Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

gosiag napisał(a):
A ten jest jeszcze lepszy

Młode małżeństwo po wizycie u lekarza siedzi w poczekalni. Po chwili lekarz wzywa samą kobietę i mówi:
- Pani mąż cierpi na bardzo rzadką przypadłość, która jest związana bezpośrednio z codziennym stresem. Jeżeli nie będzie pani postępowała według moich wskazówek, mąż umrze. Proszę pamiętać, aby dostał każdego ranka zdrowe śniadanie do łóżka. Musi pani być dla niego miła i dbać o jego dobre samopoczucie. Obiady powinny składać się tylko i wyłącznie ze zdrowej żywności, podobnie kolacje. Niech pani nie dzieli się z nim złymi wiadomościami, wszelkie problemy powinna pani sama załatwić. Proponuję, aby po domu chodziła pani w samej bieliźnie, to go uspokoi i zrelaksuje. Wszystkie robótki domowe proszę wykonywać sama, bo zdrowie męża jest najważniejsze. Większość czasu mąż powinien spędzić w łóżku, oglądając telewizję. Ach, i jeszcze jedno. Proszę uprawiać seks siedem razy w tygodniu, dwa razy dziennie przez dziesięć miesięcy. Mąż z tego wyjdzie.
W drodze do domu zaciekawiony mąż pyta żonę o to, co powiedział lekarz, a ona:
- Niestety, wkrótce umrzesz.

ZAJEBISTE 😁 😁

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

gosiag napisał(a):
ale jeszcze jeden

Żona przychodzi do domu i szczebicze do męża:
- Wiesz? Dzisiaj mi się poszczęściło! Idę obok zsypu na śmieci,patrzę a tam para pantofelków stoi. A jakie piękne! Przymierzam - mój rozmiar!
Mąż:
- Taaa... Poszczęściło Ci się.
Po paru dniach żona znowu mówi:
- Słuchaj, idę do domu, a u nas na podjeździe, na żywopłocie, futro z norek wisi. rzymierzam - mój rozmiar!
Mąż kręci głową z podziwem:
- Szczęściara z Ciebie. A ja - popatrz - nie wiem czemu, ale szczęścia nie mam. Wyobraź sobie, wkładam wczoraj rękę pod poduszkę,wyciągam bokserki, przymierzam - i k...a! Nie mój rozmiar! 🤪

HA HA HA HA HA 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
Hhahah no niezłe te kawały,czytałam ten o sprzedaży mężowi i kolega siedzi też u nas no ja miałam ubaw a oni jakoś nie bardzo 🤪 😁 😁

Fredeczko Ty to "zła" kobieta jesteś 😜 😉

Asiula flanelcia haha już nikt Ci nie zarzuci że źle mówisz o teściowej 🤪 😁

http://mapa.pf.pl/zaplanujtrase.html?client=adword-pf&gclid=CPHY7vPD_J4CFcGAzAod8Ua8Ng# fredeczko nadal upieram sie, ze przez Piłę blizej. Tu mozesz sprawdzić sobie odległości 😉

HA HA ZDZISIA 😁

Hej Kochane Mamusie.

W końcu powoli powracam do rutyny. Męża siostra już wyjechała i wszystko wraca na stare tory 😉
Wczoraj mieliśmy pierwszą wizytę u okulisty. Mariczka musi mieć zaklejane oczko na sześć godzin dziennie. Oj będzie trudo 🤨 Ale to dla jej dobra 🙂
Ponadto spadła nam z wagi. Przez ponad miesiąc przytyła 100 gram, po czym 20g jeszcze zrzuciła. Waży 7580, więc w sumie nie jest to mało, ale powinna tyć a ona stanęła w miejscu. Jak przez ten miesiąc nie przytyje to skierują nas na badania. Na razie się nie martwię, bo podobnie miałam z Majeczką, że bardzo słabo przybierała na wadze jak skończyła 8 miesięcy.

Wszystkim mamusiom, które miały urodziny pod moją nieobecność, składam najlepsze życzenia.
I oczywiście naszym grudniowym maleństwom również.
Gratuluję kolejnych zębolków. U nas są już górne i dolne jedynki, teraz przebija się chyba dolna dwójka 😉

Kurcze czytałam Was na bieżąco, ale tyle tego, że się nie odniosę do postów.

Miłego dnia Mamusie 🙂

AgnieszkoW sto lat 😘

• Mamusia
laski u nas od wczoraj koszmar 😞 Teraz siedzę przed laptopem i ryczę, a mąż w drugim pokoju próbuje wcisnąć Piotrkowi trochę mojego mleka 😞 Wrzeszczy Piter jak opętany 😞 😞 😞 Ja nie wiem jak damy sobie radę 😞 Ni cholery nie chce wziąć butelki do ust 😞
Przepraszam, że Wam truję, ale to jest dla mnie masakra!

• Mamusia
Edytko fajnie, że zajrzałaś 😉 Gratuluję kolejnych ząbków!

Gosiu niezłe kawały 😁 😁 😁

Asia rzeczywiście kochana z Ciebie synowa 😁 😁 😁

AgaW ja bardzo nie lubię stachurskiego 😜 😁

PannoNikt kiepsko z tym zaklejaniem oczka 😞 No, ale dacie radę dziewczynki! Grunt, że wszystko idzie w dobrą stronę 😉

oj Ewo będzie dobrze może jak wrócisz do pracy to Piotruś zacznie jeść i bo dzieciaki sa cwane i jak wiedza ze da rade coś wymusić to próbują, może kubkiem niekapkiem spróbujcie lub butelka tommy tippee o taka
http://www.tomi.pl/szczegoly/7357/tommee_tippee_butelka_dla_niemowlat_150ml__smoczek_0m_warszawa
, bo wygląda jak cycuś, mój mati nie wypije nic z innej butelki niż Avent i smoczek też aventa musi być, więc może się uda
kawały dobre, więcej poproszę bo humoru nie mam a mały daje mi w kość, ida mu 4 zęby naraz 2 wyszły i jeszcze 2 wiec może to dlatego taki maruda

hej dziewuszki 🙂
wszystkiego naj naj dla wszystich solenizantow a mamy ich kilku 😁
kawaly niezle ... podobal mnie sie ten ze sprzedaza 🤪
u nas jako taka ... wstawalam w ncy ze 6 razy - choc tego dobrze nie pamitam ... nawet nie wiem kiedy pawel naszykowal mi mleko dla malego i wyszedl do pracy - taka padnieta bylam
zabka nie ma jeszczeale wytrwale czekam 🙂

MY JUŻ PO SPACERKU. KUPIŁAM LENCE BUCIKI FAJNE 🙂
TERAZ MAŁA ŚPI NA BALKONIE

A JA IDE ROBIĆ PLACKI Z CUKINI.

PANNO NIKT TY TO SIĘ UMĘCZYSZ Z TYMI TWOIMI CÓRECZKAMI. DZIELNA Z CIEBIE KOBIETKA I NA PEWNO WSZYSTKO BĘDZIE DOBRZE.

PICASSO WYSZEDŁ WIKTORKOWI JAKIŚ ZĄBEK??

EWO WSPÓŁCZUJE, ALE MYŚLE ZE EDYTA MA RACJE. JAK PIOTRUŚ ZOBACZY ZE NIE MA CYCUSIA TO ZACZNIE W KOŃCU JESC Z BUTELKI. ZOBACZYSZ ZGŁODNIEJE TO BEDZIE JADŁ.
A DLACZEGO NIE LUBISZ STACHURSKIEGO??
PRZECIEŻ TO BOŻYSZCZE NASZYCH MŁODZIEŃCZYCH LAT 🙂

IDE DO KUCHNI

EWUNIU DZIEWCZYNY MAJĄ RACJĘ WIĘC GŁÓWKA DO GÓRY WSZYSTKO BĘDZIE DOBRZE 🙂 😘

PANNONIKT WY JESTEŚCIE DZIELNE DZIEWCZYNY WIEC DACIE RADĘ Z TYM ZAKLEJANIEM OCZKA 🙂

A WAGĄ SIE NIE PRZEJMUJ JESZCZE Z MARICZKI BĘDZIE KAWAŁ BABECZKI 🙂 🙂 🙂

Ewa Zobaczysz uda Wam się! Tak jak dziewczyny piszą będzie coś musiał w końcu zjeść. Na pewno będzie to dla Was wszystkich nie łatwy etap, ale dacie radę.
Picasso w końcu doczekacie się zębolka.

Właśnie karmiłam Marikę. Mamy dolną dwójkę. Trzy na raz jej w takim razie wyszły 🤪

Ja też nie lubię Stachurskiego. Nigdy go nie słuchałam 😁

• Mamusia
Ewuniu dacie rade,Piotruś w końcu się nauczy jeść,od brata męża ta mała też mleka nie chciała bo na cycku wychowana i powoli [powoli zaczęła akceptować butelke a mleko dawali jej po śpiącu.
Będzie dobrze zobaczysz 😘 😘

PannoNikt z Ciebie to dzielna kobietka i wierze że Mariczka też da rade z zaklejonym oczkiem aż w końcu będzie git 🤪
Avatarek prześliczny,dziewczynki jak malowane 🙂

Pikasso spoko Emila też nie ma ząbka żadnego i napewno troche to potrwa.A Wikusiowi może już na dniach się pokaże 🙂

AgnieszkoW ja też kiedyś słuchałam stachurskiego,ale tylko niektóre piosenki 😜 miałam innego idola w młodzieńczych latach 🤪 😁