Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Heheh Agnieszka no bo chyba kupił tą skrzynkę z myślą o Tobie :laugh: :laugh: :laugh: W tamtym roku było tyle pomarańczy i mandarynek, że już numi żygałam ale za to całą zimę nawet katarku nie miałam 🤪 Prześlę Ci Aga gałązkę, może Ci w domku zakwitnie :laugh: :laugh:

Zdecydowałam się jednak na kalafiorek zamiast fasolki :laugh:

A ja siedzę jak na szpilkach 😞 Mąż pojechał do Końskich z samochodem do naprawy i musiał zostawić auto najpierw 12 kilometrów szedł przez jakieś wiochy do centrum a to centrum to następna dziura się okazała siedzi teraz na stacji i czekać ma półtorej godziny na autobus który jeszcze nie wiadomo czy przyjedzie, telefon mu pada, masakra jakaś!!! 😞 😞 😞
Jestem tak zestresowana że masakra, słabo mi się coś robi i jeszcze sama w domu jestem bo tata na noc do pracy poszedł.
😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞

• Mamusia
Nie nie moje drogie, zapraszam do mnie, poskaczemy sobie po drzewkach, pozbieramy pomarańcze i mandarynki to może sobie wszystkie o czasie urodzą :laugh: :laugh: Teściowa coś mówiła, że szuka chętnychna zbieranie oliwek, ma ktos ochotę? PŁatne w naturze :laugh: :laugh: :laugh:

• Mamusia
AgnieszkoW pędze lece,ale Ty obierasz pomarańczki bo ja to moge obierać mandarynki,ale jak ja nie lubie obierać pomarańczy heheh sama nie wiem czemu :P

Oj Asiula bidulko wiem co przeżywasz,ale nie martw się napewno wszystko dobrze się skończy i mąż za niedługo przybedzie do domu cały i zdrowy.Trzymaj buziaki dla otuchy 😘 😘

• Mamusia
Ja też Ci Wiolka zazdroszczę tego drzewka mandarynkowego:P

A co do Brzyduli , to widzę że nie tylko mój mąż ogląda:P hehhe

Akompf, fajnie że u Was wszystko dobrze, to najważniejsze:-)
Przykro mi ,że Cię ktoś nie potrzebnie nastawił na te pieniądze z ubezpieczenia.Takie są czasy pojebane za przeproszeniem,że niektórzy tak kłamią byle by tylko produkt sprzedać...ehhh masakra na wszystkim trzeba by się w dzisiejszych czasach znać,żeby ktoś nas nie załatwił...

Agusia tylko o dziwo mój mąz zaczął oglądac Brzydeule jak stała sie ładna hahahah

Mittko ja też nie cierpie obierać pomarańczy ani mandarynek, mój mąz zawsze obiera... ale spoko , naobiera nam , wszystkie grudniówki zapraszam 🙂

Wiolka oliwek nie lubie bleee ale Ty kobietko normalnie w jakimś raju mieszkasz... oliwki, pomarańcze, mandarynki ... tylko pozazdrościć 🙂

Asiulka to nie może ktos po niego podjechac?? Nie macie znajomych, rodziny z autem?? przeciez to tylko 12 kilometrów...Kurcze sama bym Ci go przywiozła jak by było bliżej, żebys juz przestała się zamartwiac.

• Mamusia
a ja mam dzisiaj jakiegoś śpiocha w sobie. Nic mi sie nie chce oprócz spania i chyba na ty zakończę dzień. Nie ma to jak łóżeczko 🤪

Wiolu ale masz fajnie z tym mandarynkowym drzewkiem ja też tak chcę 🙃

Akompf fajnie że do nas zaglądnęłaś a co do tabelki to ja zrobiłam ja w wordzie

• Mamusia
Hehe AgnieszkoW dobrze wiedzieć że nie tylko ja nie lubie obierać pomarańczy mandarynki jeszcze moge ale pomarańcze to mój mąż też zawsze obiera 🤪 :laugh:

Oliwek też nie lubie fuj,ale może jak bym pomieszkała u Wioli to może bym się nauczyła jeść bo tam to pewnie oliwki na porządku dziennym 🙂

AgnieszkaW26 12 kilometrów to on szedł od mechanika do tej stacji co teraz siedzi i czeka na autobus, a do domu stamtąd to jest 60 kilometrów 🤨
no tak wyszło że dziś nie miał kto mu pomóc 🤨