Skocz do zawartości

Witajcie Listopadówki 2011 | Forum o ciąży

coriana

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Dzis juz nie!!! 😉 bo zaraz ide do kina :P chyba ze w nocy ale to juz wlasciwie jutro 😉
A moze w niedziele??? Fajnie by bylo 20.11.2011 🙂 i do tego jeszcze moj tata do nas przylatuje tego dnia....
A teraz lecimy do kina na Immortals w 3D 😁 obezre sie jeszcze popkornem i żelusiami ap otem juzm oge rodzic 😉
Ciao Bellas ;*

• Odpowiedzi 21,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosiaq

1781

• Cherry

2655

• Shelby

2530

• madzia_m3

1652

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ja po filmie... 😆
jak wyszlam po to mnie taki skurcz chwycil, ze ledwo szlam...ludzie dziwnie sie patrzyli (mlodzi szczeslwi -sobotni rozrywkowicze na ogromna ciezarna z krzywa mina) 😮 ale film do konca zobaczylam 😆
Teraz ide sie polozyc!!! Mysle ze to jednak bedzie dzis w nocy lub jutro choc na prawde wolalabym w niedziele ale wybrzydzac nie bede 😉

• Mamusia
Dzieńdobry o poranku. Zania! Gratulacje!!!
Czekamy w kolejce za Tobą.
Mnie już od 3 dni bolą plecy u dołu, ale tak ćmią, nie rwą, więc to chyba nie skórcze. Czasem czuje w jednym boku jakby mi ktoś gwoździa wbił i musze go rozchodzić półschylona.. A wczoraj brzuch mam ogólnie taki obolały, spina się coraz częściej, że aż ciężko oddychać ale też nie jakoś bardzo boleśnie. Na 10.20 mam wizyte u ginki, może znowu podłączy mnie pod ktg i dowiem się, ze zaczynają się skurcze...albo że chociaż szyjka się skróciła..albo..cokolwiek, że już do przodu.. 🙂

Ech, Martusia P się zwinęła, a chciałąm od niej wyciągnąc w jakim szpitalu rodzi, bo moze się spotkamy. Najchętniej obstawiłabym 20-21-22.11. A termin już za tydzień!

• Mamusia
Witam moje pięknie 😁

Dziewczyny nawet nie wiecie jak się cieszę, że jutro niedziela 🙂 Pierwszy raz w życiu cieszę się, że idę do szpitala 😁 hahaha 😁

Dobra lecimy na śniadanko, potem zajrzę 🙂 w międzyczasie będę robiła ostatnie porządki w szafie i pokoju 😜 potem zrobię jeszcze zdjęcia na pamiątkę 😁

• Mamusia
Sandra! już jesteś w szpitalu?? No i wózek jest przepiękny!!! wiem to na pewno, bo mam taki sam 😎 😎 😎
Zania! gratulacje!!! szybko wracajcie do domku i niech się kruszyna zdrowo chowa (za cycem hihihi) 🙂
Ela! Się normalnie wylaszczyłaś! gdzie te Twoje kilogramy??? nic po nich nie ma chyba 🙂
Nasza nocka wyglądała tak: karmienie po 23, 3.30 + bonus kupa, 6.15, 9.10 !!! Jestem zadowolona i nawet wyspana 🙂 Jak na razie Filip dostaje rano pochwałę za spanko 🙂 Za kąpanie burę, bo tylko raz nie płakał 🙂 Ale damy radę. Najbardziej mnie serce boli jak pojedzeniu, odbiciu spina się mocno i ulewa jeszcze bardziej, popłacze czasem jakby go brzuszek bolał, a ja już myślę: cholera, co mogłam zjeść nie tak??? na szczęście po chwili przechodzi 🙂 Nie wiecie, od kiedy mogę zacząć go kłaść na brzuszku na chwilę? bo już zapomniałam, a w bólach brzuchach to niezastąpione było przy Maćku 🙂

• Mamusia
Wita. GRATULUJE WSZYSTKIM MAMUSIĄ

gosiaq napisał(a):
Nie wiecie, od kiedy mogę zacząć go kłaść na brzuszku na chwilę? bo już zapomniałam, a w bólach brzuchach to niezastąpione było przy Maćku 🙂

Mi położna kazała kłaść na brzuszek zawsze po przebudzeniu przed jedzeniem od pierwszych dni jak byliśmy w domku