcześniej, bo zaglądam czasem na abcmamy
czy jest bez recepty? Bo jak na receptę to nie ma szans abym się wybrała do lekarza Raczej by mi nie wypissal. On również nie pójdzie ( nawet nie wiesz jaką mielismy kłótnie ostatnio jak mu wspomniałam aby sie wybrał).
Od jakiegoś czasu staramy się intensywnie o dziecko... Zauważyłam też, że mój facet miewa problemy z osiągnięciem pełnej erekcji. Zastanawiam się z czego to może wynikać. Oboje jesteśmy w wieku 34 lat.
Rekomendowane odpowiedzi
madzia_m3
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/35/dsc01135va.jpg/][IMG]http://img35.imageshack.us/img35/9391/dsc01135va.jpg[/IMG][/URL]
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/545/dsc01136s.jpg/][IMG]http://img545.imageshack.us/img545/192/dsc01136s.jpg[/IMG][/URL]
Kolor ścian oczywiście jest taki sam żółty słoneczny, światło pada inaczej na zdjęciach.
Cherry
A te literki gdzie można kupić ?
madzia_m3
http://www.peticado.pl/pl/oferta/literki
Gosia734
Nie miałam innego wyjścia. Byłam sama w domu więc nikt nie mógł tego za mnie zrobić... 😞
A co do sąsiadów to tylko nieliczni tacy są... Reszta jest naprawdę bardzo pomocna... Pomogą jak coś trzeba i my pomagamy im... Taka sąsiedzka pomoc... To jest naprawdę bardzo miłe... Ale wiadomo że muszą się trafić i tacy co mają cię w tyłku a jak im coś trzeba to wiedzą gdzie przyjść....
Shelby
madzia_m3
Aaagata
Białe łóżeczko i imię nad super!!
mój mężuś też zachwycony 🙂)
yenefer07
mdg87
Madzia slicznie to wszystko wyglada.
Dobrze, ze Ania sie odezwala co u niej.
A ja czekam na koszule do karmienia i bede miala torby do szpitala spakowane calkowicie.
Ogolnie to zostal mi jeszcze do kupienia tylko kombinezonik dla malego.
Bulhakova
... że tak wyskoczę jak filip z konopii... a propos zaganiania świnek. Byłam ostatnio na poczcie odebrać awizo - stoję - przede mną ze 20 osób ale nic... przecież nie będę się wpychać. Zwykle do 1 minuty pojawia się jakaś wielkoduszna osoba, która mnie przepuszcza - aaaale nie tym razem. Wszyscy nagle zaczęli studiować sufit i ściany udając, że mnie nie widzą. Ale to co nastąpiło później jeszcze bardziej mnie zaskoczyło. Otóż na ławeczce pod oknem siedziała sobie pani ok 50letnia - wstała - podeszła do mnie i rzekła w te słowa: "...przepraszam, ja jestem jeszcze przed panią..." 😁 myślałam, że padnę po prostu!
Gość
Zamówiłam rolety błekitne do pokoiku Maluszka i niebieskie motylki pasowałyby idealnie 🙂
Bulhakova
Shelby
teraz po prostu unikam miejsc, gdzie jest więcej ludzi...
aaa_aniusia
Shelby