Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

MOJA LENKA TEZ SIE NIE INTERESUJE JESZCZE STÓPKAMI 😞

A BARTUŚ WYMIATA 🤪

ZA TO MOJA KOCHANA PRZEKRĘCA SIE JUZ BEZ PROBLEMU Z BRZUSZKA NA PLECKI. WYCZAIŁA SKUBANA ŻE MNIE TO BAWI I JAK JĄ KŁADĘ NA BRZUSZEK TO ONA FIK NA PLECKI I TAK ZA KAŻDYM RAZEM I SIE ŚMIEJE 😁

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

NA ŻYCZENIE KAWAŁY O TEŚCIOWYCH 😁 😁 😁

Spotyka się dwóch kolegów jeden jest wyraźnie smutny drugi pyta go:
- Czego jesteś smutny?
- No wiesz porwali mi teściową i żądają okupu.
- Zaraz, zaraz teściową? To co się martwisz?
- Powiedzieli, że jeśli nie dam im okupu, to ją sklonują.

Jagna zaniepokojona dziwnymi odgłosami dochodzącymi od sąsiada, pyta:
- Co się u was dzieje, kumie
- Nic. To tylko teściowa śpiewa wnukom kołysanki.
- Chwała Bogu! Już myślałam, że świnia wam zdycha.

Moj Mikołaj jakis czas temu fikał z brzuszka na plecki. No ale teraz to non stop. Ja go na brzuch a on na plecki. Z plecków na brzuszek tez zrobił manewr. Jednak do tego potrzeba jakiegos przedmiotu który go zainteresuje 🙂 Wtedy zeby go całego zobaczyc fiknie 😁

Umarła teściowa, cień padł na całą rodzine, ktoś musi palnąć mowę ....
Powie zieć ...
- Więc tak, dzięki Bogu do Boga poszła moja teściowa. Co jeszcze dobrego mogę na Jej temat powiedzieć hmmmm hmmmm hmmmm ale brata miała gorszego

Zmarła teściowa. Na ceremonii pogrzebowej zięć klęczy i tuli się do policzka teściowej... żałobnicy znając napięte relacje zięcia z teściowa podchodzą i pytają...
- widzę ze pogodziłeś się z teściową przed jej odejściem...
- nie, nie oto chodzi... jak się dowiedziałem wczoraj, że umarła to piłem ze szczęścia z kumplami cala noc, a teraz mnie tak głowa napierdala... a ONA taka zimniutka 🙂

AGAK1601 dla Ciebie kolorek czerwony, będzie razić po oczach
Czerwony
kolor krwi, żywy i pobudzający. Jest symbolem ciepła ale także ostrzeżenia. Kobiety, które wybierają czerwony kolor, mają skłonność do szybkich i emocjonalnych reakcji, wpływa pobudzająco na organizm - zarówno na serce, jak krążenie.
Znaczenie koloru czerwonego w codzienności to rozwój osobowości, pewność siebie, dobre funkcjonowanie w życiu codziennym, kolor ten od zawsze kojarzony jest też z miłością, której najbardziej rozpowszechnionym symbolem stał się piękny kwiat, czerwona róża.
W Indiach czerwień oznacza czystość i uczciwość.
Grecy i Muzułmanie uważają kolor czerwony za symbol poświęcenia i odwagi.

Do lekarza przychodzi facet;
- Panie doktorze od kilku dni mam ten sam koszmarny sen: po pokoju goni mnie teściowa z krokodylem. Nie mogę zapomnieć tego śmierdzącego oddechu, koślawych żółtych zębów...
- No, to faktycznie wygląda bardzo groźnie - przerywa lekarz.
- No właśnie. A krokodyl wygląda jeszcze groźniej.

AGAK1601 kawał, w którym zięć tuli się do teściowej jest zajebiaszczy do tej pory się śmieję jak o tym mi się przypomni 🤪

ale mi został jeden kolor do wyjaśnienia, co ja Ci dam... oklaska? jak mi się uda 🙂

AGAK1601 fioletowy leci do Ciebie:
Fioletowy
to barwa, która oddziałuje na mózg i układ nerwowy, pobudza zdziwienie ale także jednocześnie uspokaja umysł. Polepsza kreatywność, kolor ten symbolizuje autorytet i wyniosłość.
W Egipcie, fioletowy kolor był ulubionym kolorem Kleopatry i oznaką cnoty oraz wiary.
W Iranie fioletowy to kolor przyszłości.

i jeszcze Fioletowy – przywołuje mistyczne i zagadkowe reminiscencje. Niezwykle łagodny kolor. Ułatwia zrozumienie własnych potrzeb. Wskazany dla pragnących zgody i miłości, ciszy i spokoju. Niepolecany osobom o niskiej samoocenie.

mittka brązowy i czarny już lecą 🙂

Brązowy – to wypoczynek na wiklinowej kanapie, wśród zapachu jesiennego lasu , wypalanej ziemistej glinki. Kolor bezpieczny i ciepły. Sprzyja skrywaniu uczuć. W dużej ilości może przygnębiać. Barwa, która naturalnie towarzyszy naszemu życiu codziennemu i roztacza atmosferę spokoju i harmonii. Wskazany dla osób spragnionych życiowej stabilizacji i bezpieczeństwa. Niewskazany dla osób zamkniętych w sobie, skrywających emocje, o niskim poczuciu wartości.

Czarny – magia, czar i tajemnica. Działa wspierająco, inspirująco, ale także ochronnie. Przeciwdziała niepożądanym zmianom. Wskazany dla osób niezależnych, opanowanych, pełniących funkcje kierownicze. Sprzyja trwaniu przy własnych opiniach i nieuleganiu presji. Niewskazany dla osób niepewnych siebie, przygnębionych i załamanych. Sprzyja alienacji, stymuluje odczucia ograniczenia.

Was nie było z 15 min. teleexpress?