ja wlasnie dopakowalam torby szpitalne - juz moge rodzic 😉 Co do kapieli ja uwielbiam wrecz goraca wode w wannie 🙂 Obecnie kapie sie z Mia bo latwiej mi ja umyc siedzac obok niz pochylajac sie nad wanna... tylko czasem jak napuszcze nam cieplej wody to sie dziwie, zem oja corcia nie protestuje :P chyba tezl ubi bardzo cieple kapiele 😉 A moj zwykle pracuje na wieczory wiec musze sobie jakos radzic...Jak ma wolne to sie komfortuje w goracej wodzie w duzej ilosci piany i ksiazka w reku - wierzcie mi tylko czekam az ma wolne 😉 )Z prysznica nie korzystam, bo po calym dniu ganiania z Mia juz mi sie stac nie chce nawet pod prysznicem...
Nasmieszniejsze, ze marzy mi sie caly dzien leniuchowania w lozku ale jakby przyszlo co to tego, to pewnie bym wstala, bo jeszcze to i tamto trzeba zrobic a kto to zrobi lepiej jak nie ja 😉
Sześć siewczyny 😁 Byłam dziś rano na badaniach krwi/moczu/Hiv/HBS antygen/WR/HCV/test krzepliwości/cytomegalia - czekam na wyniki do poniedziałku...
powiem Wam rzecz niebywałą - przed chwilą do mych drzwi zadzwonił listonosz i pierwszy raz odkąd mieszkam w moim mieszkaniu wręczył mi list - jak do tej pory zostawiał awizo z partyzanta i potem miałam wspomniane wczoraj nieprzyjemności na poczcie ;-)))) trzeba było swoje odstać :-)
Co dziś macie na obiad?
Hej dziewczyny! 😊
Trafiłam na ten wątek, bo też mam łożysko na tylnej ścianie i zastanawiałam się, jak to wpływa na ciążę i poród. Widzę, że wiele z Was miało podobne doświadczenia i uspokoiło mnie to, co pisałyście! 💕
@Bagira, super, że u Ciebie wszystko przebiegło bez problemów! @angela faktycznie - b.dobry tekst,ale czytałam go już wcześniej, bo zaglądam czasem na abcmamy
czy jest bez recepty? Bo jak na receptę to nie ma szans abym się wybrała do lekarza Raczej by mi nie wypissal. On również nie pójdzie ( nawet nie wiesz jaką mielismy kłótnie ostatnio jak mu wspomniałam aby sie wybrał).
Od jakiegoś czasu staramy się intensywnie o dziecko... Zauważyłam też, że mój facet miewa problemy z osiągnięciem pełnej erekcji. Zastanawiam się z czego to może wynikać. Oboje jesteśmy w wieku 34 lat.
Rekomendowane odpowiedzi
Gosia734
kukunari
Co do kapieli ja uwielbiam wrecz goraca wode w wannie 🙂 Obecnie kapie sie z Mia bo latwiej mi ja umyc siedzac obok niz pochylajac sie nad wanna... tylko czasem jak napuszcze nam cieplej wody to sie dziwie, zem oja corcia nie protestuje :P chyba tezl ubi bardzo cieple kapiele 😉 A moj zwykle pracuje na wieczory wiec musze sobie jakos radzic...Jak ma wolne to sie komfortuje w goracej wodzie w duzej ilosci piany i ksiazka w reku - wierzcie mi tylko czekam az ma wolne 😉 )Z prysznica nie korzystam, bo po calym dniu ganiania z Mia juz mi sie stac nie chce nawet pod prysznicem...
Nasmieszniejsze, ze marzy mi sie caly dzien leniuchowania w lozku ale jakby przyszlo co to tego, to pewnie bym wstala, bo jeszcze to i tamto trzeba zrobic a kto to zrobi lepiej jak nie ja 😉
Bulhakova
Byłam dziś rano na badaniach krwi/moczu/Hiv/HBS antygen/WR/HCV/test krzepliwości/cytomegalia - czekam na wyniki do poniedziałku...
powiem Wam rzecz niebywałą - przed chwilą do mych drzwi zadzwonił listonosz i pierwszy raz odkąd mieszkam w moim mieszkaniu wręczył mi list - jak do tej pory zostawiał awizo z partyzanta i potem miałam wspomniane wczoraj nieprzyjemności na poczcie ;-)))) trzeba było swoje odstać :-)
Co dziś macie na obiad?