Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011... | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Hellol, wrocilam do swiata hmm . Dzis pech nasprzesladowal. Na poczatek maz pojechal wymienic olej w aucie,ale okazalo sie ze cos puka w kole i musial na diagnostyke pojechac i okazalo sie zetocos powaznego. Potem jechal do pracy i mail maly wypadek,ale nic sie nie stalo i wrocil do domu. Dzisiejszy dzien zaliczamy do dni wycietych z zyciorysu. Ja bylam nerwowa,ze az Sarah sie przestala ruszac. Ide spac mamnadzieje,ze jutro chociaz beda dobre wiadomosci. Dziewczyny macie rodzic 🙂 Ja moze jutro bede znala date cc bo na 9 rano mam ktg a potem wizyte.
Faktycznie moja kota to by spala w lozeczku wiec pokoik zamykamy,ale na dole w salonie mamy box taki drewniany i kota w nim spi,wiec pewno tez mysli ze to wszystko dla niej.
DOBRANOC

• Odpowiedzi 26,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaagaaa

2257

• pammat

2228

• novaM

2360

• coquelicot

1836

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
kasiuniaa1603 napisał(a):
pammat napisał(a):
naszczeście wygrała Olga!! ufff... 🙂 DOBRANOC :*

też się cieszę, ze ona wygrała 😁

Ciesze sie wasza radoscia 😆
Nova sie rozumie 😎 nie chce dziecka z trauma! szpilek tez do porodu nie zakladam 😁

Wanilia nie mam wanny cholera! 😠 Prysznic mi zostaje! Silo sprawcza, kiedy zmienimy mieszkanie?

Meliska twardo milczy 😎

• Mamusia
no i to byl jedyny odcinek top model jaki obejrzałam za sprawą Pammat 🙂...i calkiem fajna lalka z tej Olgi 🙂 Tez sie zawijam do spanka. Dobranoc Brzucholki! Ładnie się proszę rozpakowywac i meldowac o postępach w miare mozliwosci 🙂 kissss :*

• Mamusia
novaM napisał(a):
nadia85 napisał(a):
Moje koty to myślą, że to wszystko jest dla nich. Śpią w łóżeczku, kołysce i w nosidełku... Nie wiem, jak się podzielą tym z Tosią 🙂

Heh z tego co pamiętam to Beata też swojego kota musi z łóżeczka wyganiać 😉

Ach te zwierzaki 🤪

• Mamusia
Cholera Kajtek od dwóch godzin już prawie dziurę mi wierci w brzuchu, miednicy i gdziekolwiek tylko mu się podoba 😮 😮 😮
Chyba wyjścia szuka 😎 😎 😎

Boli niesamowicie całe podbrzusze 🤢
A szyjkę...yyy a raczej pozostałość z niej to mam wrażenie jakby pazurami drapał tam w środku 🤢

Dobrej nocki konczity 😘

Ja sobie jeszcze tutaj pofiluję 😎 😎 😎

• Mamusia
To ja w sumie też już spadam 🙂
Jak małego trochę przycisnę jak się położę to może w końcu spać pójdzie 🤪

Coq...a jak Ty rodzić będziesz to skąd my to wiedzieć będziemy 😮 😞 ????
Na FB niech chociaż małżon jakąś notkę strzeli po swojemu 🙂
Przetłumaczymy sobie 🙂
Buziakuję bardzo trzymając kciuki żebyś w najbliższym czasie poznała tą małą istotkę, którą tak długo pod sercem nosiłaś 🙂

Spadam do wyrka 🙂
Do jutraaaaaaa 🙂

A może nie 😉

• Mamusia
dzień dobry bardzo 🙂 🙂 🙂

wczoraj wieczorem miałam problemy z internetem 😠 😠 😠 nie chciało mnie łączyć... zaraz nadrobię zaległości

ogólnie noc mi minęła dobrze z tym, że oczywiście kilka razy wstawałam na siusiu. ale nie mam co narzekać 😉

• Mamusia
Heja laski 🙂

Nocka u mnie wyjątkowo spokojnie 🙂
Nooo poza tym, że ojciec mnie o 5 z rana obudził bo coś szlifował w piwnicy 😠 😠 😠

Basiu proszę Florka w stópkę od Novej pocałować 😘

Coq mam nadzieję, że Ty też dać znać niebawem, że już nie 2 w 1 jesteś z Yasmine 😘

Która następna 🤪 ???
Jak tam Meliska samopoczucie biedactwo 🤨 ???

I jeszcze jedno...śnieg w dużej ilości tanio sprzedam 😎 😎 😎 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Mamusia
DZIEŃ DOBRY!!!
A U MNIE ZNOWU POGODA "POD PSEM"-PIZGA TAK STRASZNIE ŻE PÓŁ NOCY NIE SPAŁAM,BÓL GŁOWY OD WCZORAJ LEJE...I OGÓLNIE DUPA!!! ZNOWU SKURCZE MIAŁAM DOSYĆ MOCNE W NOCY,A NAD RANEM MAŁY TAK SIE WIERCIŁ ŻE PO 5 RANO MUSIAŁAM WSTAC I JUZ POSPANE 😞 .DZIS KOLEJNA WIZYTA KONTROLNA W SZPITALU.ZOBACZYMY CO TAM NOWEGO WYKUKAJĄ U MNIE.
ZGAGA MNIE DOBIJA-JUZ NAWET "RENIE" NIE POMAGA-RADZCIE DZIEWCZYNY CO INNEGO ULECZY MÓJ PRZEWÓD POKARMOWY.
AAAA I JAK TAM WOGÓLE "RODZĄCE"???JAKIES NEWSY OD HOLI I INNYCH?????? I JAK SIE DZIS CZUJECIE????

• Mamusia
katja26 napisał(a):
U mnie niestety ciśnienie ciągle wysokie 150/110 lub 100. Leki na noc nic nie dały

Ojjj czy to oznacza dzisiejszą wizytę i wyduszenie z lekarza informacji co dalej z Tobą będzie Katju 🤨 ???

Co by nie było musi być dobrze 😘

• Mamusia
katja26 napisał(a):
Dzień dobry. Trzymam mocno kciuki za dziewczyny które są już o krok od dzidziusia. U mnie niestety ciśnienie ciągle wysokie 150/110 lub 100. Leki na noc nic nie dały

no to wysokie cały czas Ci się utrzymuje... a jak się przy tym czujesz?

• Mamusia
katja26 napisał(a):
Czuję się dobrze, nawet w żaden sposób tego nie odczuwam oprócz dużych obrzęków. Novam daj mi, Śnieguuuu!!!!! Wieczorem mam dzwonić do lekarza i będzie wiadomo co dalej

to pewnie jak zadzwonisz do lekarza to na cesarkę Cię umówi. ale suma sumarum dobrze, że czujesz się dobrze 🙂 😘