Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Fredeczko widzę, że zakupy się udały. Ja dzisiaj mam chyba słabszy dzień ... Jakaś taka w depresyjnym nastroju jestem i do tego ten potworny ból głowy.

Jutro do lekarza idę, echo serduszka zrobić i na kontrole do gin. Może stąd ten nastrój....

Idę do fryzjera może nowa fryzura mi humor poprawi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Dagim to z humorem tak samo jak u mnie, też myślałam o fryzjerze bo mała zmiana zawsze poprawia humor 😉 Idź i zaszalej! Ja niestety muszę czekać do wypłaty bo w tym miesiącu jestem już totalnie spłukana.
Teraz jadę do H&M pooglądać ciuszki dla maleństwa... jak będą ładne to mnie coś trafi bo jestem bez grosza :laugh:

Za to mój mąż mnie dzisiaj zaskoczył... umówił nas do fotografa na sesję ciążową 🙂 🙂 🙂 Dopiero na początku listopada żeby brzuszek był już wieeelgaśny 🙂 Bardzo się cieszę bo ostatnio oglądałam takie fotki i straszliwie mi się spodobały 😉

Dziewczyny wróciłam i jestem wściekła bo co prawda zrobił mi fotkę małego ale jest tak niewyraźne i ja w ogóle nie mogę poznać gdzie co jest 😞 😞 😞 A tak ogólnie jest wszystko w jak najlepszym porządku, Bartuś waży 540 gram i ma około 30 cm 🙂 🙂 🙂 🙂 Zaraz wstawię fotkę ale nie jestem z niej zadowolona 😠 😠 😠 😠

Coś mi komp nawala 😞 😞 😞 [img size=319]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/Zdj__cia_0006.jpg" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

Ale dziś to normalnie rozniosła bym lekarza 😠 😠 😠 Nie dość że on miał zły humor to i mnie wnerwił z tym zdjęciem a prosiłam aby zrobił boczny profil 😠 😠 😠 😠
Dobra na tym koniec bo ja nie lubię się żalić 🥴 🥴 🥴

Nerwy to już mi przeszły bo ja nie umiem się długo denerwować tylko mam zawód z tym zdjęciem 😞 😞 😞 Ale pocieszam się właśnie tym że wszystko jest ok 😉 😉 😉 Może następnym razem uda się zrobić zdjątko nawet 3d bo mam zamiar jechać do Poznania i tam sobie zrobić 😉 😉 😉 😉

Agnieszko84 ja bynajmniej wcale się nie obrażę jak dasz na imię Bartosz :P :P :P :P A nawet będę dumna że nie nie tylko mnie to imię się podoba :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: