Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011... | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaagaaa

2257

• pammat

2228

• novaM

2360

• coquelicot

1836

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Agami napisał(a):
sloneczko123 napisał(a):
Agami napisał(a):
sloneczko123 napisał(a):
hej 🙂 byłam dziś na wizycie, mała waży już 1440g 🙂- 29 tydzień ciąży. Ja w tym miesiącu przytyłam tylko 100g,mała wszystko mi bierze. Ale za to w tamtym przytyłam 3,600 🙂 ogólnie to juz ok 9,5kg 🙂 pozdrawiam 🙂

a bylas wczoraj na szkole rodzenia?;D a wizyty oczywiscie gratuluje ;D

byłam byłam 🙂 tylko, że ja chodzę na godz. 16 a ty na 18;30 tak? 🙂 ostatnio skończyliśmy wcześniej i nie było ciebie jak przyczaić :P, przyszła taka para wcześniej, ale nie wiem czy to byłaś ty?

słoneczko ja na 16 tez... i maz mowi ze kojarzy dziewczyne ktora mowial ze bedzie hania 🙂)) i termin na sylwestra.... my siedzielismy jako 2 para przy wejsciu bylismy od poczatku....po prawej stronie tej poloznej 🙂)) dzis kolejne zajecia moze sie uda zlokalizowac sie :P
dorianna powodzenia i trzymamy kciuki 🙂

koło mnie siedziała dziewczyna, która była obecnie w szpitalu bo wykryli u niej cukrzyce ciążową. Mam nadzieje, że się dziś zlokalizujemy 😁 jadę zawieść l4 do pracy buziaki pozdrawiam

• Mamusia
sloneczko123 napisał(a):
Agami napisał(a):
sloneczko123 napisał(a):
Agami napisał(a):
sloneczko123 napisał(a):
hej 🙂 byłam dziś na wizycie, mała waży już 1440g 🙂- 29 tydzień ciąży. Ja w tym miesiącu przytyłam tylko 100g,mała wszystko mi bierze. Ale za to w tamtym przytyłam 3,600 🙂 ogólnie to juz ok 9,5kg 🙂 pozdrawiam 🙂

a bylas wczoraj na szkole rodzenia?;D a wizyty oczywiscie gratuluje ;D

byłam byłam 🙂 tylko, że ja chodzę na godz. 16 a ty na 18;30 tak? 🙂 ostatnio skończyliśmy wcześniej i nie było ciebie jak przyczaić :P, przyszła taka para wcześniej, ale nie wiem czy to byłaś ty?

słoneczko ja na 16 tez... i maz mowi ze kojarzy dziewczyne ktora mowial ze bedzie hania 🙂)) i termin na sylwestra.... my siedzielismy jako 2 para przy wejsciu bylismy od poczatku....po prawej stronie tej poloznej 🙂)) dzis kolejne zajecia moze sie uda zlokalizowac sie :P
dorianna powodzenia i trzymamy kciuki 🙂

koło mnie siedziała dziewczyna, która była obecnie w szpitalu bo wykryli u niej cukrzyce ciążową. Mam nadzieje, że się dziś zlokalizujemy 😁 jadę zawieść l4 do pracy buziaki pozdrawiam

no to my tez blisko niej bo obok nas jeszcze para i własnie ona w kapciach 😉)swoja droga z nia bylam przyjmowana do szpitala tyle ze mnie dzien pozniej wypuscili a ona widac została....no to siedzialysmy blisko..... ja mowilam o tym wstawaniu w nocy co godzinke i budzeniu meza i ze sie przy okazji do dziecka przyzwyczaja :P hhihii no to dzis ogladamy film... a pozniej cwiczenia :P

Witam was kochane!!! ja z rana już na nogach!!! Byłam na badaniach w szpitalu i była taka kolejka że szok ale poszłam się szanownych babek zapytac czy mnie przepuszcza i taka pani mnie przepuscila!! Takze zalatwilam!!! teraz siedze u mamy kawke wypilam!!! Dzis o 7 rano chwycil mnie taki skurcz lydki ze hej masakra bol total!!! Dalam rade ale bylam roztrzesiona!!! No i takie to jest!!!

• Mamusia
cześć dziewczyny 🙂

Weronika gratuluję 😆 😆 😆 super, że wszystko zaczyna Ci się układać 🙂

Rita jeszcze raz wygodnej podróży kochana 😘

Dorianna powodzenia na wizycie 🙂

Rubi oj ja też bym się tej myszy albo 2 mysz przestraszyła, aż mnie ciarki przeszły

• Mamusia
a do mnie dzisiaj zadzwoniła teściowa, 3 tygodnie się nie odzywała, i powiedziała, że chciałaby kupić kosmetyki dla Małego i chce się zapytać czy już jakieś mam etc. a ja jej powiedziałam, że wolałabym kupić jedną serię i to w Polsce (ona jest w Niemczech). Powiedziała, że spoko, rozumie.

powiedziałam jej, że może rozejrzeć się za ręcznikiem z kapturkiem, za jakimiś śpioszkami na początek etc.

• Mamusia
wlasnie orpzegladalam watki okolo strony 950 bo czegos szukalam i patrze a tam tyle nas jeszcze bylo... ciekawe co z dziewczynami sie dzieje... ziolka, kasiunia, antaya, ania- i z ciekawosci zajrzałam tez w tabelke... i tyle nas zniknelo.... dziewczyny jak czytacie nas to sie odezwijcie....

• Mamusia
Hello, dziewczyny ale od rana popisałyście. Wczoraj poszalałam kupiłam kosmetyki dla małej pampersy i lampkę w kształcie gwiazdki. Dumna mamusia. Suma sumarum przez to latanie rozchorowałam się bardziej i teraz już nie wyskakuję z łóżka, Rita trzymam kciuki by pierścionek się znalazł na odpowiednim miejscu 🙂 Jeśli mogę polecić coś na rozstępy to Pharmaceris cena ok 30zł, jak dla mnie rewelacyjny.

• Mamusia
jedna jest już martwa ale pozostała jeszcze jedna prawie całą szafkę jedzienie wyrzuciłam bo wszystko wyobgryzały szlag mnie chyba trafi nawet przyprawy im smakowały i oczywiście jak się dzieją jakieś cuda męża nie ma dzwonił dziś i się smiał jak to jego zonka ze strachu po meblach skacze

• Mamusia
rubi napisał(a):
jedna jest już martwa ale pozostała jeszcze jedna prawie całą szafkę jedzienie wyrzuciłam bo wszystko wyobgryzały szlag mnie chyba trafi nawet przyprawy im smakowały i oczywiście jak się dzieją jakieś cuda męża nie ma dzwonił dziś i się smiał jak to jego zonka ze strachu po meblach skacze

też bym się bała. nie lubię myszy

• Mamusia
katja26 napisał(a):
Hello, dziewczyny ale od rana popisałyście. Wczoraj poszalałam kupiłam kosmetyki dla małej pampersy i lampkę w kształcie gwiazdki. Dumna mamusia. Suma sumarum przez to latanie rozchorowałam się bardziej i teraz już nie wyskakuję z łóżka, Rita trzymam kciuki by pierścionek się znalazł na odpowiednim miejscu 🙂 Jeśli mogę polecić coś na rozstępy to Pharmaceris cena ok 30zł, jak dla mnie rewelacyjny.

tez uzywam pharmaceris na zmiane z ziajka.... i tak sie namietnie smaruje smaruje i kiedys po kapieli stanelam tylem do lustra a tam na posladkach chyba z 8 rostepow 😞(( jak ktos ma predyspozycje to chyba bedzie je mial porpstu i najlepsz ekremy nie pomoga... jak ja sie tego pozniej pozbede???? 😞 posladki wygladaja okropnie

• Mamusia
dzień dobry 🙂 wizyty udane wiec gratuluję.oczywiście dla wszystkich nas życzę zdrówka,bo z racji pogody wszystko może się do nas przyplątać,niestety 🤢 zapomniałam Wam napisać co mi się wczoraj śniło.ktoś chciał mnie zabić przez odcięcie mi głowy śmigłem od helikoptera... ☺️ przy czym ja miałam się sama położyć na glebie i czekać aż to nastąpi.i było mi dobrze, na dobra sprawę to się nawet uśmiechałam 🤪 do tego ten helikopter tyle razy się przymierzał do tego odcięcia,że we śnie chciało mi się śmiać z niego...w końcu się obudziłam,ale to pierwszy tak beznadziejny sen. aaaaa przymierzałam się wczoraj do prasowania ciuszków i jak tak stanęłam nad deską to zgłupiałam.... tyle tego,że zamiast prasowania posegregowałam ciuszki.nie rozmiarami tylko przykładałam jedne do drugich i w ten sposób z rozmiarów od najmniejszych do 68 mniej więcej bo czasami 74 sie trafiły) zrobiły mi się 3 konkretne kupy ciuchów.teraz to mogę prasować i wiem co. dumna jestem z siebie jak siemasz 🤪

• Mamusia
Pammat bo ona ogólnie nie jest zła. zawsze jest po mojej stronie i w ogóle. tylko pewne jej zachowanie mnie wkurzają. typu przyjście do nas do domu albo coś.

wcześniej dzwoniła do mnie co tydzień, to tak ze 2 miesiące jak nie dzwoni tak często.

i zawsze sobie myślę, że mogłabym mieć gorszą teściową. ta nie jest zła.

a dzidziusiowi niech kupuje ciuszki 🙂

• Mamusia
Agami napisał(a):
wlasnie orpzegladalam watki okolo strony 950 bo czegos szukalam i patrze a tam tyle nas jeszcze bylo... ciekawe co z dziewczynami sie dzieje... ziolka, kasiunia, antaya, ania- i z ciekawosci zajrzałam tez w tabelke... i tyle nas zniknelo.... dziewczyny jak czytacie nas to sie odezwijcie....

No wlasnie ! Mnie ostatnim razem Kasiunia1603 napisala na facebook'a wiadomosc 23 wrzesnia, jak miala to zatrucie ciazowe. Ale w ogole jej na facebook'u nie widze, no wczoraj mi mignela. Nie wiem czy do niej pisac ponownie, bo nie chce sie narzucac. Mam nadzieje, ze u niej wszystko dobrze jak i u innych dziewczyn, ktorych nawet nie zdarzylam poznac.