Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

ooooooooooo jak bym zobaczyła takiego na porodówce to było by tylko plum i dzidziuś urodzony 🤪 [img size=157]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/Kamil-1b90b7317e5ef1b2a71a4767d785bf9b.gif" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Hahahaha ale misio przesłodki!

Wróciłam, zmokłam odrobinę, ale załatwiłam wszystko i jeszcze sobie kupiłam dwie gazetki dla przyszłych mam 😁 Ide się zabrać za obiad dla siebie - dziś pomidorówka. A męzuniowi goloneczkę ugotowałam 😁

zaraz wracam 😁

Ja też juz wróciłam. Wiatrzysko takie, że myślałam , że mi głowę urwie;/

AgnieszkoK Twoja rodzinka wymiata. Ciekawe czy Bartuś też będzie taki odważny 🙂 swoją droga to nie zastanawialiście się nad wzięciem udziału w programie ,,mam talent" hah 🙂

Też muszę cos upichcic na obiad. póki co zajadam się bagietką z serem z piekarnika i do tego sobie zrobiłam sos czosnkowy mniamm

Ja też mam lenia, odgrzałam zupke, zjadłam a jeszcze musze pozmywać naczynia i ugotować obiad mężowi 😁 Ale to na 19:00 😁 hahah

Co do robactw to te karaczany argentyńskie smakowałyby mojemu Kermitowi 😁 A chłopak głodny dziś 😁

Oprócz tego je tez oseski mysie i inne robactwa, których nie bedę Wam pokazywać, bo zbyt wrażliwe jesteście 😁
Pająka bym chyba nie chciała ale węże są rewelacyjne a w dotyku jakie milusie! 😁 Prawda AgnieskzoK? 😁 😁 😁 😁