Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

AJ TAM AGUSK ON PRZESADZA Z PRZESIADYWANIEM TAM. CZASEM SIE ZASTANAWIAM CZY ON NIE MA JAKIEJŚ BABY ZE TAK PÓŹNO CO DZIEŃ DO DOMU WRACA 🤢 MAM NADZIEJE, ŻE NIE . W SUMIE NIC NA TO NIE WSKAZUJE, ALE JAK CZŁOWIEK JEST ZŁY TO RÓZNE MYSLI DO GŁOWY PRZYCHODZĄ.

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

MÓJ BRAT BYŁ TEŻ SZKIELETOREK ALE ON WSZYSTKO JADŁ PO PROSTU MIL TAKA PRZEMIANĘ MATERII TERAZ TEŻ WSZYSTKO ZJADA ALE MA JUŻ 19 LAT I WYGLĄDA NA SUPER PRZYSTOJNEGO FACETA 🙂 ALE UPRAWIA SPORT WIĘC NIE JEST GRUBY 🙂 🙂 🙂

OJ AGUŚ NIE MYŚL TAK 😉 WIEM ŻE TO JEST WKURZAJĄCE A JESZCZE BARDZIE BY CIĘ WKURZAŁO JAK BY BUDOWA STAŁA W MIEJSCU 😉 GŁÓWKA DO GÓRY 😘 😘

LECĘ DO MOJEGO SMRODA BO JEGO GODZINA SIĘ ZBLIŻA WIĘC JUŻ MI MARUDZI 😜 😜 😜 😜

DZIĘKI AGUŚ ZA OTUCHĘ 😘

GOSI ALEZ TY NAM NIE PRZESZKADZASZ KOCHANA 😘

JA TEZ LECE DO MOJEJ MARUDKI UKOCHANEJ, ULULKAĆ JĄ 🙂

JAK JUZ NIE ZAJRZĘ TO MÓWIĘ DOBRANOC 🙂 😘 😘 😘 😘 😘 😘

• Mamusia
hejka!

Miałam 10 stron do nadrobienia 🤪 jak za starych dobrych czasów 🤪

AgaW dobra jesteś z tą ścianą 😁 😁 😁

Aniu całe szczęście wyniki okazały się ok 🙂 A gadaniem innych matek nie masz się co przejmować. Jeśli Amelka je paróweczki i danonki to niech wcina i ładnie rośnie 🙂

Wiola Ty też walcz jak możesz z tym jedzeniem 😉
Czuję, że dołączę do Was bo Piotrek też tylko cyca, a wszystko inne średnio mu idzie. No owocki ładnie wcina 😉

Asiu to jest taki puree (czy jak to się pisze 😜) w proszku w takich woreczkach jak kaszki???

Gosiu Ty nam nigdy nie przeszkadzasz! Zawsze będziesz naszą grudnióweczką!

AgaK zapomniałam wcześniej napisać, że życzę dużo zdrówka dla Kamilka i mam nadzieję, że antybiotyk szybko pomoże!

A ja się nachodziłam za prezentem dla kuzynki i mnie nogi bolą 😜 Piotrek padł, ale znowu za wcześnie, chyba że znowu mu się godziny poprzestawiały.

Co roku miałam jazdę na truskawki, a w tym roku jakoś średnio, mam w lodówce 2 litry koktajlu i nawet pić się tego nie chce. Dziwne bo uwielbiam truskawki w każdej postaci. Chyba na starość smak się zmienia 😁 😁 😁 Większą jazdę mam na czereśnie, a teraz dłubię sobie świeży groszek 😉

• Mamusia
Heloł babeczki.My wróciliśmy przed 20 ale trzeba było oporządzić Emile i eraz już sobie śpiocha 🙂

Jej dziewczynki tak mi przykro że Wasze dzieciaczki tak grymaszą przy jedzeniu,namęczycie się bidulki 😘

Aniusiaa ciesze się że wyniki dobre i jeśli Amelce smakuje ta paróweczka to nie miej wyrzutów sumienia,napewno jej nie zaszkodzi 🙂

Hahaha AgnieszkoW wiem że to nie było śmieszne ale uśmiałam się z tego kabla i tej ściany a mężowi powiedz żeby nie narzekał że Ty z tęsknoty tą dziure w ścianie wyrwałaś mu powiedz to zaraz się uciszy 🤪

I co jeszcze nie pamiętaju jak zwyklu 😞

• Mamusia
A się mi wzięło przypomniało 😜

AgnieszkoW nie myśl tak nawet Twój mąż jak sama mówiłaś miał marzenie o swoim domku to teraz pilnuje żeby wszystko było na cacy 🙂 także wygoń te głupie myśli 😘

A kupiliśmy dzisiaj Emili ciasteczka z hippa po 7 miesiącu i chyba sama je zjem 😮 daliśmy Emili jedno i troszke pomemlała a potem prawie połowe udało jej się ugryźć i musiałam z buzi wyciągać.Także jak na razie one dla mnie nie zdają relacji.

NO BARTOLINKO ŚPI SOBIE SMACZNIE 🙂 🙂 🙂

MAMUSIE JA SIĘ POŻEGNAM Z WAMI BO COŚ OCZKA MI SIĘ KLEJĄ I MYŚLAŁAM ŻE Z BARTUSIEM RAZEM USNĘ 😁 LECĘ JESZCZE W WANNĘ SIĘ RZUCIĆ I DO WYRKA 🙂 🙂 🙂

DOBRANOC 😘 😘 😘

A HA GOSIU TY NAM TU NIE PRZESZKADZASZ 🙂

witam wieczorowo 🙂

oj a ja po przeprowadzce staję się plotkarą blokową, w moim bloku jest 13 dzieci z rocznika lenki i nawijamy codziennie prawie 😁 😁 😁

kurde juz nie wiem co mam robić, chyba musze sie rozdwoić, bo tu brzuszek tu ploty blokowe, masakra a w domu syf że hoho 😁 😁 😁 😁 😁

Wiolka ja nie wiem co ci napisac bo my z jedzeniem nie mamy problemu, dzisiaj cały słoik zupki z rybą poszedł na raz i wszystko inne też wcina, ale strasznie ci współczuję z tym jedzeniem Majki 😞
Agaw niezła jesteś dobrze że dziury na wylot nie zrobiłaś 😁 😁 😁 😁

no i nie pamietam 😜

uciekam na dzisiaj i do jutra debeściary tekściary 😘 😘 😘 😘

WITAM

WIDZĘ ZE ROZBAWIŁ WAS MÓJ POST ODNOŚNIE ŚCIANY 😁 NO I SUPER 🙂 Z MĘZEM JESZCZE NA TEN TEMAT NIE ROZMAWIAŁAM, BO JAK WCZORAJ PRZYSZEDŁ TO JUŻ ZAYPIAŁAM I WCALE MI SIE NIE CHCIAŁO JUZ DO NIEGO WSTAWAĆ, ALE MITTKO ŚWIETNY POMYSŁ, TAK MU POWIEM, ŻE TAK TESKNIE ZA NIM , ŻE AŻ DZIURE W ŚCIANIE WYRYŁAM 😁

EWO JA TEZ OSTATNIO NIE MAM JAZD NA TRUSKAWKI.
I TAK SOBIE POMYŚLAŁAM ZE W TAMTYM ROKU O TEJ PORZE ROBIŁAM TEZ PRAWEI CO DZIEŃ OGÓRKI MAŁOSOLNE BO TAK JADAŁAM A TERAZ TEZ MI SIE NIE CHCE. CHOCIAŻ WTEDY BYŁAM W CIĄŻY..

MITTKO A TE CIASTECZKA TO TWARDE SĄ CZY TAKIE BARDZIEJ JAK BISZKOPT??

EMMAX TY PLOCIUCHU 😁 😁

AGA84 JA TAK SOBIE SPALIŁAM RAMIONA NA PIERWSZYM SŁONECZKU I MI SKÓRA SCHODZIŁA 😞

CHYBA SIE TELEPATYCZNIE ZARAZIŁAM OD AGIK BO GARDŁO MNIE COŚ POBOLEWA.
A MIAŁAM ZAPYTAĆ , AGUŚ I JAK BARTUŚ REAGUJE NA ZINNAT? BO STATNIO WYWOŁYWAŁ U NIEGO WYMIOTY.

NOC DZIŚ ZAJEBISTA 🙂 TYLKO JEDNA POBUDKA O 5 I SPANIE D 7.40 🙂

MIŁEGO DNIA

WITAM PIĄTKOWO 🙂

U NAS NOCKA W MIARĘ 🙂 ALE ZA TO MOJE STARSZE DZIECKO WSTAŁO JUŻ O 5 I OCZYWIŚCIE MUSIAŁ MNIE I BARTKA OBUDZIĆ 😠 WRRR 😠 😠

AGUŚ W LEKARKA KAZAŁA NAM ODSTAWIĆ ZINNAT ALE KAMILEK TERAZ GO PRZYJMUJE 🙂 KAMILEK WSZYSTKO ŁYKA 😁 😁 😁 OGÓLNIE BARTUŚ JUŻ JEST ZDROWY 🙂 JA TEŻ JUŻ WRÓCIŁAM DO STANU Z PRZED 2 TYGODNI 😉

JA JUŻ JEDNO PRANIE WYPRAŁAM TERAZ DRUGIE W PRALCE SIĘ PIERZE A BARTUŚ JUŻ ŚPI NA DWORZE 🙂 POGODA PIĘKNA WIEC TRZEBA KORZYSTAĆ 🙂 🙂 🙂 🙂

AHA I TRUSKAWKI JUŻ ZEBRANE I POOBIERANE 😜 😜 😜 😜 😜 😜 😜 ALE NIE SĄ SŁODKIE 😞

• Mamusia
Hej dziewczyneczki 🙂

U nas nocka super 🙂

AgnieszkoW te ciasteczka są takie twardsze były też te biszkopty,ale stwierdziłam że biszkopta moge jej dać zwykłego i wzięłam na spróbowanie te ciasteczka,ale jakoś nie jestem do nich przekonana.Kupiliśmy też te jogurciki i chciałam jej właśnie dać,ale mój mądry mąż schował je do lodówki 😮 i musze troche poczekać.

A to dla Basieńki Akompf duuużo zdrówka z okazji tych 7 miesięcy 😘

• Mamusia
A moja zasnęła 🙂

Ale mnia mąż wku.....rzył dzwoni do mnie i mówi że rozmawiał z mamusią i pytała się go czy nie mamy jakiegoś starego telefonu bo jej się zepsuł i mamy ale to jest mój telefon i lubie go i leży w razie godziny W to on oczywiście chce go podarować mamusi 😠 o co to to nie no jacie ale mnie zdenerwował 😠

• Mamusia
moj maly tez spi a ja robie pranie i sprzatam, zrobie obiad i pojdziemy n spacer.. moze dzis rodzice do mnie przyajkda.. ogolnie sa bardzo rzadko bo ja u nich jestem czesto wiec ich nie bylo u mnie chyba z 2 miesiace... wlaczylam wiatrak bo w mieskznaiu juz 28 stopni.. masakra... podlogi umylam i siedze na tylku az wyschnie...

Basiu wszystkiego najlepszego.. jezu ale ten czas leci...

AgaK ja tez mam truskawki ale tez gorzkawe 😞