Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Cześć Karolcia!Witaj wśród nas! Bardzo dobrze zrobiłaś zostawiając tego faceta. Z takimi to nie ma co... Moja najukochansza kuzynka jak dowiedziała się że jest w ciąży ze swoim facetem,to najpierw chciał wielce ślubu a potem wyparł się dziecka i kiedy ona rodziła, on zadzwonił do niej z tekstem że ma napisać mu oświadczenie że jak mały będzie potrzebował kiedyś przeszczepu czegokolwiek to ma mu napisać że nie będzie niczego od niego chciała...a teraz płacze że chce się z synem na dywaniku bawić autkami... takimi to nie ma co sobie głowy zawracać. Nie jedno dziecko bez ojca jest szczęśliwsze niż z ojcem...
Wiolka,trzymam kciuki jutro! I za całą resztę która tak jak ja idzie jutro do gina :-) właśnie wróciłam zakupów...kupiłam sobie wieeelki słoik czekolady i zaraz zrobię sobie kanapeczki on i 10kg mandarynek:-) muszę jeść póki mogę :-)
Mittka,super komoda!

• Mamusia
Oj dziewczynki dziękuję za uznanie dla komody,właściwie szafki 🤪 nie zachwycała bym się nią tak tylko że teraz już naprawde mam gdzie pomieścić tą góre ubranek dla Emilki 😁

Kurcze oglądam ten taniec ale nie widziałam tego fikołka ☺️ eh widać jak mnie interesuje ten program :P

• Mamusia
Cześć dziewczyny.
Jak Wam minął niedzielny dzień?
Ja również witam nową forumowiczkę Karolcię, Ja też od niedawna zaczęłam się odzywać na forum grudniówek i bardzo się z tego cieszę bo dziewczyny to "najlepsza grupa wsparcia" 😉
Buziaki dla Was dziewczyny 😘

Laski ja już uciekam do łóżka bo o 24 męża do pracy będę odwozić więc troszkę muszę jeszcze męża zmolestować :P :P :P

Do jutra kochane grudnióweczki 😘 😘 😘
Dobranoc 😘 😘 😘 😘

• Mamusia
Ja pier.... ale się zmachałam, spakowałam ta pierdzielona torbę do końca (mam nadzieję), ciężka jak cholipcia....posprzątałam kuchnię, wstawiłam pranie i nogi mi tak spuchły, że ledwo rozróżniam palce u stóp 🤢 🤢 🤢

Kurcze martwię sie o Fredeczkę, że złapała dołka poważnego bo to do niej niepodobne 😞 pisała do mnie w zeszłym tygodniu ale to wam przekazałam.

• Mamusia
czesć dziewczynki 🙂

Ja już wróciłam od rodziców i jestem makabrycznie padnięta. Nóżki strasznie mi spuchły że butów nie mogłam założyć. No ale musiałam do Was zaglądnąć.

Witam nową mamusię- Karolcia rozgość się u Nas i dziel sie swoimi smutkami, na pewno będziemy służyć radą.
A i juz dopisałam Ciebie do naszej grudniowej tabelki 🙂

Wiolu a ty trzymaj sie cieplutko i mam nadzieję że w końcu pochwalisz sie swoja Majeczką ale juz po za brzuszkiem. Daj znać jutro co tam słychać u Was.

Mitkka a komoda jest śliczna, a co do łóżeczka to cos mi sie wydaję że ten facet cos kręci. To nie możliwe żebyś do dzisiaj go jeszcze nie miała

• Mamusia
Dobry wieczór:-)
Weszłam na brzuszka zobaczyć czy któraś nie urodziła... bo ja wczoraj już myślałam że albo urodzę albo umrę tak źle się czułam że koszmar , ale dziś już lepiej.

Lecę do męża o czeka już ze sprzętem na goli goli bo jutro wizyta u lekarza o 8.30 jak wrócę to zdam raport :p

Życzę kolorowych snów, buziaki

• Mamusia
Witam Was 🙂

melduje sie po weekendzie, jeszcze nie urodziłam ale już w sumie bym mogła :P wczoraj już poprasowałam i ubrałam pościel, złożyliśmy przewijak, poukładałam kosmetykiw koszyku i czekamy na maluszka 🙂

jutro sądny dzień bo większośc z nas ma wizyty u gina-ja też o 15, zdam relacje jak wróce 🙂

witam też nową mamusie na forum 🙂

ide sie położyc bo coś za dużo zjadłam i brzusio mnie boli

kolorowych snów moje drogie i bezbolesnej nocki
do jutra 😘

• Mamusia
dobry wieczor...

ale meczacy weekend... ale inwentaryzacja skonczona i jeszcze bylismy u tesciowej bo szwagier ma urodziny we wtorek i sie zalapalismy dzis na torta 🙂 pycha 🙂

i bylismy w kinie na zmierzch2 bo jednak nie dalo sie filmu sciagnac a molestowal d od 2 dni 🙂

wiolka daj znac 🙂 3mamy kciuki...

jutro jade do rodziocw i z tata odebrac wozek a pozniej z d do lekarza na 18... boshe mam nadzieje ze powie ze juz niedlugo 🙂