Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

cześć dziewczynki 🙂
melduję się 2 w 1 , teraz nie ma mnie w domku tylko u mamusi jestem, jutro wracam, więc od poniedziałku jest mnie fullll na forum.
u mnie wszystko ok, chyba więcej oznak zbliżającego się porodu sobie wyobrażam niż one istnieją, no ale jutro wieczorkiem już mogę rodzić 🤪

nie mam czasu nadrobić zaległości, widzę że Wiolka wróciła, więc witam ponownie na pokładzie:P

Aga głowa do góry ja z wielkim brzuchem jeszcze pozostałam:laugh:

Dziewczyny gdzie sie podziewacie?

Ja sobie zrobiłam wieczór piękności. Pomalowałam sobie pazurki (ale tylko u rąk) , ogoliłam nózki , paszki, troszkę krocze i czekam na skurcze jakies :laugh:

A jak Was nie ma to zmykam.

Spokojnej nocy Wam zycze... chociaż nie, zycze Wam (tym nierozpakowanym i sobie) porodów tej nocy 🙂

Dobranoc :*

• Mamusia
Dostałam smska od Asi i już się z Wami nim dzielę
"witajcie widziałam małego parę sekund normalnie ale już się w nim zakochałam bez pamięci!jak cudownie jest wiedzieć że jest się mama!jutro już mam wstawać i będę miała ze sobą Kamilka czego nie mogę się doczekać! Pozdrowienia dla Grudniowek. Została któraś dzisiaj mama prócz mnie?"
ach, cieszę się jej szczęściem :-) i piekielnie zazdroszczę :-(

• Mamusia
Witam was bardzo wieczorow 🙂
Eh... jest juz po polnocy a ja nadal na nogach. Mamy gosci wiec szybko spac nie pojde... Heh a nalatam sie przy tym ze hoho...mam nadzieje ze chociaz cos to przyspieszy bo bieganie po schodach nic nie dalo wykorzystywanie meza tez nie:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: zrezygnowalam z biegania po schodach bo bardziej sie mecze niz to wszystko warte ale z wykorzystywania meza to nie rezygnuje bo trzeba sie nacieszyc poki jeszcze mozna :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Wy juz pewnie wszystkie spicie wiec do jutra..
Ach a Kamilek przeslodki 😘

O! Jaka tu cisza 😲 😲 😲

Wszystkie rodzą lub karmią?????
A ja dzisiaj jestem wyspana jak nie wiem. Marika spała w naszym łóżku. Dwa razy tylko zbudziła się do jedzonka 🙂

• Mamusia
Hej!

PannaNikt mojej kruszynce wczoraj odpadl pepuszek 🙂 i dzisiaj juz taki ladny jest 🙂 balam sie troche przy kapieli wczoraj zeby go nie zamoczyc...

Gratulacje dla GosiG 🙂

AgaW ja pomimo,ze karmie piersia tez sobie nie odmawiam mandarynki 🙂 ale jedna tylko zjem - co za duzo to nie zdrowo prawda?

Ciekawe dlaczego Asia niema malego przy sobie.... jest uroczy!

PannaNikt ja dzisiaj cala noc na nogach , mala nie dala pospac 😞 wczoraj caly dzien prawie to samo 😞

pozdrawiam was, pa

Czesc Dziewczynki

Ja to chyba dzis najbardziej wyspana grudnióweczka.
Poszłam spać wczoraj o 24.00 i wstałam o 12.00 , normalnie 12 godzin snu :laugh: z 2 przerwami na siusiu, ale nie miałam problemu, aby zasnąc spowrotem:laugh:

Nadal jestem w dwupaku 😞