Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
No było tak że mała nie przybrała na wadze od ostatniego badania i że brzuszek wyglądał jak podwójny balon.Potem niby że mała siku mogła nie zrobić i że z brzuszkiem już ok,miała wyjść w niedziele,ale się przeciągło do dziś,a dziś to już wiesz jakie wieści.Wysyłają ją do Poznania a ona biedna sama nie wie w końcu co się dzieję 😞

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Witam Was 🙂

ale gorący poniedziałek 🤪

gratulacje dla Ami 🙂

Panie Akompf dziękujemy za relacje 🙂

Wiolka może któraś grudniówka sie zdenerwowała tym zakazem rodzenia przed Tobą i dlatego zabrała Ci oklaska 😁

przyznam sie Wam szczerze, że powinnyście mi do tyłka porządnie nakopac! poszłam do sklepu po herbate a przyszłam z 2 słoikami ogórków kornisznów, dżemem, 2 kg jabłek, sokiem pomar bo akurat był na promocji i innymi duperelkami- w sumie 2 siatki sie nazbierało! kłopot zaczął sie przed klatką bo ja sama za swoim ciałkiem mam problem aby wejsc na 2 piętro a co tu dopiero z takimi zakupami 😠

teraz leże isie nie ruszam bo plecy mnie strasznie bolą... ciekawe od czego... od dzwigania czy już na poród 😲

• Mamusia
Anja my też nie dopuszczamy innej myśli 🙂

A kopa w dupe to ja Ci zasadze,jak tylko tu przyjedziesz :P no dwa słoiki ogórków czyś Ty oszalała,ja z jednym mam problem a co do tego dwa i jeszcze tyle zakupów.Oj oj mam nadzieję że dostaniesz od męża pożądny opieprz :P

Anja ja tez tak mam, więc kopa Ci nie dam. Idę do sklepu z zamiarek kupna chlebka a wracam obładowana jak tragarz jakiś...
a Ty to juz 37 TC to juz mozesz rodzic, tylko tak nie bardzo wpychac się w nieswoje miejsce w kolejce :P

PannoNikt ja uważam tak samo jak dziewczynki, że zdrówko maleństwa i Twoje jest najważniejsze. Szkoda, że nie możesz urodzić SN ale widocznie lekarze wiedza co robią. Trzymaj sie kobietko 😘

Byliśmy po łóżeczko, ale nie kupilismy bo jakos kurna przestało mi sie podobać hahahah ale ja mam jazdy , masakra.

• Mamusia
Ania nadźwigałaś się to boli :P Nie będę Cię już dodatkowo kopać :laugh:

Ja po wyprasowaniu pościeli i koszul do szpitala wymiękłam :laugh: Jak ja nie lubię prasować!!! Za to inne rzeczy idą mi jako tako chociaż i tak częściej odpoczywam przed laptopem niż sprzątam :laugh:

• Mamusia
ami moje gratulacje..fredeczko trzymkaj sie akomf dasz rade Dagi i niema mocnych 🙂jestem dobrej mysli kochane grudniuweczki 🙂 🙂ja dotej pory niewiem ktora z was ktora na nk ale zapproszenia wysłałam i przyjełam....co do pracy hmmmm niby ok zobaczymy czekam na telefon 🙂 to ktora teraz w kolejnosci na nowej liscie idzie sie wypakowac???? 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
AgaW to jakie teraz łóżeczko w planach? Spiesz się kochana i kup w końcu jakieś bo nie zdążysz 😉

Dorunia no to trzymamy kciuki żeby zadzwonili do Ciebie i żebyś dostała pracę 🙂 Brzuszek dzisiaj strasznie zamula i ciągle się zacina.

Persy no to prawda, że wieki Cię nie było. Tylko znowu się nie przepracuj!

• Mamusia
Daje radę, jestem na etapie kompletowania wyprawki. W domu pranie ciuszków, w przyszłym tygodniu bierzemy się za odświeżenie pokoju dla Madzi. A później porządki....
Dziś byłam na USG - młoda waży 2600 i jest przedłużeniem mojego kręgosłupa...do tego rozkraczyła się..w każdym razie póki co jest przodem do brzucha;-)
A kto został już mamusią? Co się dzieje z Fredeczką i Akompf?

Ach dziewczynki nie kupiłam tego łożeczka bo znalazłam na allegro to które zawsze mi sie podobało w miarę rozsądnej cenie, z materacykiem i szufladą krytą od góry.
A to w sklepie w moim mieście to w sumie ładne ale bez materacyka i z szufladą odsłonięta 360 zł kosztowało.
A to które mi sie zawsze podobało no i chyba w końcu zmaówię je... jejku jaki to trudny wybór, naprawde, chyba bym szybciej sobie auto kupiła niz córci łózeczko hahah
A tym bardziej jest mi ciezko cos wybrać bo muszę mniej więcej juz myslec aby pasowało nam do nowego domku bo juz za jakies pół roku będziemy się przeprowadzac i będziemy tam urządzac pokoik dla córeczki...ależ nagmatwałam...

Persy fajnie ze jestes znowu z nami i że będziesz teraz częsciej 🙂