Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
O u mnie też burza,ale bokiem chyba szło bo grzmotów aż takich słychać nie było.Błyskało się niesamowicie i grzmieć długo grzmiało,ale nawet nie tak głośno w każdym bądź razie dziewczyny mi się nie obudziły a zwłaszcza ta starsza to znaczy że było cicho 🤪
A teraz słoneczko się przebija wreszcie wybyjemy na dłuższy spacer 🙂

HEJ MAMUSIE 🙂

NAPISAŁAM POSTA I ZAMIAST WYSŁAĆ SKASOWAŁAM GO 😁 😁 😁 😁 😁

U NAS NOCKA SUPER ALE BARTKOWI CHYBA JUŻ ZĄBKI ZACZYNAJĄ DOKUCZAĆ BO JEŚĆ COŚ NIE CHCE I MARUDZI STRASZNIE 😞 WCZORAJ OD 15 DO SAMEGO WIECZORA NIE SPAŁ A WIECZOREM TO JUŻ TAKI ZMĘCZONY BYŁ ŻE ZASNĄĆ NIE MÓGŁ 😞 😞 😞 NO I ZAUWAŻYŁAM ŻE DZIĄSEŁKA MA SPUCHNIĘTE I BIAŁE 😞 😞 😞

KAJTUCHA UŚMIAŁAM SIĘ Z TEJ MOJEJ CÓRECZKI 😁 😁 😁ALE NIE SZKODZI WIRTUALNIE JĄ MOGĘ MIEĆ 😜 😜 😜 😜

GOSIUG WITAJ Z POWROTEM 🙂 🙂 🙂

MITTKO ZAZDROSZCZĘ TOBIE TEGO SŁONKA BO U MNIE WCZORAJ PO POŁUDNIU BYŁO ALE JEST CIEPLUTKO 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
Agnieszko bo ja mam coś takiego i jestem bardzo zadowolona. Nawet przestałam kupować owoce w słoiczkach i sama robię. Kapitalna sprawa

http://www.allegro.pl/item1036869963_magic_bullet_mikser_kuchenny_sper_jakosc_najta.html

AGAK MOŻE LENKA BĘDZIE TWOJĄ SYNOWĄ 😁 😁 😁
NO I BIEDNY BARTOLINKO ŻE SIĘ MECZY, ALE NIESTETY KAŻDE DZIECIĄTKO MUSI PRZEJŚĆ WYRZYNANIE ZĄBKÓW.. OBY JAK NAJMNIEJ BOLEŚNIE 🙂

O KURCZE JAKI TANI TEN MAGIC BULLET 🤪 🤪 KIEDYŚ W BIEDRONCE BYŁ ALE DROŻSZY BO PONAD 100 KOSZTOWAŁ 😉
JA MAM ZWYKŁY BLENDER 😉

ALE GOSIU SŁYSZAŁAM ŻE TO JEST SUPER SPRAWA COŚ TAKIEGO MIEĆ BO SUPER KOKTAJLE SIĘ W NIM ROBI 🙂 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
Gosiu,ale dobrze chyba napisałaś pochamować się pisze przez ch 🙂 hamować przez samo h 🙂

Ja to nieraz takie błędy robie że jak czytam to masakra,ale już mi się nie chce poprawiać 😜

A ja wcinam krówki które przywiozłam z sanktuarium 🤪

• Mamusia
cześć laseczki!

Piotrek wczoraj wcześniej zasnął to i obudził się wcześniej, w nocy od 3 zaczął się wiercić i tak już było do 7.

Gosiu fajnie to urządzenie, muszę się zastanowić czy kupić coś takiego czy zwykły blender.

Ojjj laski Wy od rana o słodyczach 🤪 Ja wcinam kanapki i pewnie zaraz też się wezmę za ciastka 😁 I tak jestem szczęśliwa bo ważę 6 kg mniej niż przed ciążą 🙂

Co do pogody to wczoraj myślałam, że jest zimno, a jak wyszłam na rehabilitację to się rozbierałam bo tak cieplutko było 😉

NO KURDE TYLKO CIEKAWE VCZY UDA SIE TE KRÓTKIE ZAŁOZYC. JA TEZ MAM DLA LENKI FAJNE CIUSZKI NA LATO I DUPA BLADA Z TĄ POGODĄ.
A SPODNIE EKSTRA GOSIU.

EWO NIE JEDZ TYCH CIASTEK 😁 😁 😁 😁