Skocz do zawartości

Witajcie Listopadówki 2011 | Forum o ciąży

coriana

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
A Madzia tradycyjnie musiała uciąć sobie drzemkę 😉, dziwne śpię w nocy po 8 h i jeszcze w ciągu dnia.

Co do ruchów, podobno czym bliżej porodu tym ich coraz mniej.

Witam nową forumowiczkę, nigdy nie jest za późno. Ja już pisałam, że kupiłam kosmetyki Penaten i nie kupiłam oliatum bo balneum wychodziło mi taniej, a słyszałam, że równie dobre.

• Odpowiedzi 21,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosiaq

1781

• Cherry

2655

• Shelby

2530

• madzia_m3

1652

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
rapwaz napisał(a):
A junior to nie dla starszych dzieci?

junior znaczy, ze w ogole dla dzieci od nowordka poczawszy - polecany przez pediatrow niestety cena dosc wysoka to fact w Pl sa podobne skladnikowo zamienniki Emolium czy cos w tym stylu -poczytaj sobie 🙂
dla doroslych jest samo Oilatum 🙂

• Mamusia
kukunari napisał(a):
rapwaz napisał(a):
A junior to nie dla starszych dzieci?

junior znaczy, ze w ogole dla dzieci od nowordka poczawszy - polecany przez pediatrow niestety cena dosc wysoka to fact w Pl sa podobne skladnikowo zamienniki Emolium czy cos w tym stylu -poczytaj sobie 🙂
dla doroslych jest samo Oilatum 🙂

Dzieki za info 🙂

• Mamusia
Gamesz napisał(a):
Cherry napisał(a):
Gamesz zrób zdjęcia i wystaw na allegro !

Ja tak robie bo mam trochę nieprzemyślanych zakupów. I wczoraj - miała taką pakę wystawioną 20 szt... na aukcji poszła za ponad 200 zł.... zawsze jestem do przodu 🙂 🙂 🙂

jak coś mi się znudzi to zawsze tak robię i wtedy bez wyrzutu mogę coś innego kupić 🙂 🙂 🙂

Cherry, ale mówisz o pace rzeczy dla dorosłych? Myślałam, że tylko dla dzieci takie idą.
No mam np. płaszcz jesienny, ładny, który założyłam tylko raz i nie spodobałam się sobie. Wyrzucić szkoda, bo sam w sobie ładny. Może zaraz zrobię mu fotke i wystawię 😉 A do tego kilka bluzek koszulowych!
Dzięki kochana, zmobilizowałaś mnie!

Tak Gamesz dla dorosłych. Wpisz sobie w allegro mega paka i rozmiar np. ciuchów jaki masz zobacz za ile ludzie wystawiają itd....

moje nietrafione ciuchy zawsze sprzedaję a kasa się przyda - wyrzucac tak jak napisałaś szoda 🙂

• Mamusia
aaa_aniusia napisał(a):
a co zrobic ze spuchnietymi stopami od kilku tyg mi puchna ale dzis to jest rekord nie moge ustac na nogach sa spuchniete tak strasznie 3 razy jak moje normalne stopy niewiem czy to jest normalne wiem ze kobietom na koncu ciazy puchna stopy ale az tak
??

kup sobie podkolanówki albo rajstopy przeciwżylakowe - krew nie będzie tak spływać do stóp i nie będziesz miała opuchlizny