Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Ja właśnie wróciłam z poprawin. Nie mam siły nadrabiać forum 😞 Jutro przeczytam co pisałyście.
No ale pan Stasiu nie mógł umknąc mej uwadze... Fredeczka jesteś zajebista hahah

Dobrej nocki dziewuszki bo ja padam ze zmęczenia i tak mnie kość ogonowa boli że szok od siedzenia na krześle

Paapa

Fredeczka - Pan Stasio mnie powalił! Malo tego, mój mąż też zaczął lekturę brzuszka bo momentami strasznie go bawią nasze rozmowy! (W pozytywnym sensie oczywiście) - swoją drogą jakiego mam wspaniałego mężulka! :P

Po obiedzie zrobiłam na przekąskę dla siebie smażoną cukinie, zjadłam za dużo i od 19:00 umieram, tak mnie brzuch boli... Na poczatku sie martwiłam, że coś nie tak z dzidzia ale na szczeście z Baśką wszystko ok.

Też cały dzień prawie siedziałam w domu, wąłściwie to leżałam. Na jutro mam zakaz prac wszelkiej maści - od męża 😁

Mittka - ten rumianek działa tez na mnie na szczęscie!

Wiolka - tez mam kilku sąsiadów. Jedena sąsiadka kaała mojemu mężowi zrobić murowany kompostownik a kiedy jej powiedział, że się zabiera ale nie ma czasu to mu powiedziała, że w niedziele ma kopać! Jacy ludzie potrafią być zgryźliwi!

Dobranoc Brzuszki bo mąż wzywa!!!! :* Muaaaaa

• Mamusia
Dzień Dobry Mamusie, i tak rozpoczął się kolejny pracowity tydzień. Biorę się dalej za umowy i oferty. 😠

Dziś idę pierwszy raz do szkoły rodzenia. Niestety najprawdopodobniej będę chodziła sama bo Krzysiek ma full pracy. No cóż, trudno... 😞

Witam Was kochane grudnióweczki 🙂 🙂 🙂
Dzisiejszą nockę prawie w ogóle nie przespałam 😞 😞 😞
Wczoraj nie mogłam zasnąć a jak już zasnęłam to tylko na godzinkę i potem znów z boku na bok się przewracałam i tak może w sumie ze 4 godzinki pospałam 😞 😞 😞 😞 Nie wiem może to od tego że męża nie miałam przy sobie 🥴 🥴
A co ja wam będę przynudzać 😉 😉 😉 😉

• Mamusia
Ja śpię osobno...z racji iż teraz się strasznie kręcę. Kilka razy w nocy wstaję, a mamy lekki sen więc nie chce narażać Krzyśka na niewyspanie:P
Ale od jakiegoś czasu w ogóle słabo sypiam...ciąża daje się we znaki. 😞

Agnieszka, może faktycznie brakowało Ci męża. Albo pogoda nie sprzyjała spaniu...upały i duchota potrafią wykończyć.

Persy u mnie duszno nie było bo mam wiatrak włączony wieczorem i mi trochę pokój ochładza 😉 😉 😉 Nie powiem że też w nocy wstaje kilka razy ale to dla tego że pęcherz daje się we znaki 😞 😞 😞 Taki to już nasz urok ciężarówek :P :P :P :P
A dziś to mi czegoś brakowało 🤨 🤨 🤨

• Mamusia
No tak, ewidentnie Ci brakowało męża 🙂

Oj, no proszę nawet nie zauważyłam iż zmieniła mi się magiczna liczba pod nickiem na 22tc.

A swoją drogą ciekawa jestem czy urodzę bliżej terminu porodu z obliczeń kalendarzowych czy też z wyliczeń USG.
Chyba bym wolała ten drugi termin bo wtedy bym była na święta w domu 🙂

Najśmieszniejsze jest to że mój mąż ciągle wyjeżdża i często go w nocy nie ma a nawet przez kilka nocy ale dziś to się tak dziwnie czułam 😉 😉 😉 Może to moje hormony tak buzują i dają mi takie uczucie :P :P :P :P Teraz czuję się świetnie i nawet się cieszę że nie ma go w domu bo mój mąż się ze mnie śmieje i naszego forum 😉 😉 😉 Mówi że mam fioła na punkcie "mojego brzuszka" 😁 😁 😁 Ach ci mężczyźni jak ich tu nie kochać :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Na brzuszku to mi wyskoczyło już w piątek 24 tygodnie a według usg i suwaczków to dziś wchodzę w 24 tydzień :laugh: :laugh: :laugh: Ja zawsze dwa dni po Fredeczce mam zmianę tygodnia 😉 😉 😉

A dziś dla poprawienia sobie nastroju zrobię sobie tipsy 🙂 🙂 🙂 Od początku ciąży nie robiłam więc czas najwyższy coś w siebie zainwestować :P :P :P Na sama myśl mam lepszy humorek 🤪 🤪 🤪