Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Emmax nie tylko Ty nie cierpisz swoich teściów. Ja moich tez nigdy nie polubię, nie ma takiej opcji. Za bardzo się wpierdzielają do naszego życia , na szescie moja tesciowa nie przychodzi do mnie często bo wie że jej nie trawie, ja tego nie ukrywam i nie udaję wspaniałej synowej tylko mówię to co myslę jak mnie wkurza. A jak będzie mnie nachodzić jak się Malutka urodzi i będzie zbyt często to jej powiem delikatnie że nie mam czasu tak z nią przesiadywac.
Nigdy nie powiedziałam do niej mamo ani do teścia tato... i nie powiem, zwracam sie do nich bezosobowo...

Justynka łóżeczko i wózeczek śliczniusi, tylko szkoda, że dzidzi jeszcze brak:P

kurde miałam sprzątać łazienkę, z teściowej się śmieję, a niedługo sama brudem zarosnę:laugh: :laugh: :laugh: no cóż wzory czerpie z najlepszych:laugh: :laugh: :laugh:

• Mamusia
Justynka, łóżeczko przesłodkie, wózeczek też!!!
A ja chyba zajmę się poszukiwaniem jakiejś etatowej prasowaczki pieluch tetrowych bo godzinę już prasuję, a zrobiłam zaledwie 6.... kosmos...... jeszcze 4 i Bogu dzięki że więcej ich nie kupiłam... 10 i 5 flanelowych musi starczyć

juz jestem po zakupkach wiec postanowilam zajzec do was na chwilke ... wozio sliczyny ja tez sie pochwale swoim [img size=150]" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" /> moja siostra znalazla mi go na allegro za niecale 400zl - jest nowy wiec sie bardzo cieszylam ze tak malo za niego dalam ... lozeczko jeszcze nie zlozone posciel jeszcze nie kupiona - mama powiedziala ze to zrobi jak bede w szpitalu [img size=330]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/wuzio.JPG" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
ja też zapomniałam o życzeniach dla Basiek , więc wszystkiego najlepszego a w szczególności szybkiego przybierania na wadze i zdrówka dla tych najmłodszych Basiuniek.

A mnie zaczęły męczyć w miarę regularne skurcze ale jeszcze nie będę panikować. Na razie je zapisuję.

Wiola na razie nic nie pisała, cisza 😞

• Mamusia
Cześć i czołem!!!!!

W imieniu swojej Córeczki Pchełeczki Małpeczki dziękuję za życzenia imieninowe, wszystkiego naj dla Basi Akompf i wszystkich pozostałych znanych mi i nieznanych Baś 🙂

Życzenia dla swojej córeczki wyrażę w radosnej twórczości

Kiedy sen się złączył z jawą
wstałam z łóżka nogą prawą,
bo choć z Mamy straszny leń
Wie,że dzisiaj ważny dzień!!
W kalendarzu piękna czwórka
- imieniny ma ma Córka!!!
Basiu moja! Moje Słonko!
Moja Myszko i Biedronko!!
Nie opiszę Ci co czuję...
Powiem krótko więc: DZIĘKUJĘ!
Otworzyłaś moje serce,
nie chcę w życiu ja nic więcej!
Chociaż nie masz jeszcze lat
Ty- to cały jest mój świat!!!
Za Twe szczęście oddam życie
Kocham w nocy Cię, o świcie
Kocham w piątek i w niedziele
Kocham...dla mnie to tak wiele!!!

Justyna626 łóżeczko i wózio prześliczne :laugh:
Pikasso Twój też ale to dlatego że macie zielone a mi się coś ostatnio cholernie podobają zielone kolory :P

Mam wiadomość od BTI7:
"JESTEM W SZPITALU, 4CM ROZWARCIA, CZOP MI ODSZEDŁ I MAM MALEŃKIE SKURCZE"

A do PannyNikt na razie żadnych wiadomości 😉

Właśnie ja też już nie raz się wypowiadałam na forum ale o najważniejszym zapomniałam że dziś nasze Basieńki imieninki obchodzą :laugh:
100 lat kochane dziewczynki abyście zdrowo rosły i były posłuszne dla rodziców 😆 😁 😆

Dorunia a my tez czekamy na wieści od Ciebie 😉

Ami Ty potrafisz doprowadzić człowieka do łez :laugh:

Jejku ja Ty to robisz? Piszesz tak pięknie o Swojej córeczce ale ten wiersz to już totalny wyciskacz łez 🤪

Masz ode mnie oklaska bo należy Ci się za to że rozweselasz nasze serca 😘 😘 😘 😘

Brat juz pojechał 😞

Dziewczynki tak sobie pomyślałam, że jak bym nie była w ciązy to bym sie chyba załamała .... jak sobie przypomne nasze starania o Malutką, te wyjazdy po lekarzach i szukania przyczyny... i to jak miałam juz skierowanie do szpitala na badania , ponoc bolesne mające na celu zdiagnozowanie mojej niepłodności... i to jak zrobiłam test i okazało się że jestem w ciązy ...i juz nie musiałam jechac nigdzie tylko cieszyc się rosnącym brzuszkiem. Jestem strasznie szczęsliwa,że będę miała dziecko, to największy skarb w życiu kobiety... dlatego nie dziwię sie wcale Ami, że tak cudownie pisze o swoim Żuczku 🙂