Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011... | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaagaaa

2257

• pammat

2228

• novaM

2360

• coquelicot

1836

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Achhhh te centymetry... Nawet w ciąży robią na nas wrażenie 😉

Ja tylko trzymam kciuki za naszą skórę kochane żeby po ciąży wyglądała tak jak przed 🤪
Moja na brzuchu jak na razie daje radę i jeszcze czuję, że do maxymalnego naciągnięcia sporo brakuje 🙂

A jak jest u Was dziewczyny ???
Czujecie już naciąganie się skóry na brzuszku albo na piersiach ???

Moje cycki po dupie nieźle dostały jak z Olą w ciąży byłam ale na szczęście brzuszek dał radę 😉

Buziale i dobrej nocki dziewczynki 😘

• Mamusia
guga napisał(a):
Dzien dobry...

Zapraszam wszystkie brzuszki na impreze z okazji Naszej Pierwszej Rocznicy Ślubu.... upijemy sie sokiem pomaranczowym ...ja na smutno bo Mężuś daaaaleko 😞

Guga odbijecie sobie jak się zobaczycie 🙂 Najlepsze życzenia dla Was.
Dzień dobry Brzuszki. Ja już po śniadaniu i dalej szaleję z siostrzeńcem. 😁

• Mamusia
Dzięki, zamawiam tą mniejszą bo u mnie ciasno trochę i nie chcę już bardziej zagracać 🥴 Wyciągnęłam wczoraj mojego do sklepu dziecięcego, rozejrzał się w cenach i wreszcie przyznał że już chyba czas na kompletowanie wyprawki. Do tej pory twierdził że jest jeszcze dużo czasu - chyba sobie nie do końca zdawał sprawę jaki to koszt. Póki co mamy wózek tylko

• Mamusia
No widzę że mierzenie pełna parą-ja to aż się boje mierzyć-poszło mi już 7 kilo do przodu, lekarz mówi że to książkowo
a ja już teraz wyglądam jak kuleczka.No i jesteśmy po piątkowym usg:wszyscy obstawiali dziewczynkę a tu trach-WSZYSTKO po tatusiu 🙂nic nie dało się ukryć-ptasior jak na talerzu widzieliśmy 🙂no i rośnie zdrowo 403gr.

• Mamusia
A najlepsze jest to że dostałam miesiąc temu skierowanie na obciążenie glukozą od lekarza na zastępstwie bo moja była na urlopie i piłam to świństwo a ona mi w piątek mówi po co pani tak wcześnie to robiła-przecież to dopiero po 24 tyg....!!!!! i muszę zrobić jeszcze raz!! kur..co za pajac z tego lekarza że mi kazał to robić niepotrzebnie-myślałam że się porzygam po tej glukozie-sama słodycz 😞

• Mamusia
antya1 napisał(a):
A najlepsze jest to że dostałam miesiąc temu skierowanie na obciążenie glukozą od lekarza na zastępstwie bo moja była na urlopie i piłam to świństwo a ona mi w piątek mówi po co pani tak wcześnie to robiła-przecież to dopiero po 24 tyg....!!!!! i muszę zrobić jeszcze raz!! kur..co za pajac z tego lekarza że mi kazał to robić niepotrzebnie-myślałam że się porzygam po tej glukozie-sama słodycz 😞

Badanie glukozy mialam w 20 tygodniu.

• Mamusia
Niedzielne dzień dobry 😉

U mnie upał jak cholera 😮
A to zapowiada tylko jedno - deszcz, burze i błyskawice 😞

Jutro mam misję do wykonania 😉
Muszę się zapisać do lekarza jakiegoś ogólnego bo odkąd tu mieszkam to jeszcze tego nie zrobiłam 😉
No i będę próbowała wydębić skierowanko na badania na NFZ bo prywatnie to trochę zapłacę, a przecież mam ubezpieczenie 😉 Może się uda 🙂
A jak nie to trudno...będzie kłucie i płacz nad portfelem 😜

A co do obiadku to u mnie dzisiaj rybka na parze w roli głównej 🙂

Miłego popołudnia 🙂

• Mamusia
kasiuniaa1603 napisał(a):
Marzenko o które badania Co chodzi, bo ja chodzę prywatnie do lekarza i też płacę za badania i zastanawiam się, czy mogę jakoś to ominąć 😁

Morfologia, WR, mocz... Na te podstawowe można wydębić od rodzinnego skierowanie 😉
No chyba, że jest egoistyczną/ym chamidłem to może powiedzieć : NIE ... niestety 😞
Ale próbować warto 😉