Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

Kajtucha Twój post bardzo pasuje do opisu pracy mojego męża tylko że mój mąż jeździ za granicę i nie ma go też przez tydzień czasu 😉 To fakt teraz to siedzimy na tak zwanej bombie zegarowej bo nie wiadomo kiedy zacznie się poród i czy nasi mężowie będą wtedy w domu choć mój Tomek ma już zarezerwowany urlop ale właśnie od kiedy 🤨

No cóż jak się zacznie to ja mam w razie czego jeszcze teściową i szwagierkę aby mogły zająć się moim starszym synkiem i do szpitala mnie zawieźć jak męża nie będzie 🙂
A Ty masz kogoś w razie czego?

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Wiola, Mittka, Kajtucha i AgnieszkaW to jutro czekamy na Wasze wiadomości od gina A za Wiolę trzymam kciuki aby wszystko było w porządku a i jeszcze za PannęNikt też bo też jutro ma wizytę 🙂

• Mamusia
O rany widzę, że jutro połowa grudnówek ma wizyty :laugh: .

Kajtucha i AgaK jest jednak różnica, wasi mężowie nawet jak nie będą przy porodzie to będą zaraz po więc nie pękajcie i nie panikujcie 🙂 .

My się nie damy: http://demotywatory.pl/407/Kryzys

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

• Mamusia
witam niedzielnie!

Jejku rzeczywiście połowa grudniówek ma jutro wizyty :laugh: Teraz to już w ogóle gorący okres u nas 🤪
Ja mam wizytę w czwartek, o ile dotrwam 😉
Tak siedzę, patrzę na łóżeczko i już nie mogę się doczekać... kilka godzin bólu i po sprawie :laugh: :laugh: :laugh:

• Mamusia
Witam was kochane grudnioweczki 🙂

Asiula pewnie ze bede uzywac pampersy, sama nie wiem po co kupilam ich az tyle az tyle ale dalam rade z prasowaniem:laugh: :laugh: :laugh:

Mittka ja tez mam czeste bole w nocy a wczoraj w nocy maz mnie zawiozl do szpitala o 2 rano bo oprocz boli zaczelam wymiotowac ale sprawdzili maluszka serduszko i o 5 rano puscili nas do domu

PannoNikt
na pewno bedzie dobrze.. 😉

Wiolka
zajefajny ten napis, a tak w ogole to niech ta godzina 0 juz sie pojawi u Was 🙂

A co mezow to moj jest teraz non stop ze mna bo jest na miesiecznym urlopie 🙂 🙂 🙂 chociaz teraz go nie ma bo od kilku dni cos zalatwia gdzies jezdzi, nnawet mnie to wkurza ale niech sobie lata bo jeszcze chwila i bedzie tatusiem full time:laugh: :laugh: :laugh:

Reszcie dziewczyn ktore maja jutro wizyty zycze wszystkiego co najlepsze, bedzie dobrze ja mam wizyte w piatek a w zeszly piatek mialam pobierana krew co mnie wgniata w fotel bo jak widze igle to odplywam ze strachu ale na szczescie byl maz ze mna wiec spoko maroko dalam rade,,,

Buziaki dla Was wszystkich,,,ide do kuchni poszperac i poszukac co moge dzis na obiad zrobic :P
OJ napisalam sie :P :P

Ach i moj uparciuszek maluszek jeszcze sie nie obrocil ale powoli juz chyba cos tam kombinuje:laugh:

A ja kochane dziewczynki zaraz zmykam do babci bo ma urodzinki więc będę wieczorkiem ale dziś mój mężunio w nocy już do pracy jedzie i wróci dopiero w sobotę albo w niedzielę za tydzień także jeszcze ten tydzień muszę trzymać nóżki razem :P :P :P

Ale jakieś mam dziwne przeczucie że coś w tym tygodniu mnie złapie i będzie następny dzidziuś :P Ale może się mylę 😉

Do wieczorka moje grunióweczki 😘 😘 😘

• Mamusia
hejka grubaski !!!!!!!!!!!!! ja też mam jutro wizyte bo miałam miec w czwartek ale moja gin i moja połozna miały jakieś sympozjium i dopiero dzisiaj wróciły wiec wyobrażacie sobie jakie miałam trzy dni zeby nie urodzic 🤪 pozatym odział jest zamkniety wiec nie wiem nawet czy poród rodzinny wchodzi w gre jutro sie dowiem 🙃 zero odwiedzin i takie tam to może lepiej ale jak sobie pomyśle ze mam sie widziec z mężem tylko jak mi coś poda przez drzwi to troche mi sie smutno robi ☺️ a co do aktywności to słyszałam ze dzieciaki w 9 miesiacu robia sie mniej aktywne ale widze ze nasze nie bardzo bo Szymek jak zacznie swoje kopy to nieżle mnie do pionu ustawia i ma takie ulubione miejsce po lewej stronie podejżewam ze to stupka ze czsami az sie boje zeby mi dziury nie zrobił w brzuchu
wiolka wszystko bedzie dobrze zobaczysz mama doleci bez problemu w końcu do wnuczki sie wybiera 🤪
AgaK uuuuuuuuuuuu czyżby cisza naprawde była przed burza 🤪

• Mamusia
Za to moj maluszek wbil mi nozke z lewej strony i tak cisnie mni przez pol dnia

A jak bylam w nocy w szpitalu to slyszelismy z mezem jak jedna parla baaaaardzo intensywnie bo wszyscy ja slyszeli..wiec troszke spanikowalam a maz powiedzial ze poczeka na mnie w domku:laugh: :laugh: :laugh:
I jeszcze jedna byla na porodowce cytuje opowiesc poloznej:
Przyjechala ze skurczami, krzyczala kopala gryzla zaczela przec juz w drodze ledwo polozylysmy j na lozko poparla dwa razy i mala wyskoczyla 😉 😉 😉 slyszalam opowiesc bo bylam w poczekalni czekac na przyjecie

• Mamusia
No pewnie ze sa szczesliwe i maja cudne dzieci ale ja tak naprawde to poraz pierwszy slyszalam to na zywo a nie w tele hehehe jak moja przyjaciolka rodzila i pytala czy chce z nia pojsc to niestety odmowilam i pojawilam sie jak juz bylo po wszystkim.... Panikara ze mnie i juz:laugh: :laugh:

• Mamusia
Julio, ale widzę po postach, że humorek dopisuje 🙂 To super! Pieluszek to masz rzeczywiście mega dużo, ja bym je prasowała przez tydzień :laugh:

AgaK nie ma tak!!! Już pisałam, przede mną jest Wiola, megulka i bti, reszta niech czeka na swoją kolejkę :laugh:

Co do porodu to boję się okrutnie 🤪 Mówię o tym, myślę, ale chyba tak naprawdę nie dociera do mnie, że to naprawdę może nastąpić w każdej chwili!

• Mamusia
heheh panikara to ja juz bede do samego konca... No te krzyki niby pomagaja ale jak je slyszec na zywo... kurcze 🤢 :laugh:

No humorek mi dzis dopisuje Ewus ale to dlatego ze..sama nie wiem smieje sie i juz:P :P :P
Ogladam : Dzieci robia rzeczy najsmieszniejsze i sikam 🤪 🤪 🤪