Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Akompf hihi skąd ja to znam :laugh: Ja to czasami mogę mieć ustawione 3 przypomnienia o tym samym, a i tak zapomnę :laugh:

AgaW no nie wybaczę Ci, że napisałaś i pizzy!!!!!!!!!!!! Ale mam teraz smaka!

Anja no to fajna babka, że takie prezenty Wam robi 😉

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej dziewczyny.

Marcin napisal,ze po psa bedzie pod wieczor. ciekawe czy tymrazem napewno przyjedzie...

dziewczyny, alimenty on powiedzial,ze bedzie placic ale napewno nie 600zl a wkurzam sie, bo wiem ze stac go na to 😠 jak powie mi 200zl to kwasu mu narobie, bo to ledwo na mleko starczy i paczke pampersow.
a kredyt jest na moja mame wiec lipa "troche" tego nikt mu nie udowodni ...

A ja dzisiaj gadalam z moim bylym chyba z godzine i on tak mowil,ze jaki to musi byc frajer i ze sam musi byc dzieckiem a chcial dziecka ze zero odpowiedzialnosci i ze co za skurwiel,ze on nigdy by mnie nie zostawil a z dzieckiem to juz wogole... tylko ze tamten Marcin a ten Marcin to niebo a ziemia... taka jest prawda. ale jednak chemia miedzy mna a tym Marcinem byla, kochalam go i nadal kocham tylko ze poprostu coraz mniej...

Akompf a jaki lezaczek kupilas? Wiki dostala na gwiazdke z firmy "bright starts" i lubi w nim lezec bawi sie grzechotkami i przeglada w lusterku.

Killer skomli ... jejku.... jak mi szkoda tego psa 😞 jeszcze wczoraj gadam z Marcinem i mowie mu ze mial przyjechac i nawet nie mam co dac killerowi jesc i ze juz drugi dzien nie je ale dawalam mu tak naprawde kasze makaron i to co mialam bo nie kupywalam karmy a on ze "jak Ty masz sumienie" az sie wtedy wkurwilam i mu tak poplynelam ze kto jak kto ale on to o sumieniu niech milepiej nie mowi 😠

HE HE SUPER PIOTRUŚ WYGLĄDA ALE TA FRYZURA POWALA :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

FREDECZKO JA CI RADZE IDŹ Z TYM DO SĄDU BO TAK NIE DOSTANIESZ ANI ZŁOTÓWKI 🥴

Witam 🙂

Zdążyłam Was nadrobić i zaraz lecę na szczepienie... Mąż musiał się zwolnić z pracy, bo inaczej w gabinecie musiałabym uspokajać dwie córki na raz :laugh: Maja mówi, że czuje ból wraz z Mariką :laugh:
Dzisiaj byłam na spotkaniu matek z dziećmi. I jedna pakistanka jest w ciąży, ma termin na wrzesień i już jej widać brzuszek... i od razu pomyślałam o naszej Gosi, że ona też ma taką małą fasolkę 🙂

Nasze grudniowe dzieciaki są prześliczne!!!

AgnieszkoW ja myślałam, że na zdjęciu z Lenką to jakaś dziewczynka jest :laugh: 🤪

Mittko współczuję, bo pewnie nieźle się zestresowałaś tym wszystkim.

Fredeczkoprzepraszam, że się tak wyrażę, ale Marcin to DEBIL!!! Ma prawo kochać inną kobietę...niech mu będzie... Ale jak może nie interesowaćsię córeczką 😞 😞 😞

• Mamusia
A my po spacerku,co prawda pogoda w kratke,ale troche pospacerowałyśmy.

A z tym królikiem to było przez przypadek,zostawiłam ją w łóżeczku podchodze a ona ręką musiała zachaczyć tego królika i tak jej spadł a jak spadł to zaczęła się nim bawić i w końcu udusiła kjujika 🤪 :laugh:

Ewo Piotruś słodziutki.Buziaczki od Emilki dla prezesa 🙂

A my jutro na szczepienie i ide z obydwoma,mam nadzieję że nie będą razem ryczały bo co ja zrobie 🤪

• Mamusia
Zobaczymy co uzgodnimy miedzy soba... ale powiem mu,ze skoro zgadza sie na tyle to sprawe kierujemy do sadu zebym dostawala pieniadze jako samotna matka bo kazdy grosz sie przyda.

Wiecie co? nasza polska to jakas masakra poprostu... wyobrazcie sobie,ze w holandii 800euro miesiecznie dostaje sie na dziecko a w polsce 170zl ... to jest poprostu zalosne. ale dam sobie rade... nie bedzie latwo ale dam ...

Rozmawialam z Marcina siostra o tych chrzcinach i powiedzialam jej, ze narazie chrzcin nie bedzie a jesli beda, to moja siostra bedzie chrzestna... powiedziala,zebym pamietala ze pomimo ze marcin to idiota debil dupek i wszystko co mozliwe to ona jest ciocia Wiktorii i bardzo ja kocha i niech sobie nie mysle,ze ona z nami kontakt zerwie... dlaczego ta Sandra musi tyle cierpiec... wstydzic sie za matke, za brata, za ojca zreszta tez... a czemu ona jest winna? jeszcze jak mi powiedziala,ze od stycznia daje pieniadze mamie zeby splacala to jej mieszkanie a dzwonila i nie jest ani jedna rata splacona... wiec matka bierze te pieniadze dla siebie. mowi ze wkurwiona jest na maksa bo inaczej sie wyrazic nie mozna i wcale sie jej nie dziwie...

A ja w jakims lepszym humorku dzisiaj jestem 🙂

MY TEZ JUZ PO SPACERKU

EWO TO ZAPRASZAM CIE I TWOJEGO PRZECUDNEGO ROZCZOCHRAŃCA NA PIZZE 🙂
SLICZNIE PIOTRUS TRZYMA GŁÓWKE 🙂

PANNONIKT ALE KOMPLEMENT...ZE NIBY TAK MLODO WYGLĄDAM ?:laugh:
UDANA TA TWOJA MAJKA, CZUJE BÓL SIOSTRY , TO DOPIERO MIŁOSC:laugh: