Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
cześć dziewczynki 😘

normalnie 22 strony napłodziłyście????
Jutro rano jadę do Żywca, wrócę w poniedziałek, jak ja nadrobię zaległości jak będziecie w takim tempie pisać??? 🤪

idę na 22 stronę, jakby co to jestem 🙂

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
MiP napisał:
A to obydwoje w tym samym roku ide do szkoly? Moze beda chcialy? 🙂 Ja tam bardzo sie cieszylam:P Nie lubialam wakacji, wolalam isc do szkoly :P Ja dziwna bylam hihihi Lubialam zeszyciki,tornistry, piornik:P szmery bajery mnie rajcowaly aaaa i pierwsza strone w zeszycie ozdabialam rysunkami jeszcze w wakacje 🤪 hihihi

jakbym o sobie czytała 😁

• Mamusia
czy nie mówiłam Ci już że Ci zazdroszczę tego urządzania teraz w mieszkanku?

U nas wszystko będzie akurat wtedy kiedy dzidzia się urodzi, bo mieszkanie dostaniemy w październiku...
A poza tym to kurcze jeszcze nie mamy umowy z żadnym bankiem w związku z kredytem, cały czas czekamy na decyzję w dwóch, w jednym już się dowiedzieliśmy że za małą mamy zdolność kredytową, a tak było tam różowo na początku...

• Mamusia
nie oglądam... na 1 jest Ptaszek na uwięzi z Melem Gibsonem 🙂
zresztą i tak patrzę piąte przez dziesiąte.
Zaraz idę się umyć bo potem nie będę miała siły...

No właśnie mnie ta krew nie martwi po Twoich i Marty (chyba) doświadczeniach 🙂
Tylko uciążliwe to jest...

• Mamusia
Hej.
Ja caly dzien dzis u rodzicow w zasadzie spedzilam.
Pani doktor zrobila mi rano zeba, tzn jakis fleczer narazie dala i znowu za tydzien ide:/ oj masakre mam z tymi zebami.
Najedzona jestem za wszystkie czasy:P mamuska zrobila pyszne sniadanko, obadek z 3 dan:P hihih miedzy innymi kluchy na parze z sosem truskawkowym, podwieczorak-chrusty i obdarowala slodyczami na droge 🙂
Niestety zaskoczyly mnie znicze pod ich blokiem(blok jest 25 pietrowy),ale stanelam i myslalam,ze pewnie ktos postawil. A tu okazalo sie, ze skromniutki chlopak 18letni popelnil samobojstwo...z 12 pietra...oj straszne
Pozniej dojechal do nas maz po pracy i wrocilismy juz do domku.
Teraz spotkalam sie z kolezanka,ale ublagala mnie aby ich zawiezc na jakas tam impreze za godzine wiec musze teraz czekac, az sie wyszykuja 😜.
Poczytalam sobie forum.
Karola- ja nie znosze remontow u siebie w domu,ale kocham efekt po nich:P hihihi ,wiec zazdroszcze Ci tej swiezosci po skonczonej pracy 🙂A sciany to faktycznie zawsze krzywe sa 😜
Toja- krew z nosa to norma w tym okresie ciazy, szczegolnie rano. Przejdzie. Ja tez juz mam spokoj...czasem mi sie jeszcze zdaza rano,ale naprawde minimalnie.
Witam nowe kolezanki,ktore tu na forum sie dzis pokazaly 🙂
Dobranoc

oj co chwile musze edytowac tekst bo robie takie literowki, ze nie umiem sama siebie doczytac hihi

• Mamusia
Pa Karolcia 😘

Martuś, normalnie straszna historia z tym chłopakiem, niedawno przeżyłam samobójstwo w mojej rodzinie i bardzo współczuję tym ludziom, wiem co czują...

Zmykam dziewczynki, nie wyrobię się chyba i pakowanie muszę skonczyć rano... żadna nowość...

Buziaki i do przeczytania w poniedziałek 😘 😘

• Mamusia
ech że to akurat musi być sobota i nikogo z rana nie ma...

Ja dzisiaj bez kawki rano bo może napiję się jej po drodze w Katowicach, w ulubionej kawiarni na PKP, pyszną tam robią... 🙂:P

śpiochy jedne, nie lubię do siebie pisać 🤪 🤪 😉