Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Dobrze wiedziec z ta cc- dzieki Karolka;*

Co do Hani to tez tak nie odrazu z ta operacja- najpierw bedzie badanie funkcji nerek, kontrasty... to potrwa kilka dni , dopiero pozniej, jezeli z nerkami bedzie dobrze, to bedzie operacja. Wiec zapowiada sie dlugie lezenie Jej w szpitalu 😞

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
MiP napisał:
aha- dopiero za kilka godzin 😘

Ty tez bedziesz miala w 38 lub wczesniej cc?

najprawdopodobniej, w 36tc ide do szpitala i juz czekam az bedzie odpowiedni czas na cc...
ale na 100% to nie wiem, bo co wizyte to gin co innego mówi...bo u mnie wszystko zalezy jak umiejscowiony bedzie ten "obcy"...ja zrobi miejsce to beda ciac a jak nie to beda czekac 🤨

• Mamusia
Kar_ola napisał:
MiP napisał:
aha- dopiero za kilka godzin 😘

Ty tez bedziesz miala w 38 lub wczesniej cc?

najprawdopodobniej, w 36tc ide do szpitala i juz czekam az bedzie odpowiedni czas na cc...
ale na 100% to nie wiem, bo co wizyte to gin co innego mówi...bo u mnie wszystko zalezy jak umiejscowiony bedzie ten "obcy"...ja zrobi miejsce to beda ciac a jak nie to beda czekac 🤨

Czyli chyba jako pierwsza bedziesz miala swoja Nati 🤪

• Mamusia
MiP napisał:
Dobrze wiedziec z ta cc- dzieki Karolka;*

Co do Hani to tez tak nie odrazu z ta operacja- najpierw bedzie badanie funkcji nerek, kontrasty... to potrwa kilka dni , dopiero pozniej, jezeli z nerkami bedzie dobrze, to bedzie operacja. Wiec zapowiada sie dlugie lezenie Jej w szpitalu 😞

ważne aby walczyła dzielnie o zycie kochana 🙂

• Mamusia
Kar_ola napisał:
zobaczymy Martus kazda z Nas moze wziąść szybciej lub pózniej, ja obawiam się tylko, aby nie wzieło mnie szybciej niz przeiduje lekarz...bo wtedy musi szybko ciac, abym ja nie dostała krotoku...

Karola nie martw sie na zapas. Chodzisz czesto go gina. On napewno znas sie na tych sprawach i troche przewidziec umie porod 🙂 Bedzie dobrze:*

Ja na chwile zmykam bo zmeczylam sie jedzieniem hihihi paps

• Mamusia
zapomniałam Wam napisać 😎
dzis przymierzałam sie do zakupu klapek, zadne w moim rozmiarze nie sa mi dobre na szerokośc- masakra jakas, jedynie 2 rozmiary wieksze sa w szerokości dobre...a takie ładne i skórzane 😞...kurna chyba w tym roku sobie takie skórzane sandałki kupie co w góralskich chatkach sprzedają...one sa wygodne i regulowane 🙂

zmykamy na koncert 🙂
Miłego wieczorku mamuski 🙂

• Mamusia
Hej!
Ja dziś byłam na USG i gin się śmiał z mojej dziewczynki, że rzadko kiedy się zdarza żeby dziecko tak często pokazywało to co ma między nóżkami - chyba chce żebyśmy byli pewni, że to dziewczyna 🙂
Ogólnie wszystko dobrze, a Mała wagowo jest o 2 tyg starsza - Kluseczka z niej :laugh:
U mnie dziś jakaś impreza na mieście z okazji rozpoczęcia lata, choć pogoda niezbyt letnia

Przyjemnego wieczorku 🙂

• Mamusia
Hej Babeczki

Spodziewałam się więcej czytania w taką pogodę...
Chyba nie tylko u mnie brzydko i pada???

Byliśmy z M. na zakupach i trafiłam na bodziaki - 3 pak za 5 zł 🤪 🤪 no i bluzeczki bawełniane z długim rękawem po 5zł to kupiłam dla Ani 🙃 🙃

Patrzyłam na te filtry, ale M. stwierdził że jeszcze zapytamy jego mamy, bo ona się na takich rzeczach trochę zna i może będzie coś wiedzieć...

Marta jak tam praca??

• Mamusia
Hej Dziewczyny 🙂
Toja super, że zakupy sie udały.
Martus smaczności i dziekuję 🙂

My spacerek wykonalismy na Błonia, jednak wiadomo zakończenie roku pełno młodziezy podpitej. Młody skorzystał z 2 zjezdzalni pompowanych i wracalismy po mału spacerkiem. Maż zaprosil Nas na pizze...wiec kolacja z głowy:laugh::laugh: