Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
hejka 🙂

córka marnotrawna powraca na brzuszkowe łono 😉

od mojego ostatniego wpisu naskrobałyście ponad 270 stron więc wybaczcie ale nie jestem w stanie nadrobic...
Doczytałam się, że AgaK miała problemy z kompem. Ja bym chyba wpadła w panike bo jestem od tego urządzenia-a właściwie od internetu totalnie uzależniona. Ale dobrze, że to była tylko mała awaria 😉

Fredka no masz fuksa z tą ciążą...
Ciesze się, że zaczynacie normalnie ze sobą rozmawiac i atmosfera się oczyszcza-Wiki na pewno to odczuje i będzie spokojniejsza

Asiula brak słów na Twoją smoczyce... to chyba czysta złośliwośc z tymi oknami? chociaż ja raz myłam okna jeszcze przed 6 rano bo było chłodno ale nikogo nie obudziłam bo mieszkałam wtedy sama 😁 😁 😁

Mittko Domonika na pewno fajnie będzie wyglądac w krótszych włoskach.
Mam takie pytanko do Ciebie: czy masz może siostrę, która przebywa obecnie na Węgrzech?

i wzięłó mi się zapomniało co jeszcze

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Witam 🙂

U nas nocka super chociaż była straszna burza. Temperatura nadal wysoka 29 stopni a miało się ochłodzić 😞
Dzisiaj powrót do domu i do domowej rzeczywistości. Koniec laby 🤪

Mittko super fryzurki wszystkie są fajne ale ta bez grzyweczki najbardziej mi się podoba bo ja nie lubię jak mi się coś palęta po buzi 😁

Fredeczko to super że nie jesteś w ciąży bo chyba tego na razie najmniej Ci potrzeba 😉

Aniu super że do nas zaglądnęłaś i napisz jak tam było na Węgrzech 🙂

Któraś pytała o sadzanie w chodziku- ja już Antosia puszczam w chodziku bo on nie może nawet sekundy spokojnie posiedzieć a nosić na rękach to ja już go nie mam siły. A tak to zasuwa po domu tylko się za nim kurzy 🤪

• Mamusia
no i dupa, nie umiemy założyć folii 😁 😁 Wzięliśmy Piotrka na ręce i tak poszliśmy 😜

Aniu fajnie, że się odezwałaś, teraz rosimy częściej 🙂

Skasowałam profil na NK i w ogóle nie wiem co u Was ehhh. Chyba muszę założyć nowe konto.

• Mamusia
Ale pustki xD

hmm... wlasnie ja malej do chodzika nie mam zamiaru wsadzac, bo czytalam i ortopeda mi mowi ze to najgorsze co moze byc dla dziecka. Ze dzieciatko zle stawia stopy, pozniej moze miec plaskostopie i ze kregoslup moze bolec aluszka od chodaka. hmm... w kazdym badz razie jesli jest takie niebezpieczenstwo to ja rezygnuje. wole nie ryzykowac

DZIEWCZYNY MAM 170SZT UBRANEK PO WIKI I CHCE JE SPRZEDAC ZA 550ZL. CZY TO NIE ZA DUZO? 3.23 ZA SZT. I DO TEGO JAKIES TAM GRATISY ...

• Mamusia
Czesc dziewojki!!!

U nas nocka dupna, była jakas pierdzielona impreza plenerowai tak buczali ze musialam zamknac okno no i kuźwa tak było goraco, że ledwo zesmy wytrzymały mimo wlaczonego wiatraku (mam taki przy lampie) takie cus http://klimatop.ofertyfirm.com.pl/s-lampy+pokojowe+z+wiatrakiem.html

Posciel po 1 nocy do wymiany 😮

MAjka ma nadal temperature mimo, że podaje jej ten antybiotyk, może nie jest to wysoka temp., jakies 37,3 ale zawsze 😞

Ja zaczełam ćwiczyć A6W, ciekawe ile wytrzymam 😁 😁 😁

Anja fajnie, że w końcu wpadłaś do nas!!

Persy ale Madzia ślicznie się podciąga!!!!! Silna z niej dziewczynka!!!

Fredeczka nie ukrywam, że troche się zdziwiłam, że masz takie watpliwości 😮

Majce się te potowki troche pozapalały i ma takie czerwone krosteczki 😞 mimo pudrowania, sudokremu i bepantenu 😞 zaczelam przemywac alkoholem tym do pepka, moze sie troszke wysuszy.

No nic spadam robic sobie obiadek.

Do pozniej!

• Mamusia
dziewczynki dziękuje Wam za miłe komentarze na nk! podniosłyście mnie troche na duchu 😉

a jak urlop? 8 dni minęło jak z bicza trzasnął, pogoda była upalna- o 10 rano było już 32 stopnie, Bartek większośc czasu przesypiał a my... hmmm... szaleliśmy 🤪
zatargałam M do garażu na maske samochodu 🤪 🤪 🤪 🤪
dobrze, że sąsiednie domki były puste 😜 bo by sie ludzie nasłuchali 😁

tak pozatym to mamy 1 ząbka już od jakiś 2 tyg
mały wstaje i trzeba było opuścic materacyk aż na sam dół

wszystkiego naj naj dla Basi Akompfowej, jak ten czas szybko leci...

nie było mnie jakiś czas i jeśli któraś z Was ma chwile to proszę o krótkie streszczenie bo nie chce aby ominęło mnie coś ważnego,
czy któraś z nas jest znowu w ciąży?

ANIU JAK NA RAZIE ŻADNA Z NAS JESZCZE NIE SPODZIEWA SIĘ NASTĘPNEGO DZIECIĄTKA 🙂
GRATULUJEMY ZĄBKA I NASTĘPNEGO SILNEGO GRUDNIOWEGO MALUCHA 😁 😁 😁 😁

FREDKA MOŻE W PRZYSZŁOŚCI BĘDZIE TA CÓRA ALE JESZCZE NIE TERAZ 😉 😜

hej Laski, no i znów udało mi się zajrzeć 😜

postanowiłam, że moje dziecko mnie nie zdominuje i będę zaglądać codziennie, jeslib tego chcecie oczywiście 😉 😁

Basiu zdrówka i sto latek 🙂 🙂

Fredeczka to super, że nie będzie dzidziusia, zwłaszcza w tej sytuacji 🙂

Moja lenka tez ma niezłe cycuchy, więc chyba tak powinno być 😁 😁 😁

Mittko, a ja chyba bym jej aż tak dużo nie ścieła włosów tylko zostawiła takie do ramionek, zawsze mi się takie podobały, ale myslę, że Domi w takiej fryzurce bedzie do twarzy 🙂

no i reszty nie pamietam 😜

u mnie tez chłodno i wreszcie można pooddychać 🙂

mama pisze na brzuszku a dziecko kartke prawie zjadło, bo tatuś się nie zanjmie bo śpi wypięty dupskiem, zmęczony po imprezie 😠

miłej niedzieli 🙂

a u Lenki ząbka nadal nie ma, no cóż pewnie jeszcze trochę poczekamy 🙂

a dzisiaj wpadłam na genialny pomysł, bo mój mąż marudzi, żebym mu podsunęła pomysł na własną firmę i wymysliłam, żeby otworzył sex shop 😁 😁 😁 😁 😁

co wy o tym myślicie 😉 😁 😁 😁 😁 😁 😁

😉 😉 😉 😉żartowałam 😁 😁 😁 😁

uciekam bo mi sie mamusia zapowiedziała 🙂

• Mamusia
Ania no to rzeczywiście poszaleliście 😁 🤪

fredeczko spróbuj wystawić te ubranka, jak nie będzie chętnych to obniżysz cenę.

Fajnie, że się ochłodziło, ale leje cały dzień i trzeba na dupie siedzieć. Nawet trochę poprasowałam bo odkąd zrobiły się upały nic nie prasowałam ☺️

EMMAX PEWNIE ŻE CHCEMY ABYŚ DO NAS CODZIENNIE ZAGLĄDAŁA A KILKA RAZY DZIENNIE PISAŁA 😉

A POMYSŁ Z SEX SHOPEM NIE ZŁY INTERES 😁 😁 😁 😁 😁 😁

LASKI ZMYWAM SIĘ 🙂 BĘDĘ WIECZORKIEM 😜 😜 😜