Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
24 stopnie zapowiadali to się nie martwię temperaturą...

A jeśli chodzi o kawę to ja piję normalną, nie więcej niż jedną dziennie, czasem to nawet rzadziej.
Lekarz powiedział że przy moim ciśnieniu to nawet wskazane, ostatnio wymierzył mi 70/30...

• Mamusia
Toja napisał:
a jak się czujesz?
po marsie pewnie Ci słodko 😉 🙂

dobrze sie czuje, dołuje mnie ten bałagan wokół, ale musze sie pomeczyc nie ma sensu sprzatac bo za chwil pare znów brudno...dlatego myslałam że weekend na dzialce spedze, ale pogoda jest paskudna 😞

moze w miescie jakieś atrakcje beda to z młodym pojade 🙂

• Mamusia
Toja napisał:

A jeśli chodzi o kawę to ja piję normalną, nie więcej niż jedną dziennie, czasem to nawet rzadziej.
Lekarz powiedział że przy moim ciśnieniu to nawet wskazane, ostatnio wymierzył mi 70/30...

ja jakos mam wstret do kawki zwyklej, nieraz rozpuszczalna łykne ale rzadko, Anatola tez nie lubię- ale od szpitala uwielbiam:P

niskie masz ciśnienie...bardzo...ja mam 140/70

• Mamusia
tak czekam na paczke z wózkiem, moze dziś przywiezie kurier 🙂
z jednej strony się bardzo ciesze, a z drugiej mam obawy czy nie za szybko kupiłam...i czy bedzie w dobrym stanie, juz nawet powiedziałam mezowi, ze jak mi sie nie spodoba w realu to go wystawie na allegro 🙂

• Mamusia
Kar_ola napisał:
Toja napisał:

ja jakos mam wstret do kawki zwyklej, nieraz rozpuszczalna łykne ale rzadko, Anatola tez nie lubię- ale od szpitala uwielbiam:P

niskie masz ciśnienie...bardzo...ja mam 140/70

dlatego ze mnie taki 'zdechlak' cały czas... 😉

a co do Anatola to pamiętam jak nim zachwycona wróciłaś ze szpitala 🙂
Ja wolę jednak Inkę... 🙂 Ale to kwestia gustu 🙂

• Mamusia
Toja napisał:
no z synkiem to trzeba pokombinować, bo maluchowi trzeba jakoś dzień zorganizować... Dorosły to się jakoś przebunkruje podczas remontu,dziecko już nie bardzo...

masz racje, wciaz biega po swoim pokoju-tym remontowanym i chce z mezem malowac , pomagac a ten sie złosci bo mały roznosi wszystko dokoła:P
jak to dzieci 🙂

• Mamusia
Kar_ola napisał:
z jednej strony się bardzo ciesze, a z drugiej mam obawy czy nie za szybko kupiłam...i czy bedzie w dobrym stanie, juz nawet powiedziałam mezowi, ze jak mi sie nie spodoba w realu to go wystawie na allegro 🙂

ooo a kiedy się go spodziwałaś?

Używany był? na zdjęciach wyglądał całkiem przyzwoicie 🙂 no i ładny zielony kolor.
A masz go gdzie trzymać?

• Mamusia
a wczoraj byłam w szpitalu gdzie moze zdazą zrobic nową porodówke do wrzesnia i tak zastanawiam sie czy ze wzgledu na to ze w pierwszej ciazy miałam problemy z karmieniem, nie pojechac na kilka wizyt do poradni laktacyjnej...
co o tym sadzisz Toja??

• Mamusia
Toja napisał:
Kar_ola napisał:

ooo a kiedy się go spodziwałaś?

Używany był? na zdjęciach wyglądał całkiem przyzwoicie 🙂 no i ładny zielony kolor.
A masz go gdzie trzymać?

spodziewam sie w kazdej chwili, tak był uzywany, zakupiony w listopadzie 2008-wiec w sumie nie powinien byc zniszczony, bede go miała schowanego u cioci w mieszkaniu, które stoi puste bo oni pracuja w szkocji narzie 🙂

• Mamusia
Kar_ola napisał:
a wczoraj byłam w szpitalu gdzie moze zdazą zrobic nową porodówke do wrzesnia i tak zastanawiam sie czy ze wzgledu na to ze w pierwszej ciazy miałam problemy z karmieniem, nie pojechac na kilka wizyt do poradni laktacyjnej...
co o tym sadzisz Toja??

jak najbardziej 🙂
ja jeśli będę miała jakieś problemy to napewno pójdę, w moim szpitalu jest poradnia laktacyjna ale prywatna...

• Mamusia
ja narazie wyczytałam z broszur, ze jest taka poradnia...tak w 30tc zadzwonie i zapytam czy mozna przyjść porozmawiać i zapytam sie wówczas jakiej pomocy moge sie spodziewać w razie problemów 🙂
chociaż cichutko licze na cud, ze bez problemów bedzie tym razem 🙂