Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Karola to niedobrze,że tak kiepsko sie czujesz 😞 Ja fizycznie ok ,psychicznie to przemęczona jestem,nie wiem jak ułożą się moje losy tzn nasze całej rodziny 😞 w tym okresie przygotowuje sie juz "gniazda" a ja nie wiem gdzie to "gniazdo" będę miała,masakra jakaś,musze wyluzowac troche ale jak ,kiedy znowu sama zostałam 😞..

• Mamusia
Monia27 napisał:
Karola to niedobrze,że tak kiepsko sie czujesz 😞 Ja fizycznie ok ,psychicznie to przemęczona jestem,nie wiem jak ułożą się moje losy tzn nasze całej rodziny 😞 w tym okresie przygotowuje sie juz "gniazda" a ja nie wiem gdzie to "gniazdo" będę miała,masakra jakaś,musze wyluzowac troche ale jak ,kiedy znowu sama zostałam 😞..

troche cię rozumiem...mnie psychicznie wykonczyly ostatnie dni...maz chory, mały lata i wszystko chce...ale teraz już Tom wrócił do sil to zajmuje sie Batim...

• Mamusia
ata38 napisał:
Tak to już bywa, kiedy hormony nami rządzą...

Moniu, o co chodzi z tym gniazdem...??

Jak to w skrócie wyjaśnic..hmmm.... czeka nas przeprowadzka jednym słowem,problem powstał gdzie..do wrzesnia z remontem naszego domu raczej nie zdążymy 😞 a stąd gdzie teraz mieszkam juz się wymeldowaliśmy aby przyjeli dziecko do szkoły w innej gminie,aby nie mieszkac z teściową(zwariowałabym chyba)chcieliśmy wyjając stancje ale ktoś juz nas ubiegł i wygląda na to,że będę musiała mieszkac u teściowej,ale ja tego nie przeżyje,nie potrafię juz z kimś dzielic kilka metrów mieszkania 😞 i wogóle mamy całkiem inne charaktery więc na dłuższą mete się nie dogadamy 😞
Tak jakos przedstawia się ten mój problem 😞

• Mamusia
No nie wiem ,raczej nie 😞 w mieście to szybciej znajdziesz stancje niż na wsi 😞 Kurcze jeszcze net mi szwankuje 😠
Najgorsze jest to,że strasznie nastawiłam się na ta stancje,niepotrzebnie ludzie z którymi rozmawiałam dawali mi nadzeje,że będę tam mieszkac 😞 kazali czekac dwa dni na odpowiedz bo mieli sie zdecydowac czy tamtym wynajmą czy nam,no ale fakt ,że tamci chcieli na czas nieokreślony ,chcieli tam mieszkac latami a my tylko na czas remontu,może dlatego wynajeli tamtym...życie..

• Mamusia
Czekaja mnie ciężkie dni a szczególnie wieczory 😞 mały juz jęczy i marudzi,że taty nie ma,spac nie chce,aż mi go szkoda...znowu musi troche minąc aby sie przyzwyczaił ,masakra

NO dam rade,muszę,jak zawsze 🙂

Sprawdzałam totolotka ,wygrałam 16 zł :P hhehehe