Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

ALE EMILKA MA SUPER KOLCZYKI 🤪 🤪

A JAKĄ MINKĘ MA FAJNĄ 🤪

AGUSIAW JAK FANIE ŻE JESTEŚ Z NAMI 🙂 TAK MAŁO MASZ OKLASKÓW WIĘC POSYŁAM TOBIE JEDNEGO 😉

MOJE NAJMNIEJSZE HRABIOSTWO ŚPI 🙂

MĘŻUNIO JEST JAK DO RANY PRZYŁÓŻ 🤪 🤪 🤪

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Mittko superanckie jest to zdjęcie Emilki!!!

ja wam pokażę dwa kolejne z tamej sesji i uciekam się kąpać bo aż się kleję... mały już śpi więc i ja idę powoli. Mąż mnie znowu wkurwia i nic mi się już nie chce

[URL=http://img193.imageshack.us/i/dsc6255edit.jpg/][IMG]http://img193.imageshack.us/img193/5445/dsc6255edit.jpg[/IMG][/URL]

[URL=http://img408.imageshack.us/i/dsc6303edit.jpg/][IMG]http://img408.imageshack.us/img408/121/dsc6303edit.jpg[/IMG][/URL]

• Mamusia
Hej kobietki!!

Chyba sie cos pokielbasilo, ja chce po prostu zrobic NAM taka tabeleczkę z fotkami dzieciaczkow 🙂 bo to fajnie wyglada jak te naze bachoratka se zmienialy .

AgaW ja nie robie kalendazry wiec nie masz mi za co placić...... 😜

Kajtucha Szymek jest przeslodki a zdjecie w krawacie swietne!!!!

Mittko spoznione najlepszego dla Emilki!

PannoNikt WCINAJ!!!!! Wiem co czujesz i jaka masz radoche bo ja tez bylam na scislej diecie z Majka.... brrrrrrrrr.

AgaK zdjecia doszly 🙂 CZEKAM NA RESZTE!

Mittko świetne kolczyki, Emisia jest przesłodka! 🤪 Wszystkiego najlepszego dla niej 🙂
Kajtucha rewelacyjne zdjęcia, szok 🤪 A te w krawacie wymiata
Wiolu ja też wysłałam, mam nadzieję, że doszły

Mojemu dziecku od tygodnia coś się przestawiło i jedzeniu zamiast spać, robi oczy jak pięć złotych i muszę schodzić z nią na dół, wkładać ją w fotelik, podać smoczek i nakręcić pozytywkę 😲 🥴 I wtedy zasypia...

• Mamusia
witam wieczornie!

w ogóle nie dało się dziś okiełznać Pitera, przez cały dzień spał łącznie 40 minut. Po 19 poszliśmy na spacer, a ten dalej nic. Padł w końcu po 20 więc pewnie ok. 5 będzie pobudka 😮

Mittko super kolczyki ma Emilka, świetne zdjęcie 🙂

Kajtucha super fotki porobił Szymkowi ten kolega 😉

Wiola chce zrobić tabelkę, a my tu zamówienia na kalendarze składamy 😁 😁 😁

Acha... dziś Piter pierwszy raz się huśtał na huśtawce 🤪 ale mu się podobało hehe 🙂

zmykam do wyrka! Dobranoc!

• Mamusia
Hej Mamusie, my znów dziś cały dzień spędziłyśmy poza domem.
Madzia dziś pluskała się w jacuzzi...kolejny krok to będzie basen.
W każdym razie bardzo się jej podobało 🙂 🙂
Ewa pytałaś na jaki basen chodzę z Madzią - w klubie mam zwykły, ale niedaleko mnie jest też z wodą ozonowaną...specjalny dla małych dzieci.
Ale zamierzam ją przyzwyczaić do normalnego....niech się hartuje.
Wiolka, nie wiem czy masz załatwioną sprawę z przedziałem dla matek...sorki za zwłokę ale ostatnio tyle się działo w moim życiu...
w każdym razie jeśli nie to przejrzyj stronę pkp z rozkładem jazdy pociągów i podaj mi które konkretnie by Ci pasowały (o której godzinie odjazd) bo tylko tak będę mogła sprecyzować przedział dla matek z dziećmi.
Mittka, Twoja Emilka jest słodka...
Kajtucha, zdjęcie z krawatem cool 😜
Wiolka, ja fotki prześle jutro.... 😉

HEJKA,
Wioluś zdjecia Ci wysle jutro wieczorkiem bo teraz siedze na nmezunia laptopie a on nie ma zbuyt wiele fotek Basi...
Padan=m na ryjek ale jeszcze mam zamiar zmolestowac męża ;D

emilce wszystkiego dobrego, ślicznie jej w wisienkowoczereśniowych kolczykach!

kajtuszka, szymek cudne ma zdjecia, a sam jest do schrupania! i te oczki!

• Mamusia
U nas nocka OK. Jedno jedzonko, pobudka o 6.00.
Aga, życzę Ci duuuużo zdrówka!
Teraz idę szykować małej jedzonko.

ponawiam pytanie: 🙂
Wiolka, nie wiem czy masz załatwioną sprawę z przedziałem dla matek...sorki za zwłokę ale ostatnio tyle się działo w moim życiu...
w każdym razie jeśli nie to przejrzyj stronę pkp z rozkładem jazdy pociągów i podaj mi które konkretnie by Ci pasowały (o której godzinie odjazd) bo tylko tak będę mogła sprecyzować przedział dla matek z dziećmi.

Witajcie mamusie,

Widzę Agnieszko, że miałyśmy podobne nocki ;] U nas odmienna od tych ostatnio - Baśka zaczęła fikac o 2 nad ranem ;] Dostała wode - nic, dostała herbatke - wytrabiła i nadal nic, niż spanie jest lepsza zabawa w ciągnięcie mamusi za włosy i nos... Nie chciałam jej w nocy mleka podawać ale skapitulowałam i dostała butle... Spała do 6 ;]

Znowu w pracy... ;]

Miłego dnia!!!

DZIEŃ DOBRY

TO MACIE PRZEBOJE NOCNE Z DZIECIACZKAMI. MY DZIS POSPAŁYSMY DO 9 🤪 ALE TO TYLKO DZIĘKI CYCUSZKOWI W BUZI NAD RANEM, BO TAK TO PEW NIE POBUDKA BY BYŁA JUZ O 7. NIE WIEM CO TO BEDZIE JAK JĄ ODSTAWIĘ, MASAKRA, ONA BEZ CYCA NIE CHCE SPAĆ 😞

WIOLKA NO TO SIE ŹLE ZROZUMIAŁYSMY 😁 😁 JA MYŚLAŁAM ŻE TY CHCESZ ZROBIĆ KALENDARZ ZE ZDJĘCIAMI NASZYCH DZIECI 😁 😁 NO ALE SPOKO, TABELECZKA TEZ FAJNY POMYSŁ

AGUŚK MIŁEGO WYPOCZYNKU U SIOSTRY 😘

KAJTUCHA ŚWIETNE ZDJĘCIA MA SZYMUS 🙂 WŁAŚNIE SIĘ ROZGLĄDAM ZA JAKIMŚ DOBRYM FOTOGRAFEM U MNIE W OKOLICY, BO TEZ CHCE POROBIC TAKIE CUDASNE ZDJĘCIA. WYMYŚLIŁAM SOBIE W NOWYM DOMKU ŚCIANKĘ ZE ZDJĘCIAMI NASZEJ RODZINKI 🙂

PERSY ŚWIETNIE , ŻE MADZIA NIE BOI SIĘ TAKIEJ ,,DUŻEJ" WODY. A JA JACUZZI BĘDĘ MIAŁA W DOMKU NIEDŁUGO 🙃 🙃 TZN WANNĘ Z HYDROMASAŻEM , WIĘC SIĘ LENKA BĘDZIE PLUSKAĆ 🙂

ZNOWU SIĘ WCZORAJ POKŁÓCIŁAM Z MĘŻEM. WKURZA SIĘ NA MNIE ŻE NIE CHCĘ CHODZIĆ DO JEGO MATKI, ŻE WOLĘ W MIEŚCIE ,,CHODNIKI DEPTAĆ" JAK TO POWIEDZIAŁ NIŻ ZAJŚĆ Z LENKĄ DO BABCI !!! MASAKRA JAKAŚ !!!

AGA84 DUŻO ZDRÓWKA, OBY CI SZYBKO PRZESZŁO. CIĘZKO CHOROWAC PRZY MAŁYM DZIECKU.

MIŁEG DNIA

• Mamusia
Hej dziewczynki 🙂

U nas nocka super 🙂

AgnieszkoW trzeba było powiedzieć mężowi że po to wychodzisz z Lenką na spacer żeby pospacerować na świeżym powietrzu a nie kisić się u smoczycy 😜

Agnieszko84 zdrówka 😘

Dla Piotrusia wszystkiego naj naj z okazji 7 miesiączka 😘 zdrówka chłopie 😁 😁

Witam Kobietki 🙂

U nas nocka w miarę ok oprócz śpiewającego męża o 3 nad ranem (coś mu się śniło) 🤪 i Kamil się obudził, byłam zła jak osa 🙃 Później mnie się śnił taki erotyk że do męża smsa dzisiaj pisałam czy mnie czasem na śpiocha nie z molestował 🤪 😁 😁 😁

Kajtucha super zdjęcia a to w krawacie super ekstra!!!

Emilka ma śliczne kolczyki no i oczywiście wszystkiego najlepszego z okazji wczorajszych imienin 😘 😘 😘

Piotrusiu wszystkiego naj z okazji 7 miechów 😘 😘 😘

PannoNikt smacznego "wszystkojedzenia" 😉 🙂

akompf już wyobrażam sobie to głośne uff jak test okazał się negatywny 😉

Normalnie nie ma siły na nic jak taki gorą jest 😲

Dalej nie przysłali kuronia, już się u teściowej zapożyczam 🤢 🤢 🤢

hej dziewczynki
kajtuszko zdjecia sliczne tez takie chce 🙂
kolczyki bardzo slodziachne - u mnie nie ma takich jeszcze 🥴
wszystkiego naj naj z okazji 7 miesiaca 🙂 ale te nasze pociechy szybciutko rosna 🤪

bylam w pup ale sie nie zarejestrowalam bo ludzi bylo masakrycznie duzo a moja mama dlugo z wikim nie mogla siedziec bo szla do pracy wiec wrocilam spowrotem ... pojde w poniedzialek z samego ranka jak tylko otwoza a jesli nie to sie wcisne w kolejke z malusiem 😁

goraco jak nie powiem co - dzis chyba do wieczora z mlodym nie wyjde moze na troszke posiedziec w cieniu a ja nazrywam troche truskawek i zrobie kilka kompotow na zime 🙃

• Mamusia
hej mamusie

u nas nocka o niebo lepsza niż poprzednie ale też były dziwne pobudki, na samo przytulenie...

tak wam się podoba to zdjęcie z krawatem że wstawię Wam jeszcze jedno 🙂
Mój mały biznesmen 🙂
[URL=http://img517.imageshack.us/i/dsc6268editnet.jpg/][IMG]http://img517.imageshack.us/img517/5138/dsc6268editnet.jpg[/IMG][/URL]