Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011... | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Eh tylko nie ja 🤨 bo nie mam polskiej telewizji, ale to nic, nie przepadam za serialami 😜

Agami sliczny cytat 🙂
Pammat no niestety musztarda po obiedzie 😎 poszalam juz... I mam wyrzuty sumienia, bo na wlasne oko i bol w krzyzu, ogolne zmeczenie wiem, ze przesadzilam. Przed chwila dopiero skonczylam ukladanie wszystkiego i robienie obiado-kolacji... No wlasnie ladnie wystartowalam, z dobrym sniadaniem, a potem to o jedzeniu zapomnialam 🤨 Ale jutro leze i nic nie robie a teraz pod prysznic uciekam. 😘

• Odpowiedzi 26,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaagaaa

2257

• pammat

2228

• novaM

2360

• coquelicot

1836

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
JAK NIE UROK TO .....A JA TO MAM ZAWSZE JAKIES DOLEGLIWOŚCI!!!TERAZ MAM CAŁY BRZUCH W OKROPNIE SWĘDZĄCYCH,CZERWONYCH KROSTKACH....WYGLĄDA JAK UCZULENIE ALE NIE JEST TO UCZULENIE 😞 BALI SIE ZE TO JAKAS CHOROBA ZAKAŹNA ALE POROBILI W SZPITALU BAD.KRWI I NIBY OK.ALE JEST ICH MNUSTWO I SWĘDZĄ :/
A NA DODATEK WSZYSTKIEGO TO OCIĘŻAŁA JESTEM NA MAXA,OBOLAŁA,ROZDRAŻNIONA I DUPKA MNIE BOLI I KRZYŻ I TA RWA KULSZOWA!!!!EHHHH NIECH TE TYGODNIE SZYBCIEJ LECĄ JUŻ!!!!!!! 😞
POZDRAWIAM

• Mamusia
Dobranoc dziewczęta
też uciekam, choć mnie kość ogonowa boli bo za długo na tej w szkole rodzenia siedziałam, brzuch napięty, małe się napinają i wypinają, ogólnie znowu widzę nockę mam z głowy i spać na pewno nie będę, leżeć się nie da, siedzieć nie za długo, no i na tej podusi z dziurką he he a chodzić parę kroczków i siadam bo mi brzuch się napina masakra 😞
Ale wam życzę słodkich i spokojnych snów 🙂

• Mamusia
Dzień doberek !
U mnie pogoda nie nastraja do wygramolenia się z łózka, ale mam dzisiaj zajęcia z dzieciakami i musiałam się zmobilizować. Dlatego : rosołek już się gotuje- żebym zdążyła przed tym jak wyjdę z domu 😆 a ja w miarę ogarnięta, co prawda w dresie 😆 ale po śniadanku 😆

• Mamusia
Idę wyłączyć ten rosół i się zbieram. Musze sobie make-up walnąć, bo dzieci są na tyle bezpośrednie, że zaraz zapytają co się Pani stało, jak zobaczą takiego potworka jak ja 😆 Ostatnio czuję się coraz bardziej zmęczona, a nie mam kiedy sobie poleżeć w ciągu dnia. 😮
Wanilia - trzymam kciuki! Poleż w tym szpitalu i żeby wam wszystko przeszło!
Holi - poznałaś mnie, a ja myślałam, że będziesz mieć okulary 😉 poza tym wczoraj jakaś do dupy byłam. Zero skupienia, za dużo mam teraz myślenia na głowie ! A w ten weekend jeszcze raz na uczelnie , chyba osiwnę !
Mój kot wlazł do torby z zakupami szuka jedzonka - ulituje sie and nim i mu dam !
Miłego poranka śpiochy 😆

• Mamusia
Hej,

Gosia milego dnia w przedszkolu 🙂

Ja jak co dzien tez juz na nogach w pracy 🙂 Wczoraj bylam na zajeciach Aktywne 9 miesiecy 50 minut cwiczen dla ciezarnych. Bylo Nas tylko 4 i prowadzaca. Dowiedzialam sie jednej rzeczy... i nie bardzo umiem znalezc informacje na ten temat. Kolezanka mi powiedziala zebym sie zastanowila nad pracowaniem bo po 38 tygodniu ciazy nie mozna juz wziasc L4 tylko macierzynskie. Slyszalyscie o tym moze?

• Mamusia
dzien dobry brzuchole ...

guga oddycha głeboko i martwi się o jutro... gdyby mnie nie było w piatek to znaczy ze zostałam w szczecinie...ale postaram sie jakoś \'\'połaczyć\'\' z Wami i dać cynka co i jak...
Mąż sie aklimatyzuje i jakoś dziwnie jest bo niby we dwoje a czuć nas troje 😉

• Mamusia
guga napisał(a):
dzien dobry brzuchole ...

guga oddycha głeboko i martwi się o jutro... gdyby mnie nie było w piatek to znaczy ze zostałam w szczecinie...ale postaram sie jakoś \'\'połaczyć\'\' z Wami i dać cynka co i jak...
Mąż sie aklimatyzuje i jakoś dziwnie jest bo niby we dwoje a czuć nas troje 😉

guga pewno sms albo mail.... ale wierze ze bedzie dobrze 🙂)))wierzymy wszystkie iu trzymamy kciuki 🙂))
pammat no to czas skrecic.... tylko sie nie przemeczaj za mocno ,..... bo nie wolno sie teraz za duzo naciagac naginac i forsowac....

• Mamusia
spokojnie 😆 ja otworzyłam komplet pościeli i wszystkie duperele a łóżeczko z materacem mi teściowa otworzy a mój jak przyjdzie je skręci bo ja się nie zabieram za tą fuszkę za dużo to wszystko waży 😜 ale się cieszę 🙃
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/155/sdc16012.jpg/][IMG]http://img155.imageshack.us/img155/6268/sdc16012.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

• Mamusia
Basienka84 napisał(a):
Hej,

Ja jak co dzien tez juz na nogach w pracy 🙂 Wczoraj bylam na zajeciach Aktywne 9 miesiecy 50 minut cwiczen dla ciezarnych. Bylo Nas tylko 4 i prowadzaca. Dowiedzialam sie jednej rzeczy... i nie bardzo umiem znalezc informacje na ten temat. Kolezanka mi powiedziala zebym sie zastanowila nad pracowaniem bo po 38 tygodniu ciazy nie mozna juz wziasc L4 tylko macierzynskie. Slyszalyscie o tym moze?

tak, i potem masz o 2 tyg krotszy macierzynski po porodzie.

• Mamusia
CANDYNS napisał(a):
JAK NIE UROK TO .....A JA TO MAM ZAWSZE JAKIES DOLEGLIWOŚCI!!!TERAZ MAM CAŁY BRZUCH W OKROPNIE SWĘDZĄCYCH,CZERWONYCH KROSTKACH....WYGLĄDA JAK UCZULENIE ALE NIE JEST TO UCZULENIE 😞 BALI SIE ZE TO JAKAS CHOROBA ZAKAŹNA ALE POROBILI W SZPITALU BAD.KRWI I NIBY OK.ALE JEST ICH MNUSTWO I SWĘDZĄ :/
A NA DODATEK WSZYSTKIEGO TO OCIĘŻAŁA JESTEM NA MAXA,OBOLAŁA,ROZDRAŻNIONA I DUPKA MNIE BOLI I KRZYŻ I TA RWA KULSZOWA!!!!EHHHH NIECH TE TYGODNIE SZYBCIEJ LECĄ JUŻ!!!!!!! 😞
POZDRAWIAM

tez mi sie porobily takie krostki na brzuchu, nie duzo ale sa, mysle ze to moze byc reakcja na krem na rozstepy ktory pakuje codziennie 😜

• Mamusia
chloe napisał(a):
Basienka84 napisał(a):
Hej,

A to tak moga? Przeciez nie musze (moge ale nie musze) wykorzystywac urlopu macierzyskiego przed porodem i nie moga chyba w zaden sposob zmuszac do tego...

• Mamusia
Basienka84 napisał(a):
chloe napisał(a):
Basienka84 napisał(a):
Hej,

A to tak moga? Przeciez nie musze (moge ale nie musze) wykorzystywac urlopu macierzyskiego przed porodem i nie moga chyba w zaden sposob zmuszac do tego...

mozesz pracowac do samego porodu 🙂