Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
No to przykro mi stwierdzić ale chyba Cię ten Pan oszukał.
Nie chcę się tu wymądrzać, ale mam skończone kursy w PZU i mogę wykonywać czynności agencyjne więc trochę na ten temat wiem.
A na zdrowy rozum pomyśl sobie...co miało by za sens gdybym ja będąc w 7 miesiącu ciąży wykupiła sobie polisę , opłaciła 3-4 składki, po czym oni wypłacili by mi 800 zł a ja sobie później zrezygnowała z ubezpieczenia.
Tak mógłby każdy zrobić a firma poszła by z torbami:P

Ja już jestem. Szwagierka poszła, była ze swoim synusiem 2 miesiącznym. Ja już chcę swoja dzidzie 🙂

Pojadłam krokietów, popiłam barszczykiem czerwonym i teraz mam chętkę na jakiegoś słodycza, ale nie wiem na jakiego....

• Mamusia
hejka ja dopiero dzisiaj mam wizyte u gin ale widze ze moje dziecko to chyba bedzie jakis oblbrzym na forum i zaczynam sie zastanawiac jak ja go urodze 😉 pozatym widze ze fredeczka i aga w dyskutujecie o ubezpieczeniu i widzicie ze mna jest podobnie ja mam umowe do 15 stycznia a ubespieczyl;am sie we wrześniu i wychodzi na to ze moja firma zmieniała stawke w PZU na wyż sza i dostali taka promocje ze mnie karencja nie bedzie obowiązywac a od lutego ponieważ minie pół roku bede mogła sobie sama indywidualnie kontynuować nie wiem jak to wyjdzie w praktyce ale zobaczymy
aga w a skoro ty masz troche wiedzy w tym temacie to powiedz mi czy kaske sie dostaje tylko za urodzenie czy jeszcze za pobyt w szpitalu

A ja dziewczynki zrobiłam sobie z synkiem spacerek bo taka pogoda piękna za oknem 🤪
Potem poszłam do sklepu i kupiłam mandarynki a takie słodkie że aż się zdziwiłam bo przeważnie to kwaśne trafiam :P

wy tutaj gadu gadu o ubezpieczeniach a ja chcialam sie zapytac czy ktoras z was wie czy te niebieskie pudelka co sie dostaje w szpitalu (czy jako tam sie nazywaja:P )sa identyczne czy sie czym roznia