Skocz do zawartości

Witajcie Listopadówki 2011 | Forum o ciąży

coriana

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosiaq

1781

• Cherry

2655

• Shelby

2530

• madzia_m3

1652

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
a ja się zdrzemnęłam godzinkę 🙂
Martka! jakie dziewusie cudne! oj przyda się chłopaczek do kompletu! 🙂
Madziu! moje znajome sklepowe też tak zagadują, a ja wymijająco mówię, że jeszcze kawałek pochodzę 🙂
Ella! na bieżąco to popisz choć parę słów, bo termin masz najbliżej i się wszystkie tu martwimy 🙂
Ja tam mogę tego 1 listopada rodzić 🙂

• Mamusia
ella1 napisał(a):
Shelby napisał(a):

ella - dobrze, że o nas pamiętasz 🙂 bo wiesz, jesteś na tapecie Kochana 😘
:

Pamietam pamietam 🙂 🙂 🙂 wszystko czytam na bierząco choć coś mniej aktywna jestem= moze tak jak dzidzia przed porodem 😁 😁 😁 😁 😁 😁

mówisz cisza przed burzą? 🙂

a Twój synek gotowy na przyjęcie siostry?

• Mamusia
Hej, witam się popołudniowo. Rano pojechałam oddać krew na komlet badań do porodu, chyba z pół litra krwii mi ściągnęli 🙂 Lista była wyjątkowo rozbudowana. Mocz, morfologia, kiłą, hiv, cytomegalia, tarczyca, toxo, allo przeciwciała i jeszcze jakieś dwa niezrozumiałe skróty.. 🙂 Potem zasnęłam na jakieś 3 godz. Taka senna aura dziś.

Kukunari - super brzuszek dynia! Martka - ty to masz już rodzinkę. Synek teraz to jak wisienka na torcie. Wisienek 🙂

• Mamusia
Hej i ja się melduję 🙂 No i wariacji brzuszkowych mojego maluszka ciąg dalszy 🙂 jak sobie przypomnę te jego pierwsze kopniaczki takie delikatne, to aż wierzyć mi się nie chce, że tak się teraz rozszalał 🤪 Ja już przestałam nastawiać się na wcześniejszy poród, bo przez to ciągłe wyczekiwanie tylko czas mi się dłużył...a maluszek i tak urodzi się dopiero wtedy, kiedy będzie gotowy 🙂 Moja koleżanka stąd , która też jest w ciąży, od dzisiaj już ma wolne w pracy i w końcu się troszkę rozruszam...a to na kawkę, a to na wspólne zakupy i jakoś zleci...a dziś znowu kupiłam sobie na deser ciasto"banoffie" 🤪 jest strasznie dużo wersji tego ciasta, ale Ta to istny obłęd dla mojego podniebienia...!!!

A i Gosiaq i Marinel dobre wieści 🙂

Kukunari zdiecia po prostu super, świetny pomysł z brzuszkiem -dynią, extra naprawdę!!!

• Mamusia
Shelby napisał(a):
ella1 napisał(a):
Shelby napisał(a):

ella - dobrze, że o nas pamiętasz 🙂 bo wiesz, jesteś na tapecie Kochana 😘
:

Pamietam pamietam 🙂 🙂 🙂 wszystko czytam na bierząco choć coś mniej aktywna jestem= moze tak jak dzidzia przed porodem 😁 😁 😁 😁 😁 😁

mówisz cisza przed burzą? 🙂

a Twój synek gotowy na przyjęcie siostry?

Powiem Ci, że chyba gotowy choc ostatnio mniej pyta- chyba sie juz przyzwyczaił do mamy z wieelkim brzuuuuchem 😁 😁 I moze mysli, ze tak juz zostanie 😁 😁 😁 😁.
Najbardziej go bawi sprawa, ze Maja bedzie robila kupy w pampersy i mowi do mnie: " Ja to juuz jestem duuuuzy i chodze do łazienki a ona bedzie taka mała 😉" Koncząc to zdanie zawsze smiejee sie w niebogłosy--- takze juuuz taki starszy brat z niego 🙂 🙂 A jak to bedzie po to wyjdzie w praniu..
Np. miedzy mna a moim bratem tez sa 4 lata roznicy i po porodzie baardzo mnie nie lubil bo tylko plakalam i plakalam takze mam nadzieje,ze sytuacja sie nie powtorzy 😉 😉 😉
Dobra lece do przedszkola po "starszego brata Jakuba 😉)

• Mamusia
No ja już do Was wracam 😁 😁 Witam was wszystkie serdecznie 😁 😁

Zostałam już mamusią 🤪 🤪 🤪 🤪 moja Zosia urodziła się 27 października o 17.55 siłami natury 😁 😁 jestem przeszczęśliwa chociaż wszystkiego się boję, bo ona jest malutka 🙂 ważyła 3920gram i mierzyła 59cm 🙂 spora była 😁

jak bede miała czas sie ogarnąć bo właśnie wróciłam ze szpitala, to jeszcze tu wróce 😉
Pozdrawiamy!!!!! 😉

• Mamusia
No i wracam z przedszkola a tu takie wieści

JUDZIA GRATUUUUUUULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zosia cuuudna i jaka duza dziewczynka 🙂
Duzo zdrówka Zyczymy 😘 😘 😘 😘 😘 i czekamy na sprawozdanie z porodu 😉 😉

No to teraz juz powinno polecieć........... 😁 😁 😁 😁

Judzia największe GRATULACJE super wieści
Zosia duża dziewczynka!!! Słodziaczek!!!

Mamy kolejne październikowe dzieciątko i nareszcie dziewczynka!! Może jeszcze jakaś szczęśliwa mamusia napisze że urodziła w pazdzierniku bo nie wszystkie brzuszki z poczatku listopada się odzywają.

JUDZIA koniecznie zdaj relacje z porodu i chwil przed nim 🙂

• Mamusia
judzia napisał(a):
No ja już do Was wracam 😁 😁 Witam was wszystkie serdecznie 😁 😁

Zostałam już mamusią 🤪 🤪 🤪 🤪 moja Zosia urodziła się 27 października o 17.55 siłami natury 😁 😁 jestem przeszczęśliwa chociaż wszystkiego się boję, bo ona jest malutka 🙂 ważyła 3920gram i mierzyła 59cm 🙂 spora była 😁

jak bede miała czas sie ogarnąć bo właśnie wróciłam ze szpitala, to jeszcze tu wróce 😉
Pozdrawiamy!!!!! 😉

Gratuluje serdecznie i wtam pierwszą listopadową księzniczkę