Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Witam.
Nie dawno wróciłam od znajomej, zjedliśmy obiad a teraz czekam żeby mąż zrobił mi kawę 😉

Ja jem większość rzeczy, oprócz nabiału to w sumie jem wszystko... I pikantne i wzdymające... Nigdy nic małej się nie działo 😉

Ewo pochwal się bluzeczkami!
Masz w zupełności rację, ani w jedną ani w drugą stronę przesadzać nie można 😉

Ale teraz narobiłyście mi smaka na czekoladę 😁

na szczęście nie gorączkuje 🙂
wiolka przerabane, a jak jej się to objawiło, bo Lence na buzi pojawiają się takie malutkie kropeczki i nie mam pojęcia co to może być 😞

CZESEM TRZEBA SIE TROCHE POWYGŁUPIAĆ AGA DLA ODREAGOWANIA 🙂

A JA TEZ JUZ JADŁAM KEBABA 🙂

ZA TO NIE PIJE KAWY, NIE PALE FAJEK, NIE PIJE ALKOHOLU 😁

ALE TĘSKNI MI SIE ZA LAMPKĄ CZERWONEGO WINKA A NAJBARDZIEJ ZA KUBKIEM GRZAŃCA 🤪

WIOLA ZEJDZIE JEJ. TAK TO JEST Z MALUSZKAMI. JA MOJEJ WYPRAŁAM UBRANKA W ARIELU I DOSTAŁA CZERWONYCH PLAMEK NA BRZUSZKU, ALE SZYBKO JEJ ZESZŁO 🙂

A WY NADAL PIERZECIE W PROSZKACH DLA DZIECI??

EMMAX PIERSIĄ JESZCZE KARMI KAROLA Z TEGO CO PAMIETAM 🙂

HA HA AGA84 ALE SIĘ UŚMIAŁAM 😁 😁 😁 TO MUSIAŁO NIEŹLE WYGLĄDAĆ ŻE AŻ DESKĘ SEDESOWĄ POŁAMALIŚCIE 😁 😁 😁 😁 😁 DOBRZE ŻE MĘŻUŚ NICZEGO SOBIE NIE POŁAMAŁ 😜 😜 😜 😜 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉

OJ DZIEWCZYNY JAK JA WAM WSPÓŁCZUJĘ TYCH PROBLEMÓW DERMATOLOGICZNYCH U MALUSZKÓW 😞 😞 😞 JA NA SZCZĘŚCIE OPRÓCZ ZWYKŁYCH PROBLEMÓW JAK MARUDZENIE ITP NIE MAM PROBLEMÓW Z BARTKIEM 😉

• Mamusia
ja czasem mam takie newy ze najchetniej jak placze to poszlabym do kibla i zapalilabym ale wiem ze dziecko nie jest niczemu winne i trzeba mu pomoc.. on nie wie co sie dzieje...

czasem jak czytam niektore forum to glowa mala co sobie mysla niektore mamusie, ale to juz nie moj problem....

dziecko jest spelnieniem moich m,arzen a to ze sa gorsze dni.. no coz.. taki urok ycia mama...

i tez mam dosc.. siedze sama od 8 do 18... jak d wroci z pracy to nigdy nie ma czasu by mi pomoc bo on jest zmeczony.. wiec jestem smaiutka.. kocha dizecko jak nikogo na swiecie... ale miloscia sama sie dziecka nie wychowa.. trzeba mu dac jesc.. przewinac i wiele innych rzeczy kolo niego zrobic...

d karmil malego ostatni raz chyba miesiac temu...

ale monolog.. sorki..

moj potworek sie obudzil

• Mamusia
Aga84 to niezłe wygłupy skoro deskę połamaliście 😁 😁 😁

AgaW ja piorę cały czas w proszku dla dzieci.

yyyy.... i znowu nie pamiętam 😜

acha... AgaW ja tęsknię za piweczkiem!!!! Chociaż już pozwoliłam sobie na lecha bezalkoholowego ☺️

Bluzkami się nie będę chwaliła bo wyjdę na chwalipiętę 😁 😜

• Mamusia
ja tez piore w proszku lowella....

maly nadal spi juz godzine, bez dydka 🤪 obudzil sie na chwile ale spi dalej

smaze krokiety by jak d wroci tylko podgrzac.. barszcz tez sie gotuje juz okolo 2h... wiec zupa zaraz bedzie gotowa bo buraki juz miekkie.. dobrze ze nastawilam wczesniej i prawie zpaomnialam.. hihi...

AGA84 PALIŁAS??
JA BYŁAM NAMIĘTNĄ PALACZKĄ DO MOMENTU GDY DOWIEDZIAŁAM SIE O CIĄZY.
NIC NIE BYŁO W STANIE MNIE OD TEGO NAŁOGU ODERWAC Z WYJĄTKIEM MOJEGO DZIECKA 🙂
NO I JUZ RACZEJ NIE WRÓCE DO PAPIEROSÓW BO SZKODA BY BYŁO

• Mamusia
agaw ja tez nie palilam od momentu jak sie dowiedzialam o ciazy... ale kilka dni temu zapalilam.. i coz pale.. ale nie duzo... okolo 3 dziennie... troche pomoga sie odstresowac 🙂

troche szkoda ale coz....

ide konczyc obiad poki maly spi.. d juz wraca z deska 🙂

jak sie da to zajrze wieczorkiem bo d namietie oglada sezony dr house...

albo odpale laptopa... papa

buziackzi dla Was i dizeciaczkow

• Mamusia
Hej dziewczynki.Wróciłam z zebrania no i co:dowiedziałam się że cała klasa się opuściła w nauce coś tam o czytaniu mówiła ale tego już nie brałam do siebie bo moja czyta rewelacyjnie na dodatek często zdarza jej się to rozumieć 😜 no generalnie dziewczynki podglądają chłopaków,są bójki i do tych bójek dołączają dziewczyny 🤪 po zebraniu kazała pani zostać niektórym mamom między innymi mnie.Myśle sobie te bójki to pewnie moja 😠 ale pani mówi że moja to za chłopakami lata 🤪 se pomyślałam a co za dziewczynami ma latać 😜 no iże zaczepia koleżanke która jest pupilką pani no i oczywiście wzystko jest na moją no ale kij.No poprawiła się z matematyki i to mnie cieszy.Dodatkowo zaczepił mnie pan z gimnastyki korekcyjnej i zapytał czy nie chce jej zapisać do jakiegoś klubu sportowego.Bo jest najszybsza z biegających i wogóle szkoda żeby się zmarnowała.Normalnie oszaleje tańce klub sportowy eh... no dobra zdałam Wam relacje mam nadzieję że się nie obrazicie 🙂

Co do chodzika to Dominika chodziła i problemów żadnych nie ma.Emili też chciałam kupić ale z miejscem kiepsko więc nie wiem.
W proszku piore w loveli ale tylko dlatego że jeszcze od urodzenia zapas mi został i kończe go.Kiedyś jednak przez przypadek wsypałam persila do jej prania i tak wyprałam i nic jej nie było więc jak tylko się skończy lovela przechodze na zwykły proszek.
No to tyle,aleee się napisałam.
A i /Ewa dawaj te bluzeczki a nie marudź 🤪 😁

mittka to niezła aparatka z Dominiki 😁 😁 😁, dobrze, że mama wyluzowana 😉
Agusie no nie ładnie z tymi papieroskami, nie ładnie 😉 😁 😁
ja piorę w dzidziusiu, bo tak ładnie pachnie i na razie tak zostanie 🙂

MITTKO SIWETNE MASZ PODEJSCIE 🙂
NAUCZYCIELE CZASEM PRZESADZAJĄ
NAJWAŻNIEJSZE ŻE SIE DOBRZE UCZY I NIE SPRAWIA WIĘKSZYCH PROBLEMÓW WYCHOWAWCZYCH 🙂
A TO ZACHOWANIE TO NORMALNE W JEJ WIEKU 🙂

JA DO TEJ PORY TEZ PRAŁAM W ZWYKŁYM BONUXIE I NIC LENIE NIE BYŁO A JAK WYPRAŁAM W ARIELU TO DOSTAŁA JAKIES PLAMKI 😞

EWO MITTKA MA RACJE, MARUDZISZ 😁 😁 POKAZ TE BLUZKI

NO NIE ŁADNIE, NIE ŁADNIE EMMAX
DYM TYTONIOWY PRZENIKA DO POKARMU
ALE AGA84 NIE KARMI PIERSIĄ PRZECIEŻ WIEC CZEMU NIE ŁADNIE?? NIECH PALI, DOROSŁA JEST 😁 😁 OBY NIE PRZY DZIECKU

• Mamusia
Emmax na poczatku te krosteczki wygladaly jak potowki wiec sie nie przejmowalam, pozniej te "potowki" zlaly sie w wieksze skupiska, w dodaku wygladalo mi na stan zapalny ale nie bede Ci opowiadala co wiedzyczasie bylo od mojej piiiiiip pediatry bo sie za glowe mozna zlapac. Pozniej zrobil sie jakby luszczacy sie strup, straszne 😞 😞 😞 😞 😞 Kiedys wklejalam zdjecia i jak sobie teraz pomysle to chyba dosytala tych grzybow juz na swieta BN jak bylysmy w szpitalu 😞 😞 😞 😞 😞

Ide bo baczek marudzi 😁

agaw, ja żartowałam z tym" nie ładnie", każdy robi co chce to że ktoś pali mi w ogóle nie przeszkadza, no chyba, że przy mnie i przy moim dziecku, a najbardziej to mnie wkurza jak idę chodnikiem a przede mną palacz i dymi prosto we mnie 😠