Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
MiP napisał:
Biedna Gabi buuu. Takie ten dzien beznadfziejny jest:/ Musialabym jeszcze wyjksc po chleb bo tylko platki zdayzlam zjesc. Jeju jak mi sie juz nie chce. Nie wiem czym sie zajac, bo tyle mam dzis do zrobienia 😜hihihh

powoli, zdążysz ze wszystkim 🙂

• Mamusia
Moja babka od usg pojechala na urlop do 7 lipca i na zastepstwo chodze gdzie indziej. Tam nowa diagnoze uslyszelismy. W sumie sytuacja jest podobna do Toji sytuacji, tylko , ze u dzidziusia. Jest zastoj moczu od wielu tygodni,ale spowodowany nie uciskiem tylko powiekszonymi moczowodami( takie sie wyksztalcily) i niestety to bedzie operowane zaraz po porodzie- zwezenie moczowodow, pod warunkiem , ze nerki nie beda calkowicie zniszcvzone. Pewnie don konca porodu dowiemy sie , ze to jeszcze inny powod tego zastoju jest. Chcialabym, aby ciaza sie juz konczyla i aby jzu bylo po porodzie. Zastanawialamm sie ostatnio czy maz moze byc przy cc, bo slyszlam rozne opinie. Moze Karola cos bedzie wiedziec bo z tego coi wiem to tez bedzie miala cc.

• Mamusia
Hej dziewczyny.
Ja dopiero dotarłam do domciu od 7-mej rano 🥴

Martus co do obecnosci meża podczas cc, to wiem tylko, ze moze byc podczas znieczulenia, a podczas samego zabiegu który trwa 10-15minut jest na sali poporodowej i czeka na ciebie.Tak jest własnie u Nas.
Jednak u Ciebie ze wzgledu na Hani zrówko moga zakończc ciaze juz w 38tc jak wszytstko bedzie dobrze, i raczej watpie, aby Twój M mógł byc bezposrednio przy operacji. Mała przeciez bedzie od razu operowana.
nie chce zle mówic i doradzac, wiem tylko tyle, trzeba byc dobrej mysli kochana 🙂
Buziak dla Was 🙂 😘

• Mamusia
Czesc dziewczynki!
Widze,ze chyba tylko ze mnie pozytku nie ma 🙂
Ale szczerze mowiac to nie mam ochoty na nic!
Moj maz jak zwykle na meskim wypadzie (rybki),wroci dopiero jutro,a ja zastanawiam sie co ze soba zrobic 🤢
milego dzionka! 🙂

• Mamusia
a ja dzis skorzystałam, ze moja mamusia ma urlop i zabrałam ze soba na zakupy...sama bym nie poszła na rynek, a tak miałam opieke 🙂
byłam tez w sklepie medycznym kupiłam podkłady do przewijania dla maleństwa, sobie majtki poporodowe, Maltan-bo brodawki juz mi pekaja, a gdzie dalej:laugh: :laugh: i na szmatkach czarna tuniczke w stulu bombka rekawki a przód kopertówka:laugh: :laugh: :laugh:

oprócz tego wszystkiego mnóstwo owoców na moje zachcianki 🙂
zrobiłam zapasy na weekend i jutro mam juz spokój:P teraz sie relaxuje przy kawce i zaraz zabieram za smazenie dorsza i surówke musze dokończyć 🙂 uf...normalnie zarobiona jestam...ale mam checi i siłe 🙂

popołudniu wybieramy sie na Błonia Nadwislańskie, Nasze miasto obchodzi swoje dni i od dzis zaczynaja sie imprezy pleneerowe, az do niedzieli....dzis koncerty rockowe:laugh: wiec dziwne jakbysmy nie poszli, jutro zawody na Wisle kajakowe i z pomocy ratowniczej, konne mistrzostwa okregu, wieczorem koncert dla dinozaurów:laugh: :laugh: :laugh: a w niedziele jakies festyny dla dzieci....wiec niech tylko nie pada a bedzie git....

ale Was zasypałam wiadomościami:P:P
Buziaki dla Wszystkich.