Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011... | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
sloneczko123 jest możliwe że płeć będzie widoczna oczywiście 🙂
katja26 to ja mam placki ziemniaczane na obiad właśnie wciągnełam 3 robię małą drzemeczkę z moim facetem i później jadę dalej z tym koksem 🤪
a mi ludzie mówią że jak na początek 5 miesiąca mam duży brzuch 🤢 no kuwa to ja już nie wiem jaki mam mieć przecież jem normalnie nie objadam się ale wszystko mi w brzuch idzie 😮 i jak byłam 3 tygodnie temu to jak stałam na wadze u lekarza to od początku przytyłam 3 kg jestem ciekawa teraz w poniedziałek 🙃

• Odpowiedzi 26,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaagaaa

2257

• pammat

2228

• novaM

2360

• coquelicot

1836

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hello brzuszki. Dzisiaj mój mąż do mnie: "ale Ty jesteś gruba!" po mojej minie dodał, "tzn masz duży brzuch"... wyobrażacie sobie????!!!! ma szczęście, że go nie udusiłam. muszę wreszcie wstawić swój bebzol 🙂 dzwoniłam do gina z ta wysypką i kazał iść do rodzinnej. mam dopiero o 17.10 wizytę. ale mam stresa. nic mi nie przechodzi, swędzenie coraz mocniejsze, najbardziej na nogach i rękach.. miała któraś w was coś podobnego?

• Mamusia
cze nadiaspokojnie jastawiam na alergie cos zjaldas.. i tyle niestresuj sie
no mnie by tez dobilo ja ciagle mowie ze jestem gruba a moj na odwrot mowi no cos ty masz tylko brzuszek , faceci czasami wogule niemaja wyczucia 🙃

• Mamusia
Czesc laseczki 🙂
Kolejny dzień na bieganiu po sklepach... owocny nie powiem 🙂
Na obiadek chinszczyzna i ciasto cioci...nie moge sie ruszyc 🤪
Jejku chyba stracilam kondycje - w basenie sie tak nie poce hihihihi
U mnie brzuszek zdecydowanie sie powieksza a dzidzia daje znac podczas posiłkow i wczesnie rano 🙂
Ulcia...ale fajowo masz...wspaniale chwile przed Wami i pamietaj mysl tylko o sobie i mezu a nie o reszcie bandy bo jakby nie bylo to - nazra sie, napija i obgadaja 😜

Asia - prosze dla własnego dobra i dla dzieci - wytrwaj w postanowieniu i żadnych 2-3 szans...

Powodzenia na wizytach u ginia i u fryzjera - mam nadzieje ze Pammat zielone wlosy nie wyjda 😜 a u Basi nie okaze sie ze sa blizniaki hihihihihi

Buziaki i do pozniej papapa

• Mamusia
ja wróciłam z zakupów i od fryzjera kupiłam sobie na wieczór bagietkę z masłem czosnkowym
i kabanos bukowy juzpołowe zjadłam
u mnie powoli w tyłek idzie bo sie powiększył 🙂 Mój mąż i tak uwielbia u mnie wszystko chude czy grube nie ważne . A najgorsze że truskawek nigdzie nie kupiłam a takie miałam chęci musze obejśc się smakiem 😞

• Mamusia
Nie mam pojęcia.. ale jakieś taki bardziej widoczne mi się zrobiły.. A więc już po wizycie... Mam unikać słońca, bo widocznie coś wchodzi w reakcję z promieniami. Mam smarować Fenistilem i brać Zyrtec.. Chyba, że po Fenistilu przejdzie.. generalnie mówiła, że nie lubi niczego przepisywać kobietom w ciąży, ale coś muszę robić, bo to już 3 dzień nie przechodzi...

• Mamusia
rubi napisał(a):
ja wróciłam z zakupów i od fryzjera kupiłam sobie na wieczór bagietkę z masłem czosnkowym
i kabanos bukowy juzpołowe zjadłam
u mnie powoli w tyłek idzie bo sie powiększył 🙂 Mój mąż i tak uwielbia u mnie wszystko chude czy grube nie ważne . A najgorsze że truskawek nigdzie nie kupiłam a takie miałam chęci musze obejśc się smakiem 😞

Mój też Rubi mnie uwielbia, tylko tak palnął.. do tej pory wciąż mnie zapewniał, że wcale nie przytyłam 😁 a ja już na wadze 6,3 kg!!!!!! ale najśmieszniejsze jest to, że gada do brzucha i raz słucham, a on "Mój Tytusiu.." bo uparł się, że będzie chłopiec i damy na imię Tytus... 😮

• Mamusia
hej
A ja dzisiaj od 4 nie spię bo tak mnie mdli że nie moge wytrzymac. Zjadłam rano 2 kromki z masłem potem suchą bułkę i nie dawno dopiero kilka łyżek zupy i nic nie przechodzi. Mam nadzieję ze to nie jakiś wirus masakra. Wczoraj jadłam pomidora na kolacje moze się jakas skórka przykleiła nie wiem ale czuję się fatalnie i szczerze mówiąc srednio mogłam przejść przez strony na których opisujecie co na obiad robicie hehe. Nie moge patrzec na jedzenie okropność. I te zapachy wszytski fuuuujjjj