Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
AgaW dzięki za zaproszenie 😉

Mittko co się stało? Ojjj biedna jesteś! Buziaki ode mnie i prezesa 😘 :laugh:

Fredeczko ja widzę tylko tą fotkę, na której Wiki fiknęła.

My po rehabilitacji... MASAKRA! Piter tak płakał, że cały czerwony się robił. Babka uczyła mnie jak wykonywać ćwiczenie i mam je powtarzać 3 razy dziennie. Najlepsze jest to, że na fundusz mogę chodzić co 2 tygodnie, a powinniśmy co tydzień. oczywiście możemy płacić 70zł, tylko trochę mnie to przeraża bo ta rehabilitacja polega na tym, że ona nas uczy jak mamy ćwiczyć w domu. Bez ubierania i rozbierania wizyta trwa 10 minut. I za to 70zł 😲

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Fredeczko!!! Słuchaj Ty się nie DOGADUJ z Marcinem odnośnie alimentów na Wiki tylko gnaj do sądu!!! Wierz mi, że nawet najbardziej odpowiedzialny facet może mieć w d... płacenie alimentów i po prostu przestać, bo skoro nie są ustanowione przes sąd to po porstu mają to w nosie! wierz mi, wśród moich znajomych był taki przypadek i ostatecznie sprawa znalazła finał z sądzie

coś Ci wstawię

Pytanie: Czy jest jakaś minimalna kwota alimentów, jaką może zasądzić Sąd od osoby bez dochodów?
Odpowiedź:
Przepisy nie przewidują żadnej minimalnej kwoty, która może być zasądzona. Sąd w każdym przypadku indywidualnie bada sytuację osoby zobowiązanej i uprawnionej oraz zasądza wysokość alimentów dostosowując ją do potrzeb osoby uprawnionej i możliwości zobowiązanego.
Jeżeli nie ma możliwości wyegzekwowania alimentów od ojca dzieci, można domagać się alimentów od osób zobowiązanych w dalszej kolejności, np.dziadków.

więc dostaniesz alimenty jak nie od Marcina to od jego reodziców

Dzieciaczki na zdjeciach boskie. Mi też nie otwieraja się zdjęcia Fredeczki- 4 ostatnie! Piotruś wymiata 🙂 Agus naprawdę słodko wyglądasz i faktycznie tak młodzituko jak nastolatka 🙂 powaga!!!! Emilka z kjujiczkiem słodziaśnie wygląda 🙂

Kurcze chciałąm se popisać to mały się obudził. Lece!!!!!!!!

Fredeczka - dziewczyny dobrze radzą.

Mittko - bądź dobrej mysli! :* Calus dla Ciebie! :*

Ewa - ja jestem załamana tymi ćwiczeniami. Nie dość, że Basia nie bardzo chce współpracować, drze sie na całego i wygina i pręży, to jeszcze zapomnialam jechac do tego fizjoterapeuty, a przyjmuje tylko we wtorki, a za tydzień mąż ma rade pedagogiczną i wizyte u dentysty, na która czekał kilka tygodni ;/;/;/ Wogóle przestaje widzieć sens tych wizyt ;/ Może pomyślicie, że jestem wyrodną matką ale dla mnie bezsensowne są wizyty u tych lekarzy co ciągle coś wymyslają, bo widzę, że wszystko jest w porządku, i nakrecams się tylko. No może z tymi piąstkami i raczkami trzeba powalczyć... ale żeby Bsia chciała... 😞 😞 😞 😞

A 27.03 chrzciny 🙂 Basieńka dostala krzeselko do karmienia 😁 - to zielone: http://www.allegro.pl/item928332097_coneco_krzeselko_stolik_fabula_zabawka_wysylka.html
prezent juz teraz bo braciaki (od których ten prezent) nie mieli gdzie postawić 🙂

A bujaczek kupilismy zwykły... http://www.allegro.pl/item928539847_lezaczek_dziec_z_atestem_100_bawelna_grati.html - ale w hurtowni, w której sie zaopatrujemy był tylko jeden kolor - "miasteczko tło zielone"

Basia jest o niebo grzeczniejsza! 🙂

OJ DZIEWCZYNKI, ALE MI SŁODZICIE 🙂 NASTOLATKA ZE MNIE ZE HO HO 🙂 W TYM ROKU SKOŃCZE 27 LAT 🤪

MITTKO BIEDACTWO TY FAKTYCZNIE NAM SIE JUŻ NIE CHWAL ZE MĄZ MA PRZYJECHAĆ. POWIEDZ NAM LEPIEJ JAK JUŻ BEDZIE W DOMKU.

EWO FAKTYCZNIE NIEZLE WAS TAM KROJĄ Z KASY...

• Mamusia
Akompf krzesełko i bujaczek świetne.

Kurcze,ale sie te dzieciaczki nacierpią ja mam nadzieję że jak jutro pójdziemy to się do niczego nie doczepi.

A ja musze się Wam pochwalić moją tancorą.Pan wstawił zdjęcia z obozu.Moje dziecko na drugim planie jak by któraś nie poznała :P
[img size=480]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/sdc10280.jpg" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

HEJ MAMUSIE 🙂

A JA WYBRAŁAM SIĘ DO TEŚCIÓW 🙂

ZARAZ MYKAM KAPAĆ MYSIACZKA PYSIACZKA DAM MU CYCA I PÓJDZIE SPAĆ 🙂

MITTKO CÓRA SUPER MUSIAŁA WYWIJAĆ 🙂

EWO TO STRASZNIE DROGO TE REHABILITACJE WYCHODZĄ JEŻELI TRWAJĄ TYLKO 10 MIN 🤨

ALE ZOBACZCIE JAKIE TO JEST BEZ SENSU DZIECKO MUSI BYĆ REHABILITOWANE A TRZEBA ZA TO PŁACIĆ 😞

POJEBANE MAMY PRAWO I POJEBANĄ SŁUŻBĘ ZDROWIA 😠 😠

SORKI ZA SŁOWA ALE INACZEJ SIĘ NIE DA TEGO OPISAĆ 😠

OKI MYKA KĄPAĆ MOJEGO BZIBZIOŁKA 🙂 🙂:P

• Mamusia
Hej Mamusie, daaaawno nie zaglądałam na brzuszek.Co u Was - jak Wasze pociechy?

Ja dziś byłam z Madzią na kolejnych szczepieniach. Jutro lecę z moczem bo doktor kazała sprawdzić "gospodarkę wapniową" gdyż Madzia ma małe ciemiączko. Może będę musiała odstawić jej witaminę D.

Niestety cycka nie chce jeść w ciągu dnia. Tak więc w nocy ją karmię piersią a w dzień daje mleko modyfikowane.

Kolejny problem to zaparcia po mleku AR. Ale dziś doktor powiedziała iż mogę jej dawać codziennie 1-2 łyżeczki soku z marchwi (własnej roboty) i to powinno pomóc.

A poza tym ciągle mam jakieś scysje z K. Ehhhh...chyba jestem przewrażliwiona.

Podłamana swoim wyglądem... 😞 😞 😞

Buziaczki. Pozdrawiam Was GORĄCO!

WITAJ PERSY 🙂

TO SZKODA ŻE MADZIULA NIE CHCE JUŻ CYCA ALE DOBRZE ŻE W NOCY CHOCIAŻ POJE TROSZKĘ 😉

I NIE PRZEJMUJ SIĘ SWOIM WYGLĄDEM JA TEZ JUŻ 3 DZIEŃ IDĘ DO FRYCA I JAKOŚ DOJŚĆ NIE MOGĘ :laugh: :laugh: :laugh:

JA TEZ MYKAM DO ŁÓŻKA 😉 CHŁOPAKI JUŻ ŚPIĄ 🙂 A JA DO MĘŻUSIA IDE SIĘ POPRZYTULAĆ :P

DOBRANOC 🙂 🙂 😘 😘 😘

• Mamusia
Dziękuję dziewczynki za uznanie Dla mojej starszej latorośli 🙂

AgnieszkoW taniec z gwiazdami to to jeszcze nie jest,ale kto wie może kiedyś 😉
Dzisiaj jak mi pokazywała wszystkie tańce to stwierdzam że na marne jej trud nie idzie wywija nieźle.Poprosiłam żeby pokazała mi sambe a ona na to że nie może bo tu nie ma miejsca a ona ma w sambie promenade 🤪 cokolwiek to znaczy :laugh:

Persy głowa do góry takie małe kryzysy są normalką zobaczysz że już niedługo wszystko się unormuje.Łap buziaka 😘 i nie smutaj

• Mamusia
hej dziewczynki

ja chyba dziś w szpitalu wyląduje... tak mnie boli w prawym boku, że szok! tak mi sie wydaje, że to woreczek robaczkowy... jeszcze mam dreszcze i temperature prawie 38 a mój M ma fuche i tel mu sie rozładował i bedzie nie wiem kiedy 😞
dobrze, że Bartek chociaż śpi

ANJU CHYBA WYROSTEK ROBACZKOWY 🙂

KURCZE TO NIE DOBRZE 😞 SPRÓBUJ NACISNĄĆ TO MIEJSCE I JEŻELI PO PUSZCZENIU BĘDZIE BARDZO BOLAŁO TO NA PEWNO WYROSTEK 😞

I NIE STRASZĄC MUSISZ JAK NAJSZYBCIEJ JECHAĆ DO SZPITALA BO JAK PĘKNIE TO JESZCZE GORZEJ MOŻE SIĘ TO SKOŃCZYĆ 😞