Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Kajtucha może Twój piesek faktycznie coś przeczuwa 🙂
Życzę aby tak było :laugh:

Mamusie i przyszłe mamusie ja życzę Wam miłej spokojnej i przespanej nocki 🙂

DOBRANOC 😘 😘 😘 😘

• Mamusia
Aguś, Bartus jest cudny!
A co do psa to czytałam ostatnio że pieski wyczuwają hormony u kobiet i prędzej niż my same się dowiemy, pies wyczuje że jesteśmy w ciąży. A mój psiak ostatnimi miesiącami naprawdę jest taki kochany, tak mnie pilnuje, słucha jak nigdy wcześniej, ciągle za mną chodzi, nawet w wc mnie pilnuje :-) aż się boję pomyśleć jak zareaguje na maleństwo...

i co zbliża się kolejna noc 😠 kurde chyba będę spać na siedząco, bo małej nie odpowiada spanie na żadnym boku a tym bardziej na plecach 🤪 już chcę kolejny dzień rano:laugh:tak marzę o spaniu na brzuchu a tu dupa jeszcze tyle czasu:laugh: :laugh: :laugh:

a ja Bartka pomyliłam z Leną, to różowe ubranko mnie zmyliło, hehe, ale i tak jest przesłodziutki 🙂

• Mamusia
A my też już po kąpieli,mała na razie śpi i mam nadzieję że tak zostanie przez najblizsze godzinki 🙂

Bartuś słodki i macie racje wszystkie nasze grudniowe dzieciaczki są takie śliczne 🙂 Już sama nie moge się doczekać żeby zobaczyć dzieciaczki dziewczynek które się jeszcze nie rozpakowały 🙂 no ale w końcu się doczekamy 🙂

Zmykam dziewczynki korzystać z nocki Dobranoc 😘 😘

• Mamusia
ja to teraz będę siedzieć nie wiem do której bo wstałam o 14 i teraz się spać nie chce!!

Ja jutro jadę z rana do swojego lekarza prowadzącego po skierowanie może na jutro by mi już wypisał??Muszę jakoś z nim zagadać:-)

Mnie brzuszek tak na dole pobolewa i nic poza tym:-( Nic a nic!

• Mamusia
Pikasso trzymamy kciuki z aszybki i jak najmniej bolesny poród!!!!

Maleńka dopiero zasnęła, babcia zastosowała kompres z ciepłych pieluszek na brzuszek i pomogło 🤪 ufffff więc ja się mogę w końcu zabrać za ściąganie resztek z cyca i lulu 🙂

Dobranoc dziewczynki!!!!

• Mamusia
Wszystkie poszły spać? A mi się jakoś nie chce... Chciałabym sobie tak pospać jak Anja albo Agusia_W...
Znowu miałam kilka dziwnych skurczy pod wieczór i nic z tego nie wyszło... Kurcze wam też jest ciężko przewrócić się w łóżku z boku na bok? Bo mnie brzuch przy tym boli... Teraz jeszcze czuje jakby mi miały się zaraz kości łonowe rozjechać :-) uroki ciąży :-) przez cały dzień dziś co jakiś czas czuje takie jakby rozpychanie w dole brzucha, nie wiem co to może być...
Dobranoc tym które poszły spać!

• Mamusia
nie moj jeszcze nie wrocil bo jest na nagraniu ale spoko....
Kurcze moze dzis w nocy ty urodzisz ostatnio tak noca gadalam z Asiula o jej skurczach i o 5rano urodzila Kamilka 🙂

A ja nie wiem czemu spac nie moge bylam taka mega zmeczona a tu nic