Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Hej!!

A ja Wiki zadnych zdj nie wywyolywalam jeszcze. na roczek jej zrobie prezent album od urodzenia 😁 i jedyne zdjecie z marcinem jakie ma tez jej wywolam zeby miala pamiatke kiedys jak podrosnie.

Ewo to jak wypierzesz to pokaz ale powiem Ci ze teraz strasznie modne sa te zapinane sweterki u nas w sklepie ida jak woda 😁

mittko Wiki podobna lale ostatnio dostala.... ale ona sie boi takich zabawek co sie ruszaja i graja , straszny placz wtedy jest i jej uspokoic nie moge 😞(

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Fredeczko moja Emila jest głośna to i jej zabawki też 🤪 😁

A mój mąż gotuje dla mnie co?? KAPUŚNIACZEK 🤪 😁

A i dziewczynki mam takie pytanko,jakie kombinezony kupujecie na zime?? chodzi mi o rozmiar??
Czy może kurteczki kupujecie?? Bo widziałam fajne ale nie wiem jaki rozmiar jej wziąść 🤢 teraz jest na przełomie 74-80

• Mamusia
Ewo ja tez zawsze piore bo czasami widze w sklepie jak takie baby smierdzace spocone cos mierza i sobie nie wyobrazam tego nie wyprawc :P

Mittko Wiki tez jest glosna i lubi a wrecz uwielbia np glosna muzyke ale te zabawki jakos jej do gustu nie przypadly 😞

mittko pozycz meza 😁 na jakies 3-4 tygodnie chcoaiz haha xD

Mittko ja tez sie rozgladalam juz za kombinezonem ale nie takim jak teraz miala tylko takie spodenki na szelkach ocieplane i kurtka a do tego cieple buty ale kurcze musze Ci powiedziec ze tez sie nad rozm zastanawialam i chyba 92cm .

• Mamusia
Hej Laski,

Aga Lenka wygląda słodko w kolczykach. Mała księżniczka. Hehe

AgaK, mój też tylko widzi moje potknięcia. Jak on nie upilnuje to jest OK. Ale jak ja..to od razu słyszę wykład.

Asiula moja Madzia co i rusz zalicza upadki...ciężko upilnować dziecko.

Fredeczka bodziaki mnie rozwaliły.

Ewa super fotka. Lustrzanka to znakomity zakup 🙂 🙂 🙂

A ja muszę najpierw sprzedać trochę ciuszków coby mieć na kolejne...

No i szybko znaleźć pracę bo z jednej pensji nie uda nam się wyżyć... 😠 😠

A kombinezon będę kupowała dwuczęściowy - spodnie i kurteczkę.

A JA NIE PIORE NOWYCH CIUCHÓW .. ALE MACIE RACJĘ, NIE WIADOMO KTO TO PRZED NAMI PRZYMIERZAŁ ... NIGDY O TYM NIE POMYŚLAŁAM 😮

BYŁYŚMY Z LENKĄ NA SPACERKU I DESZCZ NAS POGONIŁ DO DOMKU..

MITTKO JA TEZ ZAMIERZAM KUPIĆ LENCE NA ZIME COŚ TAKIEGO O CZYM PISAŁA FREDECZKA 🙂
http://allegro.pl/item1185971931_kombinezon_tchibo_86_92_stan_idealny.html

Hej Mamusie.

Zacznę od końca... czyli o ubraniach na zimę... 😉
Dla Majki miałam właśnie taki kombinezon jak AgnieszkaW w linku podaje. Na polską zimę sprawdził się baardzo. Dla Mariki za to chyba kupię kurteczkę, bo tu aż tak zimno nie jest 😉

Lenusia to dzielna dziewczynka i pięknie wygląda w kolczykach

Wiolu proszę w miarę możliwości napisz co u maleńkiej, bo się martwię 😞

Fredeczko moja Majka też tak się bała takich zabawek 🤨 Strasznie płakała jak jej ktoś coś włączył... Marika na razie ok, nie boi się...

Ewo po to jest urlop na żądanie, by go wykorzystać 😉 Czekam na zdjęcia sweterków a zdjęcia Piotrusia nie widziałam 😞

AgnieszkoK no to nieładnie się mąż zachował 😞 Mam nadzieję, że opamięta się i przeprosi!!!

Dla dzieciaczków-solenizantów życzę wszystkiego najlepszego

A moje dziecko dziś zaczęło SZKOŁĘ 🤪 😮 🤪 Ależ miałam stres 😁 Niunia wróciła do domu zadowolona i to baaardzo!!!

Jeśli kogoś pominęłam to wybaczcie 😉

JA WYKAPAŁAM MOICH CHŁOPAKÓW 🙂 BARTUŚ JUŻ ŚPI 🙂
DZIŚ PIERWSZY RAZ DAŁAM BARTUSIOWI KASZKI BŁYSKAWICZNEJ NA KROWIM MLEKU 🙂 MOŻE WYDAĆ WAM SIĘ TO ZA WCZEŚNIE ALE KAMILKOWI TEŻ JUŻ PODAWAŁAM GDY MIAŁ 8 MIESIĘCY 🙂 JAK NA RAZIE NIE ZAOBSERWOWAŁAM ŻADNYCH ZŁYCH OBJAWÓW 🙂

TOMEK DZWONIŁ POWIEDZIEĆ MI TYLKO ŻE JUŻ Z FIRMY WYJECHAŁ 🤢 NIC POZA TYM 😞

PANNONIKT GRATULUJĘ MAJECZCE DEBIUTU W SZKOLE 🙂 MAM NADZIEJĘ ŻE ZAWSZE BEDZIE TAKA ZADOWOLONA ZE SZKOŁY 😉

A MI PRZYSŁALI TEN TELEFON CO WYGRAŁAM W LICYTACJI 🙂 JEST SUPER 🙂 BĘDĘ DZIŚ WIECZOREM GO STUDIOWAŁA 🙂

• Mamusia
PannoNikt to Maja miała dzisiaj wielki dzień 🤪 Oby zawsze taka zadowolona wracała ze szkoły 😉

O ubranku na zimę jeszcze nie myślałam, ale chyba też kupię taki komplet dwuczęściowy.

AguśK ja po przebojach z Piotrkiem też się zastanawiam czy nie podać mu krowiego mleka. Nie może tak być, że przez 8 godzin podziubie chlebka, szyneczki i słoiczek owoców.

Idę prasować ciuchy na jutro, pod prysznic i spać! Dobranoc!

• Mamusia
Ja codziennie daje małemu coś na krowim, albo budyń albo owsiankę albo kaszke manna. Na początku robiłam pół na pół z woda żeby nie walnąć małemu od razu z grubej rury i stopniowo wprowadziłam samo mleko. Nic mu nie jest, żyje, jest zdrowy 🙂
PannoNikt gratulacje dla Mai!
My zaczęliśmy dziś akcje nauki zasypiania w łózeczku... Masakra!

• Mamusia
No tylko u nas jest problem w tym że jak ryczy to przy uspakajaniu chce do cyca, od razu szuka a jak go mam pionowo to się tak wygina po moim ramieniu żeby się do cyca zbliżyć a jak mu nie dam to jest jeszcze większy krzyk. Mimo tego że przed chwilą zjadł cała miskę kaszki... No kurde będzie cholernie ciężko...
Lecę spac dobranoc

• Mamusia
Kajtucha najwazniejsze to byc sumiennym 😉

dobranoc 🙂

ja tez za chwile uciekam bo rano do pracy ale narazie z siostra musze ugadac....... mam jechac do jednego salonu slubnego obejrzec bolerko i jechac do jednej wsi obejrzec gospodarstwo agroturystyczne bo brakuje miejsc bo siostra liczyla ze bedzie ok 120 osob ze 140 zaproszonych a bedzie jakies 135 osob!!! masakra 😉

• Mamusia
Witajcie mamusie 🙂

A ja znowu padłam wczoraj i nie zdąrzyłam się pożegnać.U nas nocka super 🙂

Dzięki dziewczynki za odpowiedzi ja też myślałam o takim dwuczęściowym kombinezonie jest wygodniejszy.

PannoNikt gratulacje dla Majeczki z okazji jej pierwszego dnia w szkole 🙂

Fredeczko Ty powinnaś się zawodowo zajmować takimi przygotowywaniami do ślubu 🙂

Zmykam coś zjeść.
Miłego dnia dziewczynki 🙂

• Mamusia
Hej Mamusie,
Moje dziecię niestety nadal jest usypiane na rękach. Oczywiście śpi w łóżeczku. No ale co z tego jeśli nie potrafi zasnąć sama. Też muszę zacząć nad tym pracować.
Teraz idę uszykować małej kaszkę. Jakie dajecie kaszki - treściwe, gęste czy raczej półpłynne?