Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

kurde coś mi net szwankuje 😠 😠 😠

ja sudokremu nie kupuje, czekam na próbkę ze szpitala, a jak nie dostane to wtedy kupię, ale jakieś małe opakowanie, bo nie lubię kiedy takie rzeczy długo stoją otwarte 🙂

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej dziewczynki ponownie 🙂

Ami to wypoczywaj dużo bo malutka chociaz już nie taka malutka musi jeszcze posiedzieć w brzuszku 🙂

A ja dzisiaj w sklepie chciałam wziąść sudocrem duży był i malutki gratis,ale cena nie chciała wejść więc nie wziełam i chyba dobrze bo też poczekam na tą próbke którą się przyniesie ze szpitala.

Ja sobie przypomniałam że w środe mam usg,dowiem się ile mała waży i czy się już wreszcie obróciła 🙂

Aga a tego to nie wiem, ale moja sis dostała w takiej pipidówie więc jest szansa, że tak, a nawet jeśli nie to mąż ci kupi bo i tak od razu nie będziesz używać, zresztą na poważne odparzenia on i tak nie działa, tylko jakieś inne maści trzeba stosować 😉

sudokrem hit u grudniówek:laugh: :laugh: :laugh:

Emmax ja tylko z ciekawości pytam, bo ja już Sudocrem zakupiłam hahaha i dlatego teraz się zezłościłam, bo skoro dają za darmola to po co ja pieniądze wydałam wrrrr

No to fakt, dzis głównym tematem forum niewątpliwie jest Sudocrem 🙂

no to ja zmienię temat na mniej przyjemny:laugh: czy zdarza wam się (nie wiem czy dobrze to ujmę) cofanie treści żołądkowej, jak sie najem a później się schylę to mi się tak właśnie cofa, czy wam tez zdarza się coś takiego, i jak myślicie czy to może być przez ucisk dziecka na żołądek:laugh:

hehe będę wredna ale to znaczy że wszystko ok, bo wy też tak macie, blllleeeee ohyda 😠

fredeczka przypuszczam, że na długo ci wystarczy, bo to na prawdę jest wydajne, moja sis, poza tym opakowaniem ze szpitala ma pierwsze które kupiła, a mały ma prawie 2 lata, a stosuje to praktycznie codziennie 🙂

co do pomiarów to mi nic nie przybyło od zeszłego tygodnia 93 cm, a wydaje mi się, że mam taki ogromny brzuch:laugh:

Aga pisałaś, że Ania najprawdopodobniej nie będzie Ania, a nad jakimi imionami myślicie?:laugh:

A mnie bolą plecy 😞
jak juz tak narzekamy hah

A sudocremu mam duże opakowanie , takie jak Ty Fredeczko.

Emmax Ania może byc Bianką lub Blanką - to typy mojego męża, ostatnio nawet zdurniał i wpadł na rewelacyjny pomysł, aby dac na imię Róża ;/ a ja mu na to , że jak chłopiec sie urodzi to damy Narcyz i ogródek w domu haha
Mi się podoba jeszcze imie Kinga i Daria.
Nie wiem co z tych naszych rozmyslań wyniknie.
Mamy jeszcze dodatkowo opcję Zosia i Laura...

no to wy przynajmniej macie tego trochę bo u nas niewiele, mi osobiście podoba się Blanka, ale niestety mojemu mężowi nie, więc odpada, więc zostało nam Diana lub Lena, ale Lena jemu też się nie podoba, on wymyślił Anastazja, i będzie Waldemar i Anastazja (masakra jakaś):laugh:

A dlaczego Waldemar?? Twój mąz ma tak na imię??

http://www.allegro.pl/item757650053_anatomiczne_podklady_poporodowe_hartmann_14_szt.html jakieś fajne te wkłady ( o ile wkłady mogą byc fajne heh)

Dobrej nocki Aguś 😘

te z belli są polecane przez położne, i za 10 szt 4 zł z jakimiś groszami płaciłam, uważam, że nie ma co płacić drogo za te podkłady bo to i tak szybko trzeba wyrzucać:laugh:

a co do imion jakie dała moja teściowa, pozostaje powiedzieć, że o gustach się nie dyskutuje, ale ona uważa , że Waldek to takie śliczne imię:laugh: :laugh: :laugh:

Waldek jeszcze jako tako brzmi, da sie przyswoić , ale Waldemar to tak hmmm ... staromodnie haha no ale teraz jest powrót właśnie takich ponadczasowych imion. Mój mąz ma na imię Adam, jego brat Ireneusz , więc gust mojej teściowej całkiem podobny do gustu Twojej 🙂