Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hej Bąble...

wyniki mi nie wyszły za dobre...
Usg wykazało że z wątrobą i woreczkiem żółciowym w porządku, za to prawa nerka powiększona i mocz nie odpływa, a przynajmniej bardzo słabo...
Jutro odbieram resztę wyników (kolejny mocz i krew) i z tym mam się zgłosić na izbę przyjęć do szpitala. Dzwoniłam już do gina on mi kazał tak zrobić.
Tam pewnie dostanę skierowanie do urologa a co potem, nie wiem...

Jeśli coś tam jest i blokuje to leczenie.
Jeśli dzidziuś siadł na moczowodzie z nerki do pęcherza to gorzej... Cewnikowanie jakieś albo co... i z tym to już tylko cesarka... Wyć mi się chce... 😞 😞 😞

• Mamusia
Toja witaj 🙂
Na dobry poczatek masz od Nas 😘 😘 😘 😘 😘
Kochana poczekajmy do jutra, jak beda wszystkie wyniki i bedziesz po wizycie lekarskiej. Trzymam kciuki, aby wszystko było dobrze.

Natomiast ja czuję, ze wody chyba mi sie saczą...nie jestem pewna na 100%, we wtorek muszę powiedziec o tym lekarzowi.

• Mamusia
dzięki 🙂

Karola pozbycie się tv z pokoju synka tylko wyjdzie na dobre jemu i Wam gwarantuję.

A co do sączenia, papierkiem lakmusowym można sprawdzić czy to wody czy upławy. Bo upławy są kwaśne a wody nie.
Może to takie obfite upławy właśnie?

• Mamusia
Toja napisał:
dzięki 🙂

Karola pozbycie się tv z pokoju synka tylko wyjdzie na dobre jemu i Wam gwarantuję.

A co do sączenia, papierkiem lakmusowym można sprawdzić czy to wody czy upławy. Bo upławy są kwaśne a wody nie.

dzieki, tez mi sie wydaje ze to takie upławy...ale wspomne o tym lekarzowi podczsa wizyty...

• Mamusia
Kar_ola napisał:
Toja napisał:
dzięki 🙂

dzieki, tez mi sie wydaje ze to takie upławy...ale wspomne o tym lekarzowi podczsa wizyty...

pewnie, tak najlepiej

• Mamusia
Toja napisał:
cześć Just 🙂

aaaa, podczas usg lekarz pooglądał sobie moją dzidzię, a ja z nim 🙂płci nie próbował rozpoznać nawet. Dzidziuś klęczał i miał rączki złożone jak do modlitwy...!!! 😲

hehe:laugh:
najwazniejsze ze poszłaś i teraz na dniach wszystko sie wyjaśni, czemu masz takie bóle...
dzidzka grzeczniutka bedzie za mamuska:P