Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011... | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaagaaa

2257

• pammat

2228

• novaM

2360

• coquelicot

1836

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

widzialam ten filmik niezle widac dzidzia szaleje!!! ulka a ty mi powiedz ty masz lozysko z przodu czy na tylnej scianie???? bo mi tez maly szaleje ale ja mam lozysko z przodu i az tak nie widac

• Mamusia
chloe napisał(a):
Aniqa1111 napisał(a):
ja biore Femibion natal 2, i ostatnio przezyłam szok. Przewaznie za 30 tabletek placiłam ok 43 zł, a teraz poszłam do innej apteki i zapłaciłam 59zł. Szok, różnica 16zł na 30 tabletkach to masakra!!!juz tam napewno nie bede kupowac, bo ceny maja z kosmosu

aniqua to bardzo tanio kupowalas, chyba ze chodzilo ci o femibion natal classic, bo ja po cenie hurtowej kupuje je za 50zl...

kupuje femibion natal 2

dlugo mnie nie bylo tyle zaleglosci!!!! Nadrobic sie nie da kurde!!! Teraz jakos tak na necie siedze wiesz pammat!!! zaraz sie zbieram i ide do siostry posiedziec i kebaba bedziemy zamawiac

• Mamusia
Blizniaki2 napisał(a):
asiadudzika: powiedz mi gdzie będziesz rodziła?
wybrałaś już jakąś szkołę rodzenia?
gdzie w Warszawie robisz zakupy dla maluszka?
ja właśnie chcę zacząć kompletować wszystko powoli , z bliźniakami to zaraz nie dam rady już chodzić i wybierać 😉

Kochana ja to pod warszawą mieszkam.może wiesz gdzie jest Piaseczno?to tak 10 km od piaseczna.dokładnie Ustanów koło Zalesia Górnego.Zalesie słynie ze stawów i basenu.dużo ludzi tu zjeżdża w lato.ostatnio właśnie uruchomili nam kawał szpitala ginekologiczno-położniczego w Piasecznie więc nie wybieram się znowu do wawy.Julkę rodziłam 4 lata temu na Madalińskiego.powiem Ci,że jakoś specjalnie nie narzekałam.różne opinie słyszałam ale to jest tak jak wszędzie. zależy na jaki humor się trafi u lekarza czy położnej.większość rzeczy mam po Julce więc za dużo nie kupię,chyba że będzie chłopak to na pewno zakupy dodatkowe będą 🙂 jak teraz sobie co nieco pooglądasz a później Cię uziemią to wtedy komputer i allegro 🙂 przy okazji jak coś zaczniemy kupować na wyprzedażach to też nic nam się nie stanie, tak?? ja jestem na etapie odkrycia super ekstra stojaka do wanienki 🤪 moja znajoma sobie kupiła w jakiejś hurtowni za 40 zł.na allegro są droższe.podobno jest jakaś hurtownia w Grójcu gdzie jest w miarę tanio i opłaca się robić tam wyprawkę bo mają wszystko.ona tam kupiła bardzo dużo rzeczy.i wybór też jest.

• Mamusia
Ulka napisał(a):
macie już tą ciemną kreskę na brzuchu?? bo wyczytałam ze juz sie pojawia niektorym a ze jestem brunetką to wydaje mi sie ze bede miec tez konkretną, ale narazie nie mam nawet nic wiec moze unikne i mi sie nie zrobi, czy to kazdej ciezarnej sie robi, a jak tak to kiedy sie pojawia?

Nie mam jeszcze, ale w poprzedniej ciazy pojawila mi sie tak 2 miesiace przed koncem, wiec jeszcze mamy czas, a zniknela mi jakies 4 miesiace po porodzie...

• Mamusia
Hello zabiegana jestem strasznie prawie w ogóle nie mam czasu na wejście na forum. Holi mam nadzieję że wypoczęta jesteś po wakacjach. Asiadudzika najważniejsze że pojechaliście do niego, bo sprawiliście mu radość. U nas była okropna burza i zalało nam cały dom bo ekipa remontowa źle zabezpieczyła dach. Normalnie masakra ech... Odnośnie torby do szpitala to ja nawet jeszcze o niej n ie pomyślałam. Wstyd się przyznać ale w razie czego ja nawet piżamy nie posiadam.

• Mamusia
Szafka do łazienki złożona...Guga i ''babcia'' wykończone 😜

Zastanawiam sie gdzie nasz Ziolka znikneła.... 🤨 - Wakacje?!

Ja kreski na brzuchu jeszcze nie mam, a dzisiaj kolejne 2 osoby powiedziały...
''No nic nie widac tej twojej ciązy...ktory to misiac 3-4 ?!!!''

Nastepnym razem pogryze - obiecuje!!!! 🤪 Ja sie strasznie grubo zaczynam czuc a tu wyskakuja z tami tekstami 😠

Dobranoc brzuszki

• Mamusia
Witajcie brzuszki 😉

Dużo się u Was dzieje z tego co widzę 😉

Ja nie mam chwili odpoczynku przez tą budowę i wykończenia domu 😞
W ciągu dnia nie ma mowy o tym żebym do kompa doszła nawet... 🥴
A wieczorem padam na cycki 🤢

Żeby tego było mało pożarłam się ze "swoim"...ten niby powrót na dodatek na odległość to była zajebista pomyłka 😠
Nie wiem czy jest jeszcze co zbierać mimo tylu lat 🤢
Echhh...brak słów...
Oby tylko Kajtek nie był zbytnio płaczliwy po takich mamusinych przejściach 🥴

Trzymajcie się dziewczynki i dobrej nocki 😉

• Mamusia
guga napisał(a):
Szafka do łazienki złożona...Guga i ''babcia'' wykończone 😜

Zastanawiam sie gdzie nasz Ziolka znikneła.... 🤨 - Wakacje?!

Ja kreski na brzuchu jeszcze nie mam, a dzisiaj kolejne 2 osoby powiedziały...
''No nic nie widac tej twojej ciązy...ktory to misiac 3-4 ?!!!''

Nastepnym razem pogryze - obiecuje!!!! 🤪 Ja sie strasznie grubo zaczynam czuc a tu wyskakuja z tami tekstami 😠

Dobranoc brzuszki

haha, spoko guga, u nas jest roznie, niektorzy pacjenci sami mnie zaczepiaja ze dzidzius chyba bedzie, a inni ludzie twierdza ze nie wyg;adam na polowe ciazy, i ze 6kg to w sumie malo przytylam 🤪 🤪 🤪 ludzie to chyba pojecia nie maja.
juz pomijam fakt ze na poczcie nikt mnie nie przepusci w kolejce, malo tego, wbijaja sie jeszcze przede mnie!!! no ale czego ja oczekiwalam 😁