Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
No kurcze uśmiałam się emmax brawa dla księcia szkoda że Lenka na co innego mu kupki nie zrobiła 🤪 mój na szczęście po za tym że pisze sms żebym się pospieszyła bo kupe ciśnie to nie ma problemu z przewinięciem kupy i robił to nie raz bo przeważnie jak ja wychodze to Emila kup robi 🤪

Wiola fajki fuj fuj fuj weź se cukierków pocyckaj może pomoże.Nie wiem bidulko ci Ci doradzić uparciuch z Majeczki,ale skoro dobrze się rozwija to nie dzieje się z nią nic złego tylko pewnie tadek niejadek z niej.Mam nadzieję że w końcu załapie że jedzenie to fajna sprawa.

Moja dzisiaj zupke moją średnio jadła znowu ją cofało ale to chyba przez ten katar bo jej wszystko do gardła ucieka 😞

• Mamusia
Cześć słoneczka 🙂

Wiola ja też bym Maję trochę przegłodziła. Może nie jest głodna. Spróbuj może przyniesie rezultaty.

Oj ci nasi faceci jedni mają ale że źle wychowujemy dzieci a inni że kupkę zrobiło. Właśnie pokazali co by zrobili jak by nas nie było. Dziecko zasrane a oni porzygani 😜

Ja też idę troszkę dupki nasze przewietrzyć bo pogoda wspaniała

WIOLU NIE WIEM CO MAM CI PORADZIC, BO PEWNIE JUZ PRÓBOWAŁAS WIELU METOD ABY MAJKA JADŁA. WIERZE CI ZE JESTES BEZRADNA , ALE MIMO WSZYSTKO NIE KUPUJ TYCH ŚMIERDZĄCYCH PAPIEROSÓW, TEN SMRÓD Z BUZI NIE PASUJE DO TAKIEJ ŁADNEJ DZIEWCZYNY JAK TY, A POZA TYM POMYSL SOBIE, NAJARASZ SIE A POTEM BEDZIESZ CHCIAŁA BUZI OD MAJECZKI.. FUJJJJ , NIE KUPUJ TYCH ŚMIERDZIELI 🙂
I BĄDZ DZIELNA, ZRESZTA WIEM ZE JESTES 🙂

JEJKU JAKA ZE MNIE NIEZDARA, WŁASNIE SZŁAM NA BALKON I ZAHACZYŁAM NOGĄ O KABEL OD KOMPA WŁOŻONY WE WTYCZKĘ NO I KUŹWA WYRWAŁAM WTYCZKĘ Z ,,POŁOWĄ" ŚCIANY, MĄZ MNIE UKATRUPI, JUŻ TE ŚCIANY TAK DOPRAWIŁAM ŻE SZOK, OSTATNIO JOGURT MI WYPADŁ Z LODÓWKI NA PODŁOGE I SIE ROZTRZASKAŁ OCZYWIŚCIE CHLAPIĄC PRZY TYM NA SCIANE... MIELIŚMY WYNAJMOWAC MIESZKANIE I BYŁY TAKIE CZYSTE SCIANY A TU WYJDZIE ZE TRZEBA BEDZIE REMONT ROBIĆ ABY JE WYNAJĄC KOMUŚ... MĄZ MNIE UDUSI JAK ZOBACZY TĄ ŚCIANE 😁 😁 TAK ŻE JAK MNIE JUŻ NIE BEDZIE JUTRO NA FORUM TZN ŻE NIE ŻYJE 😁 🤪

• Mamusia
Dobra juz mi przeszło, pewnie dlatego ze mi nelo troche czasu. Pewnie mi wroci jak nadejdzie kolejna pora posilku 🙃 🙃 🙃 🙃

Nie moge jej bardziej przeglodzic niz po nocce dziewczyny. Ona zjada ostatni raz o 23 a pierwszy o 8 a dalej nie chce. Posrac sie mozna i miec nadzieje ze jej przejdzie i ze nic jej nie bedzie.

Oj Aga to sie usmialam, z czego wy macie te sciany!!?!"?! 😁 😁 😁

Oj Wiolu rozumiem jak Ci ciężko, bo ja mam to samo w domu z Mariką 😠
Od rana zjadła 200 ml mleka 😠 Do tego 100 ml wody...
Jabłka są ble, kaszka też... Wczoraj podałam jej marchewkę i kuźwa buźka zrobiła się bardziej czerwona 🤨
W sumie jedyny porządny posiłek to cycek na sen i tyle...

WIOLU SCIANY SĄ NAJZWYCZAJNIEJSZE W ŚWIECIE, WYGŁADZONE I POMALOWANE ALE NIE MIELIŚMY TU ZAMIARU ROBIC REMONTU PRZED WYPROWADZKĄ DO DOMKU A WIDOCZNIE TRZEBA BĘDZIE BO NIKT NIE BEDZIE CHCIAŁ WYNAJĄĆ MIESZKANIA Z TAKIMI ZAFAJDANYMI ŚCIANAMI 🤪

PANNO NIKT NO TO MASZ NIEŹLE 😁

WIOLU TO JA JUŻ NIE WIEM CO CI PORADZIĆ 😞 PRZYKRO MI ŻE MUSISZ SIĘ MĘCZYĆ NO I MAJA TEŻ 😞

AGAW NA PEWNO MĄŻ CIĘ NIE ZABIJE 😉 😉

MY TEŻ BYLIŚMY JESZCZE NA SPACERKU I MÓJ URWISEK ZASNĄŁ I ŚPI NA DWORZE W WÓZECZKU 🙂

TAK AGUŚ POD SAMIUŚKIM DOMKIEM 😉 ALE JAKOŚ CIĘŻKO MI IŚĆ JE POZRYWAĆ BO DUPSKA NIE CHCE MI SIĘ RUSZYĆ 😁 😁 😁 😁 😁
BRZUSZEK WCIĄGA 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

Cześć Piękne!
Amelka jest już wykąpana i śpi. Zjadła mi troszkę budyniu i padła.
Wiolka, wiem co przeżywasz. Ja mam to samo. Z tym, że jak mojej nie smakowało nic co było dobre dla jej wieku, to np na obiad ugotowałam jej ziemniaka, pogniotłam widelcem, polałam masełkiem i paluszkami wkładałam jej do buzi bardzo malutkie kawałeczki tego ziemniaczka zeby mi sie na zadławiła. Zawsze coś jej w żołądku zostało. Teraz to nawet na śniadanko kupuje jej paróweczkę cielęcą i daje jej ją z chlebkiem posmarowanym masłem też paluchami. Takim to właśnie sposobem moje dziecko je bo inaczej by umarła śmiercią głodową

Wiem, że te menu nie jest może odpowiednie dla półrocznego dziecka, bo przecież każda z nas wie, że w mądrych książkach jest napisane, że danonki po 11 miesiącu, gluten po troszku od 6 miesiąca, ale ja nie miałam innego wyboru. Daje jej to co wiem, że zje i nie zważam na to, że inne matki mi mówią, że dziecko nie powinno tego jeść albo tamtego. Mówią tak, bo nie wiedzą jak to jest mieć niejadka w domu! Matka da wszystko, żeby tylko coś zjadło! Oczywiście trzeba sprawdzać czy dziecku jakieś uczulenie nie wyskakuje...

Ide poczytać co tam skrobiecie...