Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011... | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaagaaa

2257

• pammat

2228

• novaM

2360

• coquelicot

1836

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
a ja wlasnie powyciagalam z szuflad rzeczy malucha... tzn z opakowan juz powyciagalam nozyczki, szczotusie, grzebyk, do noska gruszke, i ogolnie wlozylam w koszyczek i sobie juz stoi na wierzchu... hehe tak dla poprawy humoru dzisiaj bo cos go nie mam ale to pewno przez szkole dzisiaj....

• Mamusia
Rita napisał(a):
Coq ja mam taki sam problem tutaj z buraczkami-tak za mna chodza ostatnio a tutaj tylko jakies wielkie kawałki buraków w jakiejś zalewie tylko znalazłam 🤔

No biedne my Rita emigrantki 😞 Ale Ty niedlugo juz w Polszy bedziesz 🙂

Agami ja po skreceniu komody, tez wszystko z opakowan powywalalam 😆

• Mamusia
Hej dziewczynki 🙂
Tęskniłyście za marudną novą 😉 ???

Mój dzień dzisiaj total z dupy jest 🤢 Pogoda dobija masakrycznie no i te świąteczne akcenty w sklepach...wrrrrr 😠 😠 😠
Postanowiłam pojechać dzisiaj na poszukiwanie jakiegoś fryzjera...miałam kilka salonów do wyboru ale jak już mam ryzykować obcięcie włosów to lubię najpierw pogadać z tą osobą i zobaczyć jakich kosmetyków używa 😎
No i jakie terminy mają....
Znalazłam młodego chłopaczka...terminy odległe ale po rozmowie z nim...ciężarnej nie odmówił i przed otwarciem mnie w poniedziałek przyjmie 🤪 🤪 🤪
Tak właśnie sobie przypominam, że teraz przed porodem większość z nas "porządek" ze sobą robi 🤪
...aaa manicure już mam za sobą 😉 ...trochę z wprawy już wyszłam ale dałam radę 😎

• Mamusia
coquelicot napisał(a):
Rita napisał(a):
Coq ja mam taki sam problem tutaj z buraczkami-tak za mna chodza ostatnio a tutaj tylko jakies wielkie kawałki buraków w jakiejś zalewie tylko znalazłam 🤔

coq bidulko moze ci wyslac prozniowo pakowanej kapuchy z 3 worki co? 🙂)))

• Mamusia
novaM napisał(a):
Hej dziewczynki 🙂
Tęskniłyście za marudną novą 😉 ???

Mój dzień dzisiaj total z dupy jest 🤢 Pogoda dobija masakrycznie no i te świąteczne akcenty w sklepach...wrrrrr 😠 😠 😠
Postanowiłam pojechać dzisiaj na poszukiwanie jakiegoś fryzjera...miałam kilka salonów do wyboru ale jak już mam ryzykować obcięcie włosów to lubię najpierw pogadać z tą osobą i zobaczyć jakich kosmetyków używa 😎
No i jakie terminy mają....
Znalazłam młodego chłopaczka...terminy odległe ale po rozmowie z nim...ciężarnej nie odmówił i przed otwarciem mnie w poniedziałek przyjmie 🤪 🤪 🤪
Tak właśnie sobie przypominam, że teraz przed porodem większość z nas "porządek" ze sobą robi 🤪
...aaa manicure już mam za sobą 😉 ...trochę z wprawy już wyszłam ale dałam radę 😎

no wreszcie powsinoga wróciła 🙂)) włóczykij nasz kochany... hehe no ja juz kosmetyczke mam za soba.... pazurki wczoraj obicelam ale skoncze je robic jutro bo jutro czeka mnie w dzien sprzatanie ostatnie hehehe wiec moglabym pozadzierac odzywke heheh wiec na jutro wieczor pazurki... a wlosy ehhhh nie obcinam bo pozniej nie zepne w klamre hehe a ostatnio jak koncowki mi obciela to 15 cm poszlo takie poszatkowane i polamane byly ze musiala tyle wiec zostawie sobie ryzjera na okres po nowym roku hihih

• Mamusia
Agami napisał(a):
coquelicot napisał(a):
Rita napisał(a):

coq bidulko moze ci wyslac prozniowo pakowanej kapuchy z 3 worki co? 🙂)))

Poprosilabym 🙂

• Mamusia
hej laski, pisze juz z wczasow 🙂 specjalnie wlaczylam sobie neta w komorce 🙂 u mnie spoko, juz pierwsze dawki antybiotyku zlecialy. Jeszcze 18, przez 5 dni. No i steryd na plucka w razie czego tez juz raz dostalam. Mam nadzieje ze jednak sie nie przyda i maly posiedzi jeszcze w bruszku 🙂 wg usg wazy juz 3kg!! Moj maly wielkolud 😉 na ktg pojedynczy skurcz.
A'propos puchniecia NovaM- kazali mi juz posciagac obraczke bo w kazdej chwili w tak wysokiej ciazy mozna spuchnac z dnia na dzien i jest to normalne.
No i co do tetna, Holi, jak mnie przyjmowali maly mial 180/min, pozniej sie unormowalo 🙂

• Mamusia
solenizantka napisał(a):
hej laski, pisze juz z wczasow 🙂 specjalnie wlaczylam sobie neta w komorce 🙂 u mnie spoko, juz pierwsze dawki antybiotyku zlecialy. Jeszcze 18, przez 5 dni. No i steryd na plucka w razie czego tez juz raz dostalam. Mam nadzieje ze jednak sie nie przyda i maly posiedzi jeszcze w bruszku 🙂 wg usg wazy juz 3kg!! Moj maly wielkolud 😉 na ktg pojedynczy skurcz.
A'propos puchniecia NovaM- kazali mi juz posciagac obraczke bo w kazdej chwili w tak wysokiej ciazy mozna spuchnac z dnia na dzien i jest to normalne.
No i co do tetna, Holi, jak mnie przyjmowali maly mial 180/min, pozniej sie unormowalo 🙂

Czyli posiedzisz tam jeszcze co najmniej 5 dni??? to miłego pobytu, bo Ula pisała, że strasznie nieciekawe miała współlokatorki 🤢 A Julek to już kawał chłopa jest 😉

• Mamusia
coq ale ja serio mowie 😉) u nas jest bardzo dobra w sklepie pod blokiem kapusta pakowana prozniowo wiec nie ma sloika wiec nie ma szans na potluczenie i serio ci to moge w poniedzialek przed szpitalem wyslac hehee w prezencie od kolezanki z forum;p mowisz i masz;D nigdy nie wyslalam nic za granice ale kiedys musi byc 1 raz hihihi

• Mamusia
meliska napisał(a):
solenizantka napisał(a):

Czyli posiedzisz tam jeszcze co najmniej 5 dni??? to miłego pobytu, bo Ula pisała, że strasznie nieciekawe miała współlokatorki 🤢 A Julek to już kawał chłopa jest 😉

uu Chloe to troszke wakacjones cie czekaja... ale nie boj sie ja we wtorek dołączam do ciebie;D heheh bedzie dobrze a Julek widze jak na drożdżach;D
co do tetna to moj Kuba nie raz na ktg wlaczal alarm i mial tetno 180 i polozne mowily ze jak sie rusza to moze byc takie bo niektore dzieci sie strasznie nerwuja jak im sie ktg robi eheh i moj to wlasnie taki przypadek ze zawsze skopac te sluchawki chcial;p

• Mamusia
Łooooo matko dziołchy jestem już na dłużej 🤪

Dokonałam niemożliwego przed chwilą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wykąpałam moją sucz 🤪 🤪 🤪
Ja jebie jaka ona jest silna to nie mam pytań !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A kręgosłup to mnie napieprza jakbym co najmniej ze schodów spadła 😮
...no i wyszczotkowałam ją z deka i chyba całą jednorazówkę kłaczorów wyczesałam hehe 🤪
Ale ubaw z niej miałam bo skakała jak pchła na szczotce i do tego cała w kłakach jestem 😜

• Mamusia
novaM napisał(a):
Łooooo matko dziołchy jestem już na dłużej 🤪

Dokonałam niemożliwego przed chwilą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wykąpałam moją sucz 🤪 🤪 🤪
Ja jebie jaka ona jest silna to nie mam pytań !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A kręgosłup to mnie napieprza jakbym co najmniej ze schodów spadła 😮
...no i wyszczotkowałam ją z deka i chyba całą jednorazówkę kłaczorów wyczesałam hehe 🤪
Ale ubaw z niej miałam bo skakała jak pchła na szczotce i do tego cała w kłakach jestem 😜

Widze, ze nawet z psem porzadek zrobilas przed porodem 😉
Jak wszystko to wsztsko 😁

• Mamusia
HEJ HEJ NO BOGU DZIĘKI NOVAM SIE POKAZAŁA BO PRZEZ CHWILE BYŁAM PRZEKONANA ŻE - A NÓŻ WIDELEC COŚ SIE ZACZYNA... 🙂 OGÓLNIE DZIS OK.SAMOPOCZUCIE PUKI CO SUPER I NOC BYŁA PRZESPANA BEZ SKURCZY I DUCHOT 🙂 ZABIERAM SIE ZA PIEROGI I MUSZE W KOŃCU OGARNĄC TEN POKOIK MAŁEGO BO WSZYSTKO W NIM JEST 🙂
A CO DO TYCH WASZYCH "BĄKÓW" TO USMIAŁAM SIE JAK NIEWIEM CO 🙂 WARIATKI JESTEŚCIE HIHIIHIH 🤪