Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011... | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaagaaa

2257

• pammat

2228

• novaM

2360

• coquelicot

1836

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
holi32 napisał(a):
MELISKa ja wiem cukier brakujący nam ale ja już się tak nie oszczędzam jem normalnie ale małe porcję i w odstępach czasu i pierdziele!!!

no ja też od czasu do czasu coś skubnę... ale czasem taką mam chcicę, że paczkę ptasiego mleczka pewnie byłabym w stanie pochłonąć na raz 🤢 a jeszcze śmietankowe 🤢

• Mamusia
hej hej
ja jeszcze w dwupaku 🙂
I oby tak do soboty 🙂
Któras z Wa pisała o porodzie w widzie? Niestety nie jestem w stanie przejśc przez wszystkie strony nawet od wczoraj bo strasnzie dużo piszecie 🙂
J własnie zrobiłam wsyztskie badania do porodu w wodzie. Pierwszy taki miałam super sprawa polecam 🙂 Mam nadzieje ze zdąże 🙂

• Mamusia
ziolka napisał(a):
hej hej
ja jeszcze w dwupaku 🙂
I oby tak do soboty 🙂
Któras z Wa pisała o porodzie w widzie? Niestety nie jestem w stanie przejśc przez wszystkie strony nawet od wczoraj bo strasnzie dużo piszecie 🙂
J własnie zrobiłam wsyztskie badania do porodu w wodzie. Pierwszy taki miałam super sprawa polecam 🙂 Mam nadzieje ze zdąże 🙂

hehe a ja przeczytalam w windzie a nie w wodzie 😁

• Mamusia
solenizantka napisał(a):
katja26 napisał(a):
Marudy moje kochane jeszcze chwilę i każda będzie tęsknić za brzuszkowym czasem. Ja też powoli się zbieram do fryzjera ale kociego, kurna 100 zł muszę wydać na fryzurę dla mojego śierściucha. Potem jadę zrobić grupę krwi, z mamą do lekarza i wracam do was. Miłego dnia

a mowilam trzeba bylo jechac do nas, bys miala specjalne traktowanie a nie 100zl!! 🙂

eloelo dzwoniłam do was ale jakiś bardzo miły Pan mi powiedział że dopiero wiosną rusza fryzjer i że możecie go opitolić maszynką 🙂

• Mamusia
katja26 napisał(a):
solenizantka napisał(a):
katja26 napisał(a):
Marudy moje kochane jeszcze chwilę i każda będzie tęsknić za brzuszkowym czasem. Ja też powoli się zbieram do fryzjera ale kociego, kurna 100 zł muszę wydać na fryzurę dla mojego śierściucha. Potem jadę zrobić grupę krwi, z mamą do lekarza i wracam do was. Miłego dnia

a mowilam trzeba bylo jechac do nas, bys miala specjalne traktowanie a nie 100zl!! 🙂

eloelo dzwoniłam do was ale jakiś bardzo miły Pan mi powiedział że dopiero wiosną rusza fryzjer i że możecie go opitolić maszynką 🙂

haha, salon fryzjerski z prawdziwego zdarzenia bedzie na wiosne, z kapaniem itp, ale teraz ze strzyzeniem nie ma problemu 🙂 musieliscie sie zle zrozumiec 😉
no a w sumie czym go Ci ogolili jak nie maszynka????? nozyczkami? 😉

• Mamusia
ziolka napisał(a):
hej hej
ja jeszcze w dwupaku 🙂
I oby tak do soboty 🙂

tak, ja pisalam o porodzie w wodzie bo tez sie szykujemy 🙂

• Mamusia
solenizantka napisał(a):
katja26 napisał(a):
solenizantka napisał(a):
katja26 napisał(a):

nóżki ma ogolone bo miał kołtuny, mordkę nozyczkami ma zrobioną na a'la Lwa, ogonek tak samo a resztę faktycznie opierdzielili maszynką.
Heh ja zrozumiałam że u was chcą mi go na golasa opitolić. Następnym razem zaliczymy was 🙂
haha, salon fryzjerski z prawdziwego zdarzenia bedzie na wiosne, z kapaniem itp, ale teraz ze strzyzeniem nie ma problemu 🙂 musieliscie sie zle zrozumiec 😉
no a w sumie czym go Ci ogolili jak nie maszynka????? nozyczkami? 😉